Mötet!

Mötet i förrgår var egentligen ganska till intetsägande. Menlöst och en väntan till nästa möte. Rektorn och en specialpedagog fanns med. Inte läraren som som det skar sej med förra gången och inte Alfons resurs. Specialpedagogens dubbelmoral var ju ett kapitel för sej- först så berättar han att han ringt till barn habiliteringen och mer eller mindre ifrågasatt Alfons diagnos (där dom hade svarat han typ, att Alfons har sin diagnos av en anledning och det är inget dom delar ut till höger och vänster) och i nästa stund tyckte att det var självklart att Alfons skulle få den hjälp han behöver tex, små pauser, bildschema, förberedelser osv..och rektorn... ja där väljer jag att vara tyst. "det måste ha blivit en miss i kommunikationen" MY ASS!!! Vi hade ett informationsmöte innan alfons började på nya skolan, med massa inbalnadade där vi berättade om Alfons problematik och vilken slags hjälp han behöver. Alfons förra resurs från Kövra var i nya skolan 2 skoldagar för att visa på vilket sätt dom jobbat för att det ska fungera bra för Alfons, lärare och andra elever.. Så en "miss i kommunikationen" det kan dom banne mej inte skylla på!! Dom VILL INTE det har ju Alfons lärare talat om för mej, på förra mötet, det är ju det det handlar om och då tycker jag att man har valt fel yrke som lärare om man ska behandla alla barn som en lika, oavsett behov! Stort stort tack till Susanne som i stort sett pausat sitt egna liv för att hjälpa oss med detta!!

Kommentarer
Postat av: Sara

Billy står i kö till hab för att "utredas".. han har däremot fått superbra hjälp från förskolan so far, där pedagoger är inkopplade och de har satt upp bildhjälpmedel o allt möjligt för hans skull. Är skraj att skolan inte kommer visa samma förståelse för honom sen utan tro att han är bortskämd o tramsig. Får se sen vad utredningen säger..

2013-02-22 @ 17:48:58
URL: http://mammasara.blogg.se
Postat av: Susanne

Du glömde att berätta om att Specialpedagogen INTE ville blanda in HAB,
Vilket ska ifrågasättas stort? Pedagogen jobbar för skolan och får inte Alfons ha HAB till hjälp vem ska då stå bakom han (förutom de närmaste)
Men, men... Det är inte klart än :)
Själklart finns jag där och rycker in om jag kan tillföra något. INGEN jäklas ostraffat med "mina" Macknows barn, för då...

2013-02-22 @ 18:27:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0