det går bra nu..

Åhh vilken härlig känsla det är när allt bara faller påplats!

Det meste går åt rätt håll.

1: vårdbidraget har börjat betalats ut.
2.16/5 ska jag på specialist mödravården för UL och förhoppningsvis få tid för snittet.
3:badrummet uppe börjar ta form och snart är det klart.
4:det är varmt och skönt ute.
5:min mamma ska komma hit och hjälpa mej med städningen av hela huset efter toaletterna är klara.
6: vi ska båda få igen rätt bra på skatten-

osv osv...

Idag ska jag och barnen in till stan och kika lite.. bara fördriva tiden och kolla om vi hittar något roligt.


PÅSK!

Påsken är väl en härlig högtid! man gör som man vill, "firar" på sitt egna vis och man har inga krav på sej alls!

Ungefär såhär har våran påsk sett ut:


mer påskpynt än detta var det inte hemma hos oss.


Klara, färdiga, GÅ! Leta påskägg i skogen!


Första ägget funnet!!


2 ägg var...


..och såpbubblor hade haren gömt i år


ute i solen efter en dag på djungelhuset


älskar såpbubblor av alla slag!


cykelpremiär


hej vad det går!


det har säkert gått åt 1 liter såpbubblor i påsk..minst!

 
och studsmatta!

Japp, det  var den påsken det! Välkommen till våran påsk :)


Det är då inge synd om mej iallafall!!

Ja herre gud! Då var man 26 år då, jag känner mej som 22 men ser ut som 62.. Jaja, alla extra kilon ska ju bort så fort Hon är ute, men ändå.

Jag har iallafall blivit uppvaktad med diverse pressenter: godis, lotter, present kort på KappAhl, elektrisk grilltändare, pressentkort på Lenas friskvård, tulpaner, påskliljor, amningspump och säkert något mer med.
Så det är då INTE synd om mej iallafall! 


Barnen är i Ljungdalen med faster + familj, konstig känsla att vara hemma själv, men ack så uppskattat. Vi är oerhört tacksamma att de vill låna barnen, på helt eget initiativ dessutom och som barnen har längtat! Båda två har vart upprymda i flera dagar och bara längtat och väntat på att få åka. Klart att dom behöver vara ifrån oss ibland också :)





Tankar som slår mej!

Jag tittar på mina vackra små(stora) barn, som jag älskar mer än något annat och tänker: kan jag älska ett barn till på samma ovilkorliga sätt som dessa, de två som redan finns och som jag skulle ge livet för om jag var tvungen? kan man det?!

Jag vet att det tog tid att ta till mej Kelly, jag älskade inte henne på samma sätt som Alfons de första månaderna, det erkänner jag! Men Kelly var inte planerad och hon kom väldigt tättinpå Alfons. Vi hade ju redan en bäbis ju. Hon var såklart varmt välkommen, men kanske inte älskad från första stund...?

Jag känner en helt annan längtan till bäbisen i magen nu än vad jag kände med Kelly. Kelly (och Alfons såklrt) är så otroligt älskade här hemma, så ibland gör det ont i hjärtat. Kommer samma känslor aatt infinna sej för nr 3??

Jag antar att det kommer att komma, som sagt så känner jag mer för barnet i magen nu än vad jag kände för Kelly när hon föddes..

Ja fantasitskt hu rman kan skena i väg i tankarna när barnen är på sitt allra bästa humör och leker bättre än någonsinn..

Sjävklart kommer jag att älska bäbis nr3 med.. Men hur länge kommer det att ta innan jag känner på samma sätt som nu?!

Well well.. time will tell..

VÅR!!

Ja nu är det vår, riktig vår! Precis all snö är borta från våran gård och det är då det är officielt- VÅR!


Idag har jag och barnen spenderat iprincip hela dagen ute, byggt pussel, plockat stenar, lekt med stenkatten (ett stenrös som ser precis ut som en stooor katt i vår skog), vart in som hastigast däremellan och kolla hur det går för snickaren och rörmorskan (som Alfons kallar rörmockaren), vart på ICA, intagit en varsin korv på macken, lånat skithuset av Evy (inte kul att göra sådant hemma när snickare och röris har fullinsyn vill jag lova!!!)

Ja och nu sitter jag här en snabbis, barnen är ute och leker med träbitar som ligger utspridda efter badrumsbygge... Vad ska man med leksaker till??









Jo så har jag dammsugit.. Städnerverna klias verkligen i detta bygg kaos här hemma.. Lärmåsta anlita en städfirma innan huset är rent och fint.. suck!!

Färdig jobbat!

Japp, nu har jag fått beskedet om att jag är beviljad gravidpenning. Så nu har jag jobbat klart på ett tag, känns skönt både för mej och förmodligen för min brukare med. Man kan ju tänka sej själv om det var jag som behövde personligass och den människan som skulle hjälpa mej var höggravid och ofärdig..

Vi har även fått beviljat vårdbidrag, som vi tillslut ansökte om! Tänk att en människa på försäkringskassan kan vara så vänlig som hon jag pratade med :) fick en hel del annan info om vad vi har rätt till dessutom.


Annars är det väl som vanligt.. dvs "så där".. Jag ser inget avslut på denna graviditet, trots att jag går in i V.33 idag. Önskar inget hellre än att få ha lilla tösen hos oss, helst nyss!! Hellre amningstrött och vakna nätter än detta! Usch, jag vantrivs verkligen med att vara gravid :(
Jag vill få ett datum för kejsarsnittet så jag VET när det är sista dagen, så vi kan fixa med barnvakt och så att jag kan räkna ner..Lär väl dröja gissar jag..


Nu ska jag och Alfons fortsätta mysa! Mogge jobbar och Kelly sover.. sen ut och leta påskris och måla äggskal.

No blogging..

Jag glömmer fortfarande bort att blogga, varför?!


Tiden går alldeles för långsamt och det blir aldrig Juni..

I Helgen var jag och maken till Sundsvall, hittade nästan allt vi skulle ha, de som inte fanns hemma beställde vi hem..

Nu har vi toa på nedervåningen, allt är kaos här hemma, då ett rum uppe och ett rum nere renoveras.. suck.. men den som väntar på något gott.. =)

Nu ska jag serva barnen frukost, ska bara väcka Kelly först.

Idag blir det SPA på arbetstid förresten! Halleluja!

*

Känns som att jag och min familj har en del att se fram emot just nu, så härlig känsla.

På Lördag åker ev jag och Mogge till sundsvall för att inhandla nya badrums möbler, snälla moster Liza är hemma hos oss med barnen.
Söndag busladan och kalas.

På Måndag verkar det som att toalettbygget på nedervåningen skall börja. Strax därpå skall badrummet uppe byggas ut och anpassas efter Alfons behov.

På Torsdag skall det SPA:as på arbetstid, bubbla och få fotmassage med kollega.

Helgen därpå är det släkt kalas.

På Tisdagen (min födelesedag) åker barnen till fjälls med snälla faster therese och kusin Engla i ett till två dygn. Sååå uppskattat av barnen och av oss vuxna :)

Ja det var det jag kom på nu..

RSS 2.0