men så dött det var här då...

Jag har verkligen inte ork att sätta mej ner och rensa huvudet här vid bloggen så ofta längre.

Men ikväll gör jag ett försök då alla 3 barnen somnade utan bråk eller skrik (vilket nu mer är sällsynt)

Vad har vi gjort sedan sist då..?

Igår var jag och Sandra barnfria och åkte till sundsvall för att shoppa lite inför julen.
Barnens julkläder är klara, så även lucia kläder. En del julklappar vart färdiga, (dock inte så många som jag önskat, så imorgon åker jag och Emilia til stan för att fortsätta)
Däremot lyckades jag trycka i mej revbensspjäll på IKEAS egna julbord för en hel armé. Det sotar magen för idag kan jag lova.. men sååå värt det! I LOVE revbensspäll!!

Annars har det väl inte hänt så mycket..


Det här med att uppdatera...

..bloggen, går segt.

Ska skärpa mej, men just nu kretsar livet kring så himla mycket, känns det som.

Jag och Mogge var ju iallafall till Sundsvall helt själva och köpte oss en ny säng. Den ska levereras till våran dörr på Onsdag!

Vi har även köpt oss en varsin ny telefon. det må hända att jag var den sista människan på jorden med en smartphone, men NU har jag en.. och Maken med.

Ebba sitter själv och sover hyffsat på nätterna, men mer eller mindre inget på dagarna.

Alfons rymmer konstant, dagligen.. och tro mej, grabben är snabb! Man får hjärtat i hals gropen då vi vet att han varken har respekt för bilar, vatten, skogen eller något annat.

Kelly, Kelly, Kelly.. Hon tar upp nästan all min enegri som jag har. Som vi bråkar hon och jag. Hon har en jätte jobbig period nu då ingenting fungerar.. Vi skriker och gråter om vart annat hon och jag. Och det tär så in i helvete. Jag är rådlös och vet verkligen inte vad jag ska göra.. Det känns som om jag tappat kontrollen över mitt egna barn. Och än är hon bara 4 år  :,(

allt löser sej med tiden..


fet/överviktig/knubbig/stabbig... you name it!

Ebba har idag vart på 6 månaders besiktning (1 månad i förväg) sälen väger idag 9,2 kilo och är 67 cm lång.
Inte den smäckraste bäbisen man kan tänka sej, men ack så söt ändå :)
Varken BVC sköterska eller läkare anmärkte på vikten, men jag gissar på att dom kallar det morsarv i fikarummet efteråt! ;)

Annars gick hon igenom utan anmärkning och återigen fick hon bekräftelse för att hon är himla stadig. Spruta fick hon också...


Nu är iallafall Ebba och Kelly lämnade hos farmor och Willy och jag ska snart lämna Alfons och Mogge för att låna Sandras tvättstuga!

Inatt ska vi iallafall sova heeela natten!

iiiihaaa!

Imorgon kommer barnens farmor och Willy hit för att hämta Ebba och Kelly, dom ska sova hos dom tills på Lördag. Alfons åker mest troligt till Emilia på Fredag för att sova där tills på Lördag och vi vuxna åker till Sundsvall för att köpa oss en ny säng. En skön säng! Den sängen vi har nu har vi haft sedan vi träffades för 10 år sedan, då köpte vi den för 1500:- på BONUS möbler och den är 140 cm bred.. Inte så nice alltså!!

Tur man har fin familj och fina vänner som ställer upp för oss när andan faller på och vi vill göra något!


Kellys maskerad smink innan halloween discot i Fredags =)





Jag kan gissa redan nu hur Kellys tonårs revolt kommer att se ut om si så där 10 år..

Utlånad son!

Barnens mormor ringde för att tala om att hon var ledig från jobbet en dag denna veckan och ville då låna Alfons över natten.. Be my guest!!

Så nu sover Alfons hos momman, Kelly sover (hoppas jag) och Ebba vägrar att sova!

Detta innebär att Alfons och Kelly får vara ifrån varandra och det behövs verkligen!! Så som dom bråkas och retas med varandra så är minsta lilla "rast" världefull.. Desutom är det ju ett barn färre att göra klart för förskola imorgon :)


im the devil in disguise!!

Kameran är funnen!!


Om jag inte lägger bort kameran...

... så super jag tydligen bort den :(

I Lördags var det maskerad fest för Anders som fyllde 30 år just då.. Mycket roligt, trots att bara jag, Sandra och Emilia var utklädda.. >meeen, så var vi "drop dead" också ;)

Kameran försvann tydligen under kvällen, där det fanns så mycket fina bilder från kvällen.. well well..


Igår hade vi en riktig fajt med Kelly...igen.. vid läggningen... suck...

Vi har besök så båda de stora barnen får vara vakna till kl 21, vilket dom inte är vana egentligen. Ebba sov sedan 18.30.. Men, Kelly skrek och skrek och skrek för att hon inte fick lyssna på cd saga.. Hon skrek, grina och  var helt hysterisk.. Vi förökte med allt för att hon skulle lugna sej, men för gäves! Alfons låg snällt i sin säng och försökte sova, Ebba vaknade och kunde inte somna om. så det slutade med att Ebba och Alfons fick sitta nere med oss tills Kelly tillslut somnat klockan 23!! Det är sånna här gånger jag känner mej som Gunilla Persson i "hollywood fruarna" - förvrängd!

Jaja, hon somnade ju tillslut men man lessnar rätt fort då hon iprincip hållt på så här sedan hon föddes, med endast några perioder som vart bättre..

Tur att dom är söta iallafall ;)

I Måndags..

.. var jag och barnen på Djungelhuset med Sara och 2 av hennes barn.. Trevligt trevligt!

Dock fick jag bara barnen på bild i fiket..




Monster barn!!

Detta är beviset på att jag inte alls har små söta änglar:






RSS 2.0