mamma Molly!

Svärmors hund Molly fick valpar för ca 2 veckor sen. 11 stycken närmare bestämt! MEn 1 av dom dog, men ändå så återstr 10 sötingar som jag såg för första gången idag..Dom var sååå söta.

Se själv:









Som sagt, såå söt!

Playa del Ytterturingen!

Där har jag och barnen vart idag tillsammans med barnes farmor.
Mycket trevligt och mycket fin strand och badplats. Inga andra förrutom vi där, låååång grundt och varmt i vattnet, vad mer kan man begära??
Det enda som jag kan klaga på idag är att Kelly har bränt sej :( Hela ryggen, axlarna och rumpan...Hon verkar inte ha ont eller så, men man  känner sej förjävla dum som mamma som låter det hända. Jag vet ju själv hur det kan svida när man bränt sej..Jaja, det ska inte återupprepas iallafall!
Efetrsom KElly vägrade att sova i vagnen idag, så vart vi inte där så länge som jag hade önskat. Vi vart där i 3 timmar så man borde ju vara nöjd, men det var sååå himla mysigt där att jag hade kunnat vara kvar där än!
På väg hem somnade båda bernen ovaggade innan vi ens nått grannbyn och sov hela vägen hem.

När vi kom hem fyllde vi upp deras mini pool och plaskade på lite, sen åt vi rester från gårdagen till middag ute i solen. Insåg sen att Kelly hade bränt sej och då gick vi in och lekte och duschade istället för att låta solen grilla henne ännu mer.

Nu sover barnen och jag väntar på att Emilia ska komma hit och jag ska hjälpa henne med lite småsaker inför bröllopet. Man gör ju vad man kan!


FArmor och Alfons sitter och myser bakom vassen.


Vill inte sov! Var dock inte så här nöjd hela tiden i vagnen :(


Mor och son på "playan"


Badplatsen! reservara svärmorsan i bakgrunden, en bra bit ut i vattnet
men har ändå bara vatten til vaderna typ = härligt och barnvänligt!


Är inte det här sommar så säg!?


Kan man bli sötare?!


Ja, det blir nog oavgjort!!


Imorgon ska iallafall jag och Affe ta en mys dag på stan och titta på allt som hör Yran till!!

Nu ska jag läsa bloggar innan Emilia kommer!

För inte sååå länge sen trotts allt.


Lilla Kellan när hon just lärt sej sitta.


Söt nos!


Alfons drygt 6 månader..Första julkortet alla fick på han.


Kellan dop.


Bara Emma som vart bra på den här bilden.


Lill Affe i gåstolen...Åhhhhh!


Alfons så liten som en 74:a i storlek..

Vad härligt det är att hitta gamla bilder! Man kan knappt minnas att ens barn har sett ut så där, och ändå var det inte så länge sedan alls!
Det är lika när man kollar på sånt som man har filmat. JAg blir nästan gråtfärdig när jag ser sånt..

Hmmm, kanske man ska lägga upp Kellans förlossning här på bloggen..Hahahaha skulle inte tro det. Det är en film som jag INTE vill se nån fler gång..

Nu rullar Moge in på gården.

Go natt!






Nu har vi badat!

Det vart ingen sovning för Alfons efter lunch. Han vägrade!
Så vi begav oss ner mot sjön för att bada och sola med Ullis och hennes svärmor. Mycket mysigt var det, och väldigt skönt att bada!
Efter ett tag började det åska, då gick vi upp till deras gård och mös en stund innan det var dags för Ullis att åka hem till hennes karl i Torvalla.

När vi kom hem var både jag och barnen trötta och hungriga och ingen av oss ville laga mat ;) så vi 3 for till Svensta och köpte hem mat.. Gott!

Barnen somnade så klart på väg till Svensta och sov ända tills vi kom hem då jag fick väcka dom. Så ikväll blir det spännande att se när barnen vill sova..

Innan Alfons lägger sej ikväll så ska han få medicinen mot klåda som han fick utskrivet när han hade nässelutslag. HAn fick även den inatt, när jag tillslut kom på att vi hade sån..Se om han sover hela natten då kanske..

Inget dopp...än..

Idag var tanken att vi skulle möta upp Ullis nere vid sjön för att bada och sola hela dagen. Men eftersom Alfons sovit jätte dåligt i natt och bara legat och klilat sina bett på fötterna, så avvaktar vi tills efter lunchsovningen som förhoppningsvis börjar snart (än så länge gnäller han och vill inte sova).
Tänkte att det inte var någon vits att ta med honom dit när han var så trött.
Istället for vi på ICA och köpte glass. När vi stod och valde glass så skulle Alfons även köpa glass till Evy, Nini och pappa, men eftersom pappa och Nini jobbar så vart det bara en till Evy och oss så klart. Så vi åkte dit på vinst eller förlust för att bjuda på glass och få oss en skvätt kaffe. Hon  var hemma!

Nu hoppas jag att Affe somnar snart, så att vi kommer ner till sjön och få bada någon gång! Annars får han väl helt enklet följa med fast att han inte sovit.

Stan och dopp i storsjön..

..Det är ungefär det som dagen har bestått av.

I förmiddags packade jag och barnen oss in i bilen i den redan stekande hettan och for till Torvalla, till min mamma för att lämna av Affe som skulle få umgås lite med momma och Tim medans jag och Kellan tog ett varv på stan..

Jag var i första hand ute efter en hatt till Alfons att ha på sej när han ska på bröllop nästa Måndag. Och jag hittade en!!
Men längs vägen så lyckades det så klart bli en del grejjer till som kanske inte riktigt var planerade, men är det rea så är det!!

När vi kom hem och jag packade upp Alfons hatt utbrast han -"Dipsi hatt!!" han vart överlycklig och trodde att det var en Teletubbies hatt...Det var det inte! MEn han gillade den och det var väl tur det.

Efter att vi hämtat upp Affe hos momma så for vi hem till Kövra och mötte upp Emilia, Erik, Hampe och Ullis hemma hos Ullis svärföräldrar för att bada, i Storsjön..
Jag var beredd på att det skulle vara is kallt i vattnet, men det var det absolut inte. Det var så härligt att det bara var att simma ut och njuta.

Jag och barnen vart kvar där tills det var dags att ge Kellan välling, så då begav vi oss hemöver.
Vart ute en stund på gården eftersom jag vsste att Mogge var på väg hem (i normal tid för en gångs skull) så var det enda sättet att hålla Kelly vaken. JAg passade på att vattna gräset och barnen gungade.

Nu sover båda och jag ska läsa bloggar och må gott...
Mogge målar tvättstuge golvet:)

 Jeans och en kort tröja till mej..Och JA, jag llovar att jag ska ha på mej något under!!

 Hårfärg, läppglans, ögonskugga och "perfym".


 Alfons hatt. Värdelös bild, men man ser ju att det inte är en Dipsi hatt iallafall ;)

Torka någon gång då!!

Jag som hade tänkt att måla golvet i tvättstugan nu när barnen lagt sej. Det sket sej eftersom det inte har torkat sen Mogge rengjorde med saltsyra här om dagen..Attans! Hur länge ska det ta innan det torkar då?!

Har iallafall vart ut och vattnat klart gräset och nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på tills Mogge kommer hem. När han nu kommer hem. Om han nu kommer hem? ;)


Nä, jag skiter i datorn nu, det är ändå ingen som bloggar när det är fin väder...*SUCK*

Helt knäckt av värmen.

Jag har försökt att hålla Kelly vaken från klockan 16 fram tills nu. Nu gick det inte längre, det var bara att lägga henne för natten (förhoppningsvis)

Vi har vart ute hela eftermiddagen här på gården (som vanligt) och lekt i hettan. Jag har vattnat gräset och barnen har plaskat lite i vattnet som jag fyllde upp i poolen deras. Annars har vi inte gjort så mycket.
Man orkar ju inget när det är så varmt som det har vart ett tag nu. hemmet håller på att förfalla, tvätt högen växer och maten som vi äter är allt annat än avancerad, idag åt vi te.x potatisbullar, sylt ooch keso..

Men men, man ska ju glädjas åt att vi har lite sommar iallafall, så då är det väl bra att man passar på att vara ute i den också och sluta klaga!!

Nu ska jag rita med Affe.

Paus från solen..

Det är så varmt ute idag (igen) så att jag tar en liten paus inne från hettan nu när barnen sover.

Vi har iallafall vart till Fåker och lekt med Sandra och Stella idag, hade säkert vart kvar än om inte barnen vart så trötta.

Annars idag har jag ingen aning om vad man ska hitta på? Ska sitta ute med barnen sen och leka, om dom pallar hettan. Jag tror att jag ska fylla upp deras lilla pool och låta dom plaska lite sen..

Jävla myggbett!!

När vi hämtade Alfons hos moffa, så var hela pojken uppäten av både mygg och broms. Förrut har han inte brytt sej om sina bett, men i går gick han och klia och klia hela tiden. Så fort han hade möjlighet så gned han betten mot en möbel eller liknande..
Så natten har inte vart den bästa. Alfons vaknade några gånger av klådan, så han fick komma och sova hos oss, men eftersom han vände, vred och sparkades så fick han lägga sej i sin säng tillslut.
Men en timme senare var det samma sak, vaknade av att det kliades och fick komma och lägga sej hos oss igen. Efter mycket om och men så somnade han om, men lyckades ramla ur sängen, så klart. Somnade om igen och sedan dess har han sovit (och sover fortfarande) Men bara för att han har sovit betyder inte det att jag har sovit. Så fort han rört sej så har jag vaknat till. klockan 6 tyckte kelly att det var morgon, så det var väl bara för mej att tycka samma sak och kliva upp då..Tur att jag somnade klockan 21 igår :)


Idag vette tusan vad man ska hitta på..Förslag någon??

Nu har vi fått tillbaka Alfons=)

Alfons är tillbaka!!

Imorse efter vi klätt oss och ätit frukost begav vi oss till Sällsjö för att hämta igen våran efterlängtade son.
När vi var där och eftersom det var så varmt så fick barnen plaska lite i sjön innan vi åkte vidare till stan för att handla lite små saker på Rusta och Bygg Max.
Där efter mötte vi upp Evy, Nini, Emma, Maritah och Ingvar för att bada i Näs. Det var såå skönt att svalka sej i det (faktiskt) ljumma vattnet..

Så dagen har bestått av mycket bil åkande, svettiga pannor och bad med goda vänner och släktingar!
+ en bruten tå! Mogge skulle bada (kors i taket!!) och lyckades sparka i en sten på botten, så att han mest troligt bröt "ring finger tån".. Ska man skratta eller gråta?? Jag skrattade mest om jag ska vara ärlig.



KEllan svalkar sej i Sällsjö.


Alfons på bryggan i förmiddags (dålig bild så det ser ut som det är kväll)


Så här sov Affe i bilen..Ser ut  som han solar underarmarna :D


Sååå skönt att bada i dag i hettan som vart !


Frän i brillor.


Snyggast!


naken fis..Eller "sova is" som Alfons säger till naken fis..?

Vilket fynd!!

Vilken tur att jag har den karl jag har!

Imorse när vi klev upp ur sängen, så ramlade det något från Mogges rumpa (Ja det låter äckligt men vänta!)
jag som är så nyfiken var ju såklart tvungen att kolla vad det var för något...
Det var en... DIAMANT!!

Fatta, jag har en karl som skiter diamanter!
Mycket bättre än pojken med guldbyxor om man frågar mej :)

Den här karln tänker jag behålla..

Kanske kan bli rik på det här $$$

Nä, nu ska jag överlämna datorn åt Mogge, men först ska jag be han gå på toa ;)


Underbara Östersund!!

Sånna här dagar vill jag ha fler av, många fler!
Strålande sol, live musik på stan, uteserveringar överallt, rea så det står härliga till, glada människor vart man än kollar och god mat på stråket! Att få dela en sån dag med människor man gillar/älskar gör inte saken värre alls!!

Jag, Mogge, Emma och Kelly har spenderat dagen på stan. Vi började dagen med att köpa en ny liten paraply vagn till Kelly eftersom den oranga var i Sällsjö hos moffa. Efter det åkte vi in till stan och gick ner till badhusparken och åt grillbuffé i ett av tälten där. Sen ville Emma köpa en helium ballong(för 80 kr!!!)efter det vart vi bjudna på glass och fika på My´s cafe eftersom Mogge hjälpte dom att både köpa och ställa upp ett gäng parasoll fötter. Mycket snällt av dom!!
Vandrade upp mot stan för att byta mina byxor och kolla lite till på rean:)

KEllan har vart duktig hela dagen fast att det har vart så varmt åt henne. Visst var hon gnällig emmellanåt, men vem är inte det i den här hettan?!

Pappa ringde förrut och sa att det gick jätte bra med Alfons och att han gärna fick stanna tills i morgon om vi ville det. Så det fick han så klart. MEn det blir tomt utan han här, måste jag säga. Nästa gång kanske man ska lämna Kelly ett tag så att vi får samma tid med Alfons och hitta på något..



Emma vart lite trött efter maten.


Jag vart brädad! Emma ville hålla Mogge i handen heeeela dagen :)


Kellan trivdes bra i hennes nya lilla paraplyvagn.


Mogge och Emma poolade mest hela tiden ;)


Snygging!!


Cooling!


Och vad vore en dag på stan utan lite shoping..

           
klänning och hatt         BH och 2 trosor till            Ballerina med         Halsband och örhängen
till Kellan.                       mej.                                     svart strass till        till mej.

Det var den dagen det..
Nu väntar sommar krysset och en folkis.

Grundt vatten är farligt!

Igår när vi var vid sjön i Sällsjö, så stog jag och Kelly på bryggan, pappa stod på stranden och Alfons stod ute i vattnet. Han hade vatten ungefär till hans knän och var ca 5-10 meter ute i vattnet, när han plötsligt ramlar på mage i vattnet. Han har alltså ansiktet i vattnet och tar sej inte upp. Jag stod ju som sagt med Kelly på bryggan och kunde inte bara släppa henne för att hoppa i och ta upp Alfons, då hade ju hon kunnat trilla i med. Pappa spprang ut och hämtade han och Alfons var så klart lite skärrad. Jag med! Men efter att vi fiskat upp han så berömde vi han bara och sa att han var jätte duktig eftersom han kunde bada lika som moffa och att han kunde tvätta näsan, och allt sånt bara för att inte skrämma honom. Hans gråt gick över till skratt och sen var det full fart i vattnet i gen :)

Så igår lärde man sej att det är minst lika farligt med djupt vatten, som grundt.. Iallafall när mana bara är 2 år och inte så van stora vatten så som sjöar.
Tur att vi var i närheten iallafall!
Men till alla med små barn: lämna dom inte utan uppsikt, även fast dom bottnar!



Idag ska jag, Mogge och Kellan in på stråket med Emma och käka lunch..Måste även byta ett par byxor som jag köpte i går..Var visst liiite optimistisk vad gäller storleken..

Ha en bra dag alla!

Vilka ska ut på stråket i veckan då?

Shoppat och lämnat Alfons.

I går kväll ringde pappa och frågade om han fick ha Alfons över helgen uppe i Sällsjö, där dom har stuga. Så där löste sej mitt problem om att behöva fråga någon om hjälp :)

I förmiddags packade jag bilen och for till stan för en shoppingrunda med Sandra innan vi begav oss till Sällsjö.
Det vart lite inhandlat, men allt vart mycket billigt!
     
Klänningen och skorna ska jag har på bröllopet.
 

      
Shorts till Mogge.                             Örhängen.

Allt som allt vart det inte ens 400 kr! Är inte det billigt så säg? Jag köpte dessutom en mascara.
Jag räknade just på kvittot bara från H&M att det skulle ha gått på 1344:- på full pris!! Sen vart det ju även lite små grejer från Lindex! Älskar rea!

Efter turen på stan bar det av till sällsjö. Där  vart jag och Kelly kvar tills klockan var halv nio. Vi hade så mysigt att jag hade kunnat stanna jag med om jag hade haft grejer till mej och Kellan också..Vi badade, grillade och solade.

Nu sover Kelly och Mogge är på väg hem ifrån jobbet..

Avslutade 13 dagars dieten idag...Efter bara 3 hela dagar:( Vad är det för karaktär?! Men jag mådde inte bra av den.. Gick ner 3 kilon så jag ska väll vara nöjd!     
Nästa vecka har jag gått upp dom igen:/


Det här med bikini för barn.

Det har vart en artikel i Aftonbladet om Ellos som säljer bikini för bäbisar idag, det har tydligen väckt stora känslor hos folk som tycker att det är porrigt bland annat!!

Jag har läst ett flertal bloggar idag där alla har olika syner på hur vida bäbisar och barn ska ha bikini eller inte..

Varför inte?!?! Säger jag.

Ok, jag skulle kanske inte köpa en sån till mina barn och varför vet jag inte igentligen. Den var ju söt ju och inte alls porrig! Jag menar man kan ju ha baddräkt på sina små bäbisar, det är väl minst lika konstigt isåfall, att en bäbis ska ha en sån. Eller vad är skillnaden? Jag förstår inte det!

Allt annat som görs till vuxna finns ju även på barnavdelningarna nu ju.
T.ex. Smink, löshår, lösnaglar, nagellack mm mm. Dessutom finns det mycket barnkläder som ser ut som vuxenkläder, alla tajta jeans och toppar t.ex.

Tycker att det  var alldeles för mycket uppståndelse om en sådan liten grej.

Är det porrigt, så är det i betraktarens ögon och alltså den det är fel på!

Min åsikt var det, men vad tycker ni om det hela?

Uppskattat besök..

...fick vi av Maria, Alvin och Vilmwr idag!

I förmiddags kom våra kära (så kallade) grannar hit och fikade lite med oss. Vi har inte träffats så mycket på sissta tiden så det var trevligt.
Kelly hade även turen att få den här tjusiga bodyn av dom i försenad födelsedags present.
 
Tjusig va?!

Pojkarna lekte riktigt bra en bra stund, men tillslut så kom Alfons humör igång igen..Tjurig! Han var visserligen väldigt trött och det har han vart sen han klev upp i morse, och nu sover han sött :)


Alfons är inte så förtjust i glass och bjöd gladeligen Alvin på några tuggor. Det hade inte Alvin något emot:)


Det här var kul en liiiiiiten, liiiiten stund. Sen vart Affe sur.


Vilmer och Kellan gungar i kapp.


Nu vet jag inte vad jag ska hitta på..?
Jag har ätit min "maffiga" lunch bestående av: 1 skiva skinka, 2 ägg och råkost sallad. (allt enligt dietens regler)
Jag har lagat chili con carne till resten av familjen, pratat i telefon och jag har hängt lite mer tvätt..
Så nu då? Nu lär jag bli sittandes vid datorn en stund anntar jag.

Eftermiddagen igår..

..Fortsatte i samma "helvetiska" anda som förmiddagen..

Kellan var gnällig mer eller mindre (mest mer) hela dagen. Och jag med för den delen..

Vi var hemma och jag satt och tyckte lite synd om mej själv eftersom jag hade sååå "jobbiga" barn, när jag äntligen fick samtalet jag väntat på hela mitt liv!! Det var PEtra som ville att vi skulle komma och fika hos henne. Jag tänkte ett par tankar innan jag begav mej, typ: Det kan väl inte bli värre av att åka bort en stund, där finns det ju mycket mer för barnen att leka ute på, jag får ett vuxet sällskap en stund mm mm.. Tillslut vågade jag mej iväg med mina tjuriga/trotsiga barn..
Och till min förtjusning så var Kelly nöjd en liten stund medans vi var där. Jag hann drick kaffe och surra tillsammans med Petra, hennes man och en kompis till dom som också dök upp en stund.. 
Kelly sov ju bara en timme på hela dagen igår och det var på förmiddagen mellan 9.30 och 10.30. Så när klockan var middagsdags så var Kelly så trött och grining så vi åkte hem och lagade mat, slängde i henne maten, hon fick leka en stund, sen  vart det välling och det förljt av god natt! Hon somnade som en stock och sov sen hela natten lång :)

Feber fri...

...Men sju resor värre än igår. Det är vad barnen är idag..Iallafall Kelly...

KElly har mer eller mindre skrikit sedan hon klev upp och just nu ligger hon i sängen och skriker. JAg orkar inte höra henne mer snart! JAg vet inte vad jag ska göra för att hon ska bli tyst?! Snart sätter jag mej i källaren bara för att slippa lyssna på henne..Jag orkar inte höra henne mer!!

Jag skulle SÅKLART aldrig skada henne (om det var någon som trodde det) men att bara sätta antingen henne eller mej i ett ljud isolerat rum hade vart bra ;)

Jag har vart när att ringa antingen min pappa eller min momma för att höra om någon av dom vill ha Alfons till i morgon när Mogge slutar jobbet. MEn varenda gång så har jag ångrat mej, det är trotts allt mina och Mogges barn och iomd är det vårat ansvar!
MEN, om jag skulle ringa och be dom om att ta Affe, så är det kanske mest för hans egen skull. Det är ju han som får stå åt sidan när jag måste ta hand om hans skrikiga lilla syster och man märker på han att han inte mår bra när Kelly gapar och skriker heeela tiden..

Just nu känns det inte så kul att Mogge jobbar, men jag vet att det ska gå bra på något vis..Det gör det ju alltid!


Vilken underbar eftermiddag det vart..

...........Eller så var det just det som det INTE vart!!

Kellan var som sagt febrig och hängig, det höll i sej.
Alfons var feber fri och hyffsat pigg, det höll inte i sej!

runt klockan 17 så vart Alfons hel hängig och alldeles röd om kinderna, jag tog tempen som mot min vilja visade 39.7. Så hans feber var tillbaka och Kellans var högre än vad den vart förrut idag..SUCK!!
Så jag proppade i båda barnen saft och Alvedon i hopp om att det skulle bli bra..Det vart det inte! Enbart gnäll, skrik, grin och kläng heeela eftermiddagen.
Runt klockan 18 kom Mogge hem från jobbet. Det var drygt 1 timme som jag vart hemma med 2 febriga barn själv, men det kändes som att det var 5 timmar.
Jag var alldeles svettig eftersom båda barnen var som två varma element som skulle klänga på mej och orken var helt slut. Jag hade ju trots allt tagit hand om Kelly hela eftermiddagen också. Så när Mogge kom hem så vart jag överlycklig, minst sagt!
Båda barnen vände totalt i humöret när han kom hem och vart som dom 2 snällaste och goaste barnen i världen..

Nu håller jag på ta hand om tvätthögen som minst sagt har blivit enorm, efter de dagar som vi vart utan tvättstuga i här i huset..Det blir tydligen så när man försöker frächa upp källarvåningen :/
Mogge håller på att måla andra varvet på golvet i "hobby rummet" så snart är det klart för att sätta upp hyllor och plasera rätt saker på rätt plats!  Jippi!!


Mina 2 minst sagt HETA barn..


Stackars Kellan hade över 40 graders feber här...huvva!

feber Kerstin...

Henne kallar vi för Kelly emellanåt..Suck, varför har Kelly 39.7 i feber nu då?!

Alfons har vart feberfri men väldigt hängig idag. Kelly har vart precis som vanligt, fram tills nyss, när hon vaknade efter sin lunch sovning..Hon satt bara på golvet och verkade ha ont någonstanns och gnydde. Jag tog upp henne och hon satt i min famn och höll på att små slömra flera gånger, tyckte att hon kanske var lite varm och tog tempen..Mycket riktigt så hade hon ju feber..VARFÖR!?!?!?!

Nu somnade hon om igen i sin säng, så jag får väl se hur hon är när hon vaknar igen..Är hon fortfarande hängig så blir vi hemma resten av dagen..

Det enda possitiva med febriga barn, är att dom vill ligga i famnen och är jätte gosiga :) Sånt gillar en mamma!!

Vilken storm..

..Det är ute idag!!

Jag och barnen klädde på oss sommarkläder och skulle bege oss ut på gården och leka. Vi hann ut på bron innan Alfons började skrika som en tok! Han hatar blåsten! JAg visste ju att det blåste, men fick för mej att det kanske bara var några ljumma vindar som skulle svalka oss i hettan..Ack så jag bedrog mej!!

Så vi struntade i ute leken och for på Ica och handlade istället. Efter det så for vi till Evy och drack kaffe,barnen lekte och jag och Evy surrade :) Trevligt!

Nu sover barnen och jag har gjort i ordning salladen som man ska äta till maten. Jag har påbörjat en diet i dag som jag hörde ryktas om genom en annan blogg som jag läser dagligen (Kicki uppdatera mera!! ;) )
Den låter liiite konstig, men jag ska prova, den håller bara på i 13 dagar så det är värt ett försök. Jag anntar att dessa 13 dagar kommer att kännas som en evighet och att jag kanske inte kommer att klara det, men det kostar ju inget att prova ;)

Senare ska vi åka till Petra och få oss en slurk kaffe (vet inte om man får dricka kaffe, men jag gör det iallafall)

Nu ska jag ta ett ryck här i vardags rummet och plocka i ordning lite leksaker som ligger utspridda över hela golvet.

Feber Janne...

..Han kallas även Alfons ibland :)

Skulle mysa framför tvn med han efter Kelly lagt sej och kände att han var ju jätte varm, tog tempen och mycket riktigt: 39.4 i feber. Inte konstigt att han har vart slö idag och inte velat äta nåt alls..Inte ens majs och melon som han älskar..
Jag gav han ingen alvedon eftersom han inte verkade "lida" specielt av sin temp och nu sover han..Hoppas bara att han inte blir sjuk!!


Mogge syns ännu inte till här hemma, börjar bli rädd att han tagit "alla" våra besparingar och dragit till Mexico..
Eller så var det helt enkelt så att det var ett utav stråket tälten som hade blåst ner förrut när det började storma och spritt ut sej över hela badhusparken..Typ... Så kanske det blir ett tält mindre i år?? Nä...
MEn snart bör han entra våran bedårande gård, (som faktiskt har börjat grönska liite) göra mej sällskap över en cig och sen ska han nog kanske gå och lägga sej..Inte jag! Jag har fastnat för repriserna på "paradise hotel"  som går på TV400
på kvällarna, så det är bara att vänta till det är slut för min del..


Kan man ana lite gröna fläckar iallafall??


jajjemensan, det kan man..Det var inte länge sedan vi sådda och redan så börjar man se ljuset..Ja, eller gräset iallafall :)

Tanken var Jamtli...

...MEn det vart en liten runda på stan istället med mat och Emma shoppade lite.

Det var tänkt att jag, Emma och Alfons skulle gå på Jamtli idag. Vi åkte dit men det fanns inte en enda parkering någonstanns i närheten. Så då passade vi på att åka in till stan och äta undertiden det förhoppningsvis skulle bli en ledig P-plats till oss. Vi gick in på Lime och käkade när vi var på väg där ifrån vart Emma ledsen och hon visste nog inte själv vad det berodde på, stackarn, så vi bestämda att vi skulle strunta i Jamtli idag och att hon skulle köpa en skiva istället.. Så det vart en snabb runda på stan (bara på Åhlens) och sen åkte vi och åt en glass istället.
Kelly var hos min momma under tiden eftersom Mogge börjar jobba idag, så vi åkte och hämta upp henne där och sen for vi till Brunflo och släpte av Emma. trotts att vi inte gjorde något mer så vart vi hemmifrån 7 timmar..Konstigt..

Nu äter Kelly välling och ska nog snart lägga sej eftersom att hon är super, duper trött nu.

Mogge har fortfarande inte kommit hem från jobbet på Yran, så det vart inte direkt någon "mjuk start" för han..Haha ;)

Nu ska jag förbereda Kelly inför sängen..

Åter kommer senare, antar jag.

lista..

Hur många barn har du?
2.
Vad heter h*n och varför heter h*n så?
Alfons Mogge, Eskil- Alfons för att det var det enda namnet jag ville ha, Mogge efter hans pappa, Eskil efter gammelfarfar.
Kelly Elin Madicken-KElly valde Mogge, Elin efter gammelmomma, Madicken SKULLE jag ha, så var det bara!!
Vad skulle h*n hetat om h*n var av det andra könet?
Alfons skulle ha hetat KElly. KElly skulle ha hetat Douglas.
När föddes h*n?
Alfons:060527 kl 13.05
Kelly:070707 kl 21.00
Vad vägde h*n när h*n föddes?
Alfons:3500g
Kelly:3170g
Hur lång var h*n när h*n föddes?
Alfons:54cm
KElly:47cm
Hur lång tid tog förlossningen?
Alfons tog ca 35 timmar och slutade med tång.
Kelly vart jag igång satt med och den tog ca 4.5 timmar
Tog ni reda på könet?
JApp, fast bara när vi väntade Kellan, Alfons hade vi ingen aning om vad det skulle bli.
Hur länge ammade du?
Alfons ammade jag ca 6 månader, men eftersom jag vart gravid medans jag ammade så sinade mjölken, hade kunnat fortsatt en stund till.
Kelly ammade jag bara ca 4 månader, sen varken orkade eler kunde jag amma mer.
Är du tillsammans med pappan?
Jajjemensan! och så sak det väl förbli ett tag till hoppas jag ;)
Hur gammal var du när du blev gravid med ditt första barn?
20 år
Hur gammal var du när du vart gravid med ditt andra barn?
21 år
Hur gammal var du när du fick ditt första barn?
21 år
Hur gammal var du när du fick ditt andra barn?
22 år
Hur ofta är du barnledig?
Alldeles för sällan, men det är ju själv valt till viss del.
Vill du har fler barn och isåfall hur många?
tveksamm faktiskt, men jag säger inte nej heller.
Om du får fler barn, vad ska de heta?
Pojke:Douglas
Flicka:Millie  (kanske) 
Kan man förklara för någon som inte har barn hur det känns att ha barn?
Jag skulle inte klara av det. Folk har ofta svårt att förstå att det faktiskt är jobbigt att ha barn, att dom inte bara äter, sover och skiter som många tror att dom gör. Sen glädjen är helt ofattbar, man är aldrig så lycklig som när man ser sina barn skratta och må bra! .... Ja det var min förklaring det.

Möhippan!

Igår var jag på min allra första möhippa!

Dagen började klockan 11 på Statoil där Emilia (den blivande bruden) iklädd sjuksköterske dress och affro peruk fick tvätta bil rutor för 10 kr. Hon var mycket flitig!
11.05 sprättade jag min första cider, MUMS!!

Lite senare bar det av in till stan där Emilia skulle sälja saker till folk på stan. Emilia har valt fel yrke, hon skulle ha blitt en försäljare, där med basta :)

Efter det gick vi till Bowling hallen och bowlade och hade det trevligt som bara den..

Efter matcherna i bowling gick vi ner till JAck Rabbit och käkade och drack mycket gott, alla vart nog mätta, belåtna och lite mer berusade än vad vi var innan. MEn som sagt gott var det!! JAg bestälde mej en dricnk som var suuuuper god! Rekomenderar starkt den resturangen, jätta bra mat, fräsig inredning och SKIT GODA drinkar! Vi satt i raggarbilarna och åt..

Därefter tog vi bussen in till stan och satte oss på en pub och drack lite mer och surrade.
En stund senare kom skutsen som gick till Fröjd holmen, där var det dans med Barbados som spelade.

Jag sökte mej oavkortat till baren och intog ett par cider till.. JAg har ju sam sagt inte vart ut på ca 4 år innan igår så gissa om jag var "törstig";)
På "Holmen" fick jag även dansa lite grann, det är inte allt för ofta man "slår sina lurviga" i en foxtrot (eller vad man ska kalla det)

01.40 stod min snälle chaför Evy och väntade på mej för att skjutsa hem mej..Hon hade visserligen stått där sedan klockan 01.00 eftersom jag tydligen i ett savgt ögon blick hade sagt det till henne..Oooops!

Hem, surrade lite i telefon, sen vart det sängen!

Trotts att jag drack väldigt mycket under dagen/kvällen så vart jag aldrig så där jätte full (tacka gudarna för det!) och heller ingen bakfylla har jag sett till idag.. Lite dålig mage har jag haft, men annars helt ok=)

Bilder finns att se på www.gardvall.blogg.se   Eftersom att min kamera dog innan jag ens sett Emilia göra entre på Statoil, så har jag inga egna :( 
MEn jag tror att Maria skulle vara snäll och skicka dom till mej?

ribbstolen..

Nu är den uppsatt fyndet som vi hittade på Rondelen igår..




Mogge kan han med ;)

Det här med planering..

Jag hoppas att det blir en jätte rolig dag i morgon!
MEN(!) planeringen har inte vart det bästa och jag och ett par till har inte fått någon information om något alls nästan,
enbart om vart vi ska träffas och vad som händer på kvällen, men däremellan hade vi ingen aning om vad som skulle ske..Jag fick skicka iväg ett SMS för att få liiite mer info och det fick jag ju visserligen, men annars då, om jag inte hade gjort det?!
OCh en annan fick också ta kontakt själv med "anordaren" för att få veta något överhuvudtaget och då påstår dom som fixat att dom inte har haft tid att prata med alla..Men hallå?! Varför har dom tagit på sej då kan man ju fråga..

Ja ja...

jag hoppas som sagt att det blir kul och det kommer det säkert att bli och huvudsaken är att Emilia har kul..hennes sissa festande som OGIFT!!

VAr bara tvungen att skriva av mej lite i all "frustration"..det är väl ändå det en blogg är till för ;)

jo men just det ja!

Imorgon ska jag ju ut!!
Första gången på 4 år som jag ska ut!
Och jag längtar som en toook!
KAn inte avslöja vad vi ska göra eftersom det är en möhippa och den blivande bruden läser min blogg..MEn kul ska vi ha!
Var in på bolaget i går och jag vart som ett barn i en godisfabrik, gud vad mycket gott det finns!!
Kom ut med 2 fulla påsar och Mogge undrade hur kul jag skulle ha :) MEn jag provsmakde lite i går i källaren

Fasen första gången på nästan 4 år! Det är illa. Ni kan ju gissa hur mycket jag längtar..Fast kanske inte efter baksmällan som jag förmodligen kommer att få drass med på Söndagen...Men men, det kan jag ta!

UTE LIVET HERE I COME!!      För en dag iallafall.

JAg borde...

...Kankse pasa på att göra något vettigt nu när Kelly sover..Men jag ids helt enkelt inte! JAg har ju inte gett min kära dotor någon tid alls knappt på ett par dagar, och våran dator behöver massvis med kärlek den med :) Så ska den få sej en dos av KÄRLEK!!

Igår var vi in på stan för att köpa golv färg. Var in på massa affärer men kom ut utan färg från allihopa. Vi vart för snåla, den är ju super dyr!! MEn idag åkte Mogge in för att köpa den och hämta allt som vi hittade på Rondelen igår som vi inte hade plats med ibilen..Där hittade vi 5 st stooora lager hyllor som vi ska ha i källaren och en sån där stege som brukara vara i sport hallar, den ska sitta i lek  rummet :) Dessutom var det halva priset på allt där som vi hittade, så det var en väldigt billig penning som gick åt där :)

Efter jakten på färg, så åkte vi till våran gamla granne från Ope vägen och dracka kaffe och sen bar det av hem.
Båda barnen var trötta så det vart en tidig kväll för dom.

När dom sov gick vi ner och fortsatte våran "extrem källar make over". Målade väggarna vita, dammsög golvet, knackade fram ett igen gjutet avlopp (som fungerade) och hälde sen på salt syra på golven. Det var starka grejer det! hela källaren vart mer eller minder rökfylld bara av att rengöra ett golv..

innan vi var klara var nog klockan srax efter 12 och då vart det god natt!!

Ikväll ska golet målas!!

Nu kommer lite bilder från dagarna som gått:


härom kvällen var det 2 stoora regnbågar här ute. Det var lite fränt eftersom man såg igenom den!


Sådan mor, sådan dotter!


Jag och Kellan i ramsele hos min farmor.


Alfons hittade lite leksaker.


Marlene, min farbror Mats tjej.


Jag och ongan :)


Farbror MAts kliar sej i huvet :)


Farbror Stefan.


Morfarn och hans ena barnbarn.


Sötnos!


Det var så kul med regnvattnent! KEllan fick sej både en och två duschar av Affe!


Kollar på såpbubblorna...


...Som moster Amanda blåste.


Gos ungar!


Min älskade farmor!


Alfons och Liza hade pusskalas.


Mumma med folkis! synd bara (eller tur) att burken var uppochner ;)


Mats, min kusin Emmelinda och Amanda.


Mona, min Lillebror JEsper och min kusin Joel.

Det var det de!

JAg lever!

HAr haft fullt upp så jag har inte ens haft tid att blogga(?) Då är det illa ;)

I förrgår var vi inte hemma något alls förrutom för att sova. Vi var in till stan, lämnade grejer hos Susanne, fikade hos Anna mm mm.. Så jag var för trött för at ens sitta vid datorn den kvällen. Dessutom följde Liza med hem, så henne ville jag umgås med.

Igår var jag, barnen och Liza till våran farmor för att träffa tjocka släkten som var där för att grilla och umgås. Mogge ville följa, men sammvetet sa att han skulle vara hemma och göra mer på altanen och börja röja i källaren eftersom han ska börja på sitt "sommar jobb" nästa vecka. Så han vart hemma.
Vi hade iallafall trevligt i ramsele (där farmor bor)
Jag, Mona, Liza och Katarina tog bilen och for in till den "stora" byn för att slå ihjäl någon timme..Det gick väääldigt fort att göra ramsele.. Efter drygt en timme hade vi nog sett allt och lite till så då åkte vi tillbaka till dom andra. Min pappa var barnvakt åt båda barnen och det hade gått jätte bra! Visserligen hade han back up av resten av släkten, men ändå en duktig morfar är vad han är :)

På vägen hem hade vi inte fullt lika trevligt dock :( Eftersom ingen utav barnen hade haft ro i kroppen att sova under hela dagen, så somnade båda iomd att vi lämnade Ramsele vid klockan 18 ungefär. Alfons sov nästan hela vägen hem och var jätte snäll, men Kelly däremot, hon vaknade 10 mil hemmifrån..Där ifrån skrek hon, hela vägen hem. Jag var så slut i huvudet när vi var hemma efter allt skrik, så jag sa till Mogge att ta ungen, annars visste jag inte vad jag skulle ta mej till!!

Mogge hade iallafall fått en hel del gjort här hemma., bla, var all trall klart på alltan och källaren var undan röjd så att det ska gå att måla ena golvet där.. Så idag ska vi in och köpa golv färg!!

Nu ska det bli ordning även i våran källare!!


Lägger upp bilder ikväll!


P.S Ryggen är bra nu igen D.S

Godis suget!!

Mitt godis sug är enormt just nu! Eller igentligenså är det inte godis jag är sugen på, utan rabarber paj. Men jag tänker inte plocka rabarber och sen göra paj!! Så jag skickade iväg Mogge på macken för att köpa lite "snarra" istället..Tack snälla!!
Jag inntalar mej att suget kommer tillsammans med "röda veckan" så att det förhoppningsvis går över i slutet av den här veckan..HOPPAS!!


Har dessutom fått tillbaka ishiasen igen. Helt plötsligt kom den tillbaka, värre än någonsin och säkert här för att försöka besegra mej!..Men jag tänker inte ge mej, det ska gudarna veta!!

Nä, nu har jag inte tid med det här, mitt godis har kommit!!

Vi ska kolla på nyaste Irene Huss filmen och mysa!!

Go natt.

Rita papper..

-"Rita papper" säger Alfons.
-"Ja gör det du, här har du papper och pennor. Säger jag.
-"Nä, rita papper"
-"Nähe??"
Och så går pojk vasken och ritar på våran lådhurts till databordet.
-"rita papper" säger han sen.

JAG BLIR TOKIG!! HAn ritar på allt och han verkar inte ens ha förstått att han inte får!? JAg som river i för allt jag är värd när han ritar på något annat förrutom papper..Gahhhh!!
Kan han gammelmomma ha något med det att göra kanske??
" den stygge duken gör det inget att han ritar på" "det där konstverket gjorde han förra veckan" (Och så pekar hon på tapeten som han ritat på), "det här golvet är så styggt ändå, så det gör inget"   Så kan det tex låta när gammelmomma har Alfons..

Måste nog ta mej ett snack med henne så att hon förstår att han gör lika hemma också, och här får han inte, så är det bara!!
Jag vet att hon bara vill vara snäll så klart, men det funkar inte att ha det så!
Där får han även : Plocka i rabatten, plocka blommor från krukorna inne, sitta på matbordet och äta med händerna, kasta sten på nästan allt, och om han slår Kelly och jag river i åt han då ska hon trösta han...mm mm..

Hon är alldeles för snäll helt enkelt! Och så var hon INTE när jag var liten det vill jag lova! Då fick man inte gå på gräset, inte röra stenarna på gårn, om det var snö fick man inte gå på andra ställen än där det var skottat, och man fick då inte sitta på bordet och äta det ska gudarna veta!!..Mm, mm.

Jaja, nog om det..

Nu ska jag gå ut och ta ett bloss och titta på bonden som ska komma hit och välta..För nu är gräset sått här ute!!

Vad ska man göra idag då??

Mogge är på altanen, Alfons ritar, Kelly sover och jag, jag sitter här jag..

Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Förslag?

Ringde just Telia om en felaktig faktura som vi fått, han fixade det och frågade om jag vill ha en trådlös telefon..Ehh ja såklart, svarade jag. Så nu skulle han skicka en sån till oss, perfekt eftersom våra är så dåliga!!
Så nu kan kanske folk ringa till oss utan att batteriet dör innom ett par minuter!

Nu vill Alfons att jag ska rita Ö,J och P säger han...SÅ det är väl bäst att jag gör som han säger ;)

Utmanar alla ...

Utmanar alla som läser detta att svara på denna lista! :) Bara lite random girl-questions. Enjoy!

Namn:Caroline Macknow
Född: 1985
Hårfärg: rått färgat, fast nu är det blondt.
Hur många hårfärger har du haft: Brunt,pissgult, blondt, svart.
Ögonfärg: Bruna


Har du ett jobb: Räknas det att ta hand om barnen??
När börjar du isåfall: När jag kliver upp på morgonen?? Mellan 6-8.30, beror på barnen.
Drömyrke: Personlig assistent.
Vilket program gick du på gymnasiet: Barn och fritid i ca 9 månader innan jag hoppade av.
Körkort: Japp!
Städer/länder/platser jag vill besöka innan jag dör: Thailand, USA, Hawaii mm mm mm..
Detta attraherar dig hos partnern (utsidan): Skägget och hans mörka färger!
Detta attraherar dig hos partnern (insidan): Det mesta!
String, hotpants, hipsters, boxer eller mammatrosor: Hipsters.
Favoritfärg på underkläder: Svarta och rosa.
Pushup, balconette, sportBH eller BH utan fyllning: Vad som krävs för att hålla upp mina skin flilkar till tuttar.
BH-size: 75B eller C
Blev av med oskulden: För ett gäng år sen.
Önskar du att du väntade med oskulden: Njae, jo om jag hade träffat Mogge då, men så kan man ju inte tänka heller..
Hur många fasta förhållande har du haft: kan det vara 3 kanske.
Hur många sviniga killar har du träffat: Inte alls många..1 som jag minns.

Har du pussat någon av samma kön som dig själv: Ja.
Har du kysst någon av samma kön som dig själv: Det betyder inte ja bara för att jag inte tänker svara;)
Vill du gifta dig: Jo visst vill jag det..Ska bara fria först!
Vill du ha barn: Känner mej nöjd med Alfons och Kelly, men säger inte nej heller.
Har du tänkt ut barn-namn: Listan kan göras låååång bland killnamnen:Douglas, Sixten Svante, Harry mm mm. Tjej namn är svårare!

Jaha det vart en lista till ikväll!

Alla jag känner kan väl svara på samma frågor!?


Gissa om jag känner mej frän ;)

Hittade en lista på syrrans bilddagbok.. Var bara tvungen att kolla :)

Är du en bad boy / bad girl?

1) rökt/röker cigaretter [x]
2) dricker/druckit alkohol [x]
3) sovit i samma säng som någon med samma kön [x]
4) sovit i samma säng som någon med motsatt kön [x]
5) strulat offentligt [x]
6) varit kär i någon av samma kön [ ]
7) haft sex med flera stycken samtidigt [ ]
8) kollat på porr [x]
9) köpt porr [ ]
10) tagit droger [ ]
TOTAL: 6


11) umgåtts med mördare [ ]
12) gett någon sömnmedicin [ ]
13) ljugit för dina föräldrar [x]
14) ljugit för en vän [x]
15) smugit ut ur ditt hem [x]
16) gjort något farligt [x]
17) gjort dig själv illa [ ]
18) gjort någon illa [x]
19) önskat att någon ska dö [x]
20) sett någon dö [ ]
TOTAL: 6


21) haft utegångsförbud [x]
22) stannat ute hela natten [x]
23) ätit ett helt glasspaket för dig själv [ ]
24) varit hos en psykolog [x]
25) varit på en drogrehabilitering [ ]
26) rakat av ditt hår på huvudet [ ]
27) gjort sönder någons biljett [ ]
28) varit med på att göra sönder något [x]
29) varit på en fest [x]
30) varit på en bar [x]
TOTAL: 6


31) varit på en vild fest [x]
32) sett the Mardi Gras [ ]
34) vart i afrika [ x]
35) sniffat något [ ]
36) bär/burit svart nagellack [x]
37) bär armband [x]
38) bär t-shirtar med tryck [x]
39) lyssnar på rapp [ ]
40) äger en kr cd [ ]
TOTALT: 5


41) är/har varit goth [ ]
42) är/har varit emo [ ]
43) är/har varit punkare [ ]
44) är/har varit alternativ [ ]
45) stulit något [x]
46) varit så full att du inte kommer ihåg något [x]
47) svimmat [ x]
48) varit full och trillat omkull [x]
49) varit tänd på en granne [ x]  
50) haft någon snokande i ditt rum [x]
TOTAL:  6


51) snokat i föräldrarnas rum [x]
52) haft sex med någon av samma kön [ ]
53) varit på en konsert [x]
54) förstört något på en konsert [ ]
55) blivit kallad slampa [x]
56) kallat någon för slampa [x]
57) installerat högtalare i din bil [ ]
58) gjort sönder en spegel [ ]
59) vart i samma rum som någon som har sex [ x]
60) använt någon annans tandborste [x ]
TOTALT: 6


61) consider ludacris är din favoritrappare [ ]
62) sett en olagligt nerladdad film [x]
63) laddat ner filmer olagligt [x ]
64) skolkat [x]
65) ätit/druckit diskmedel [ ]
66) gått på en intervju [x ]
67) mobbat någon [ ]
68) gått ifrån en restaurang utan att betala [ ]
69) tänt eld på något [x ]
70) ljugit om din ålder [x]
TOTALT:  6


71) ägt en liten lägenhet [x ]
72) snott din kompis pojkvän/flickvän [ ]
73) velat ha kompisens flickvän/pojkvän [ ]
74) varit i bråk med polisen [ ]
75) pratat med en främling [x]
76) kramat en främling [x]
77) kysst en främling [x]
78) liftat med en främling [ ]
79) blivit sexuellt utnyttjad [ ]
80) utnyttjat någon sexuellt [x ]
TOTALT:  5

81) träffat någon du träffat på nätet [ ]
82) varit inne på datorn i 12 timmar i sträck [ ]
83) pratat i telefon i mer än 5 timmar i sträck [ ]
84) kollat på tv i mer än 12 timmar i sträck [x]
85) varit vid en eld [x]
86) blivit kallad dålig förebild [ ]
87) varit förbannad [x]
88) gjort ett elakt spratt på någon [ ]
89) dansat på en fest [x]
90) fuskat på ett prov [x]
TOTALT:  5


91) fuskat på en läxa [x]
92) gett bort något du gjort själv [x]
93) blivit puttad i en pool [x]
94) lekt i en pool [x]
95) kollat på mtv i 5 timmar i sträck [ ]
96) varit förälskad i någon som är 10 år yngre/äldre än du själv [ ]
97) varit förälskad i någon som är yngre/äldre än du [x]
98) använt eyeliner [x ]
99) använt foundation [x]
100) skrattat åt någon som blev sårad []
TOTAL:  7


TOTALT: 58 poäng

10-20 = goodie good
21-30 = a little rebelious
31-40 = getting hot baby
41-50 = rebel
51-60 = total badgirl/boy
61-70 = cant believe you made it this far
71-80 = fucking bad ass
81-100 = see u in hell.







En tripp till svärmor

Imorse kom vi på att vi skulle åka till svärmor i Ytterturingen och kolla hur det går för Molly som ska få valpar närsom helst. Det vart inga valpar medans vi var där men förmodligen innan i morgon..Hoppas hoppas!!
Vart där tills det var dags för barnen att sova, då tog vi bilen och for hem över.

På vägen hem kom vi på att vi skulle ta en kopp kaffe hemma hos petra med familj. agt och gjort, dit åkte vi.

När vi vart hungrig for vi hem och nu sover Kelly och snart är det Affes tur at hoppa i säng.


Kelly gav Alfons en ride på traktorn som hon och pappa köpte igår:)


Kelly i fin klänningen hon fick av farmor när hon fyllde år.


Alfons fick en här T-shirten av farmor idag..TACK!


Sötast!


Bus på golvet.


Eva passar Mollan som snart ska valpa.


så här såg det ut på väegn hem..


..Och så här..


Så här såg det ut när vi kom hem-Mogge i action!!  ;)

Badet!

Idag har jag, Alfons, Sandra och Stella vart på Storsjöbadet. Vi hade mycket trevligt, även fast vi mest bafann oss i barn poolarna och Alfons var mycket resarverad över allt vatten som var överallt (konstigt eftersom det var ett badhus vi var på, hihi)
Alfons ville störstadelen av tiden hänga runt min hals,( vilket var rätt mysigt visserligen) och Stella vill åka rutchkanorna, vi mammor ville helst sätta oss i en bubbelpool med en varsinn kall öl, men så vart det så klart inte..Kanske nästa gång Sandra?!

Innan vi begav oss till badet så åt vi frukost på McDonalds och jag var in på Team sportia och köpte mej ett bad linne + trosor.. Har ingen lust att visa min otroligt vackra "2 graviditets mage" och den ända badräckten jag hade var MINST 3 strlekar för stor.

Efter badet så åkte vi runt en liten sväng så att barnen fick somna i bilen och vi vuxna var in på 2 loppisar, mest skit på de flesta, men jag lyckades hitta en ganska stor spegel som ska lackas svart eller vit och sedan pryda vår hall.. Just nu är den furu och jag skulle nästan kunna säga att jag hatar furu!!

Mogge och Kelly hade vart och shoppat en traktor idag...Till barnen alltså, den håller Mogge på att jävlas med att få i hop nu..Låter värre än efetr man har vart på IKEA och det fattas en skruv eller så när man ska skruva i hop en möbel....Ni vet vad jag menar va?  ;)


























Det var en dag på badet det.

Nu ska jag lägga KElly och sen ska jag åka till Emilia och färga hennes hår...Moha ha ha ha ha, hon vet inte vad hon ger sej in på :)

Stads tur med barnen.

Idag innan vi skjutsade hem liza så tog vi oss en fika på Nyfiket i Oviken, mycket gott var det! Mogge hade turen att komma precis när Anna skulle rensa i glassdisken villket innebar att hon skulle slänga närmare en liter glass, ICKE SÅ NICKE sa Mogge och åt upp det :)

Efter det så tog jag och Liza med oss barnen oh for på stan. Jag var orolig hur det skulle gå med Alfons eftersom vi bara hede 1 vagn med oss. Det gick hur bra som  helst! Alfons gick snällt bredvid eller bara en liten bit ifrån oss vuxna...DÅ vart mamman glad!!

Släppte av Liza i Torvalla(hoppas att hon kommer snart igen!!)

Åkte hem och var ute resten av eftermiddagen.

Sandra, Fredrik och Stella kom förbi på en (snabb) kaffe med oss ute i solen (som nu har övergått till regn)

Nu har vi just lagt Kelly och det lär nog dröja innan Affe vill sova eftersom han sov lunch tills kl 16.30  :/ Men men..


Pappan och Affen i går kväll ute på den blivande altanen.


Liza och Alfons drar Kellan i vagnen.


"Åhhh katta !!"

<<
McDonalds lunch.


mums!!


Snäll kille på stan!!  Världens finaste kille!


Lite inhandlat vart det så klart! Svart T-shirt, brunt linne och shorts till Alfons.



P.S. Kelly har ätit bajs idag!! Både sitt eget och fågelbajs ..Hon tyckte inte att något av det var gott..D.S.

Barn vakt och stejn flocking..

Idag har vi vart barnvakt till Hugo och Felix, det gick bättre än vad jag hade trott, men å andra sidan så var vi ju 3 stycken som tog hand om 4 barn så..
Liza följde med hem från pappa igår så hon har vart här och hjälp oss med lite av varje.

Efter tommina hämtat sin barn, så åkte jag och Liza och handlade met för att kunna bjuda dom som skulle hjälpa oss att plocka sten på den blivande gräsmattan..

Emilia, Christian och Micke kom och hjälpte oss att få lite ordning här ute..Dessutom var ju såklart Liza också med och hjälpte till :)
Det vart perfekt tajming att plcoka sten när barnen sov lunch, så allt var klart på ca 2 timmar= mycket bra!
Efter vi var klara bjöd vi på fläskfilé pasta och jordgubbar, glass och grädde till efterrätt.

Nu sk jag vara lite trevlig med Liza som är här och kanske även med Mogge och Alfons ;)


felix och Mogge


Lunch dags för barnen


Hugo gillade traktorn


Även de små fick lite mat.


Flaskan i högsta hugg.


Liza passade barnen medans jag lagade mat och karlarna jobbade på ute.


Alfons vaknade och ville såklart kasta  lite sten i traktor skopan..
Två sånna här fulla skopor med sten vart det.


Micke hade med sej en liten liftare :D

PEZ..

Nu finns det pez med cola smak..MUMS!! Stackars Alfons får nog inga pezar i sin Astrix gubbe..

Jätte gott!

Sällsjö.

Idag vart vi plötsligt bjuden på grillat i Sällsjö med pappa och hans familj i deras stuga. God mat och trevligt sällskap! Det enda tråkiga var att jag missade konsären som skulle var ai Oviken ikväll :( Hoppas att det kommer fler tåg!


2 gungor = 2 nöjda barn:)


Gott med lite fika på deras nya ute möbel.


Kellan skulle så klart till Moffa när vi kom dit...


...Han gjorde henne redo för att bada :D


Fast det var kallt i vattnet så skulle hon i med moster Amanda.


Studs mattan var en höjdare..Kelly skrattade så hon kiknade :)
Alfons tyckte det var härligt och ville sova på den sa han.


Alfons lekte Magnus Samuelsson och skulle lyfta Atlas stenarna ;)


-"tätska po" = älskar Po


Kelly vinkar till mamma i moster Lizas famn.


Pappa vinkar till några som gick förbi ..

Det var den dagen det..
En mycket tervlig dag!

MAJS!!

JAg öppnade en burk med majs för att ha i maten.
-"Åhhhh, majs"!! utbrast Alfons.

Så nu har barnen ätit upp nästan all majs och det blir alltså inge majs till lunchen :(
Alfons sitter och matar KElly med majs just nu och säger -"tack Kelly" för varje majs hon får av han.
MEn tar hon ett själv ur högen så låter det -"ajj Kelly!" = arg på Kelly.
Gos ungar!!

Tänk att lite majs kunde skapa riktig syskon kärlek ;)






JA! Jag gav dom majs på vardagsrumsgolvet!

Morgon..

En morgon som alla nadra är det här..Mogge håller på ute på altan, Alfons sitter och ritar, Kelly tar en powernap och jag sitter här..Så fort Kellan vaknar ska vi gå ut och leka..OM inte Alfons blir ännu mer hängig än vad han är nu. Hela maorgonen har han bara velat sitta i knät och dessutom ville han bli matad vid  frukosten, det vill han aldrig annars. Han frossar men har ingen feber och så hostar han men det har han gjort i några dagar..Får helt enkelt se var den här dagen leder.

Tack o adjö på ett tag.

dagen...

Dagen har spendarats inne i stan tillsammans med Mogge och barnen. Vi var först på barnens hus för att köpa nån present till Kelly, men kom där ifrån med saker som var mestadels till Alfons..Oppps.. Kelly fick en gunga och Alfons fick en cykel hjälm, en stooor Po (teletubbies) och en Nono (dammsugaren i teletubbies) och det kalaset gick på närmare 700 spänn!!

Sen hade Mogge tid på banken och jag och barnen hade tänkt att gå ppå stan, men eftersom Alfons var trött så åkte vi till min momma istället och var ute där..

Efter det var det tänkt att vi skulle åka hem och att mamma, momma och Tim skulle komma hit och fira KElly.. JAg tyckte det var onödigt att dom skulle åka ända hit, när vi ändå var där. Så min momma firade Kelly och min mamma var sur..Hon vart skit grinig över att inte Tim skulle ha möjligheten att följa med hem till oss mm mm. Hon tyckte att Tim jämt kom i sissta hand (vilket inte är sant när det gäller mej, men hon själv har ingen kontakt med han pga av massa olika andledningar so,m gäller henne själv!!..) och att det var dåligt av oss att vi inte kunde stanna en stund till så att min momma kunde hämta Tim..Våra barn var hur trötta och grininga som helst, så det var ingen vits att stanna tyckte vi..Så det slutade med att vi åkte hem och lämnade en osams momma och gammelmomma där och struntade i att inte hon ville fira Kelly på hennes premisser..Va faan, har man 2 små så måste man anpassa sej efter dom, så är det bara! Själv har hon ALLTID bara brytt sej om sej själv och har säkert ingen som helst förståelse för hur vi lever med våra barn..Kelly fick alltså ingen present av mamma idag, fast den tydligen låg i mommas bil..Hmm, ja man ska inte bli brydd när det gäller henne!!
Skit samma! Kelly fick iallafall en ute möbel med fyra stolar av gammelmomma och 300 kr, så henne är det inget synd om! Visserligen var det inte en möbel jag själv skulle valt, men det var så kul att dom för en gångs skull köpte nåt som jag inte redan pekat ut, och alltså känns den mer personlig..

Nu är vi hemma och barnen sover..KElly iallafall Alfons vet jag inte än...

Lite bilder från dagen.


Kelly hjälper gammelmomma att sköta om hennes växter ute ;)


Alfons springer för fullt mot kameran och vill vara med på bild!


Det är lättsammare att krypa ute!


Jag..Finns inte så mycket mer att säga..


Raggarna, med kromade armbågar ;)


Trappor är såå skoj!


Alfons med hans po, som han fick idag.

070707..

...Vid den här tiden förra året var min dotter drygt en timme gammal. Alldeles färsk!!

JAg lyckades tajma in min dotters födelsedag så att det vart den 7/7-07, är inte det ganska fantastskt,!? med tanke på att jag vart igång satt redan på Onsdagen, men hon valde att stanna i min mage tills på Lördagen (alltså 070707!!)

JUst när jag såg henne och ett par månader framöver tyckte jag (helt ärligt) att hon inte alls var specislet fin eller söt överhuvud taget..Dessutom ska jag erkänna att hon kändes inte som min dotter alls, jag hade inga känslor alls för henne och jag var mest bara glad att förlossningen gick bra och att (som jag kände då) ungen var ute..Men nu tycker jag att hon är vääärldens finaste tjej!! Den vackraste man kan tänka sej:) och jag älskar henne sååå mycket!! mer än vad jag någonsin skulle tro att jag kunde älska henne!!

Jag var alltså helt övertygad om att jag inte skulle kunna älska henne på samma sätt som Alfons..Det gjorde jag inte heller till en början...MEn nu, nu gör jag det, precis lika mycket!!

Konstigt, eller hur?!


Jaja, grattis till Kelly som blir 1 år idag!!

(hon är med i ÖP i dag, på grattis annonserna!!)


"Tråk dag" goes "kul dag"!

Dagen var till en början väääldigt lång, grå och tråkig. Jag och Liza var ut och cyklade på förmiddagen och resten av dagen gjorde vi absolut ingenting....Tills vi fick besök av pappa, Mona, Jesper, Amanda, Petra, Patrik, Ellen, Joel, Danne och Susanne!! Så den tråkiga dagen vart rolig den med :)

Pappa m. familj kom för att gratta Kelly, av dom fick hon en sjungande och dansande spiderman, ett gosedjur och kläder. TAck snälla!
Av Susanne med familj hade hon redan fått en stooor pool (som vi inte satt upp än) Tack även till er, så klart!

Nu har precis Petra och hennes mysiga lilla familj just åkt och jag sitter här.

Har nog inte så mycket mer at säga om den här dagen...


Kelly är tydligen Moffas lilla tjej ióch skulle vara med han hela tiden. Här kör han henne i hennes lilla, llla dock vagn. Hon ser en aning förvuxen ut ;)


Sen fick han gunga henne en stund. Pappa påpekade att "om det  var så här enkelt att vara föräldra ledig så har ju jag rena semestern". HAn menade på att kelly var så nöjd bara av att sitta i gungan..Jo visst pappa, men gör det i 3 år, ska du få se hur kul det är att vara hemma tillslut   ;)


Barnens moster Amanda.


Det var dagens bilder det!

Go natt!

Beställda kläder.

Jag har beställt lite kläder för ett tag sen. Både til mej och till barnen och härom dagen kom det :)


Shortsen som jag beställde till Alfons när jag hade Lingon och blåbär visning.


Tunikan och strumpbyxorna till Kellan.


2 T-shirtar och en jeans kjol till mej från H&M.


Till mej från H&M


Också till mej från H&M


Cardigan med linne under även det till mej ;)

Kellans presenter...Hittintills..

Idag fyller Kellan 1 helt år!! Och vi harinte firat det något alls än så länge idag..Vi har ju haft kalas Torsdag, Lördag och Söndag så idag blir det lugna puckar..Förrutom att min pappa och hans familj kommer i eftermiddag..

Det här är det Kelly har fått än så länge:



Sommar klänning, L&B body, hårband med "huckle" och
en matchande mössa till kläningen.
Av Farmor och willy

Klänning och turkost sett av Marianne och Gunnar.
Rosa sett av Farfar och Elinor.



1 långärmad , 1 kortärmad body och byxor av Emma.


Body och musik bok av Devin, Vinga, Melvin och Dennis.


Klänning av Liza.  Skor till Alfons.


Turkos/grön tunika av faster Therese m. familj.
2 tröjor av Evy m. familj.


T-shirt och shorts av Tim. Och alfons fick en Alfons T-shirt.


Pengar, tavlor, strumpor och en servis av olika ovanstående.


Och Alfons fick en huv jacka av Marianne och Gunnar.


...Så kläder har hon ett tag framöver ;) Vilket är perfekt eftersom det går åt som bara den!

Kalas igen...

....I bilder mest..


Alfons tog sej en power nap på golvet.


Världens sötaste Vinga!


Dessan, Melvin och jag.


Linnea och dennis.


Görel, Dessan, Svärmor och jag


Mimi och devin.


Jag och Vinga


Tim (min lillle bror)


Födelsedags barnet her self!!


Pappa och KEllan!


barnens gammelfarfar


Tim och Affe myser i soffan.


Vinga fick en ny kompis..Görel..


Jag och Kelly tog oss en dans..


Emilia och Erik kom förbi en stund på eftermiddagen.

Skriver mer i måra, för nu ska jag, Mogge och Liza kolla på film!

Kalasen igår.

på dagen var det barnkalas och på kvällen var det 30 års kalas :)

Dagen var ganska lugn med bara lite besök, vilket innebär att dom flesta kommer idag eller i morgon.
Mogges faster Marianne och hennes Gunnar, farfar och Elenor, Evy, Emma, Maritha och Liza, det var dom som var här i går, men gud så mycket presenter Kellan fick! Nu har hon kläder för ett bra tag framöver ;)
Hon fick även pengar, servis, och tavlor som elenor broderat.
Vi åt tårtor i massor och hade det trevigt.

Liza är här och ska stanna ett par dagar och det tycker både jag och resten av familjen är jätte kul!!


Päron tårtan som farfar hade med sej.


Marianne och Gunnar.


Elenor och barnens farfar.


Pappan och KElly


Emma  vart trött och somnade...vid matbordet :D


Glad Affe..Moster Liza i bakgrunden.


Tillslut vaknade Emma och då var vi tvungen att ta en bild på oss två snyggingar !!


På kvällen var det 30 års kalas hos Anna. Hon bjöd på super god mat och dricka till dom som inte körde..Jag körde *snyft* Så nu är det bara att invänta hennes 40 årskalas ;)
Tanken var att hela familjen skulle åka, men eftersom barnen var trötta och griniga redan vid klockan 17, så tyckte Mogge att jag skulle åka själv...Jag tog med mej Liza som min dejt ;)
Jag hade huuur kul som helst och jag tror att jag skrattade oavbrutet, det blir lätt så när man sitter med Petra..Dessutom bekantade jag mej två andra mammor från dagis, som också var jätte roliga och trevliga.

   Anna: Jag kunde inte låta bli!! Men jag gjorde bilden liten iallafall...Du var jätte fin och det var jätte kul att få komma!! Tack för en kort men väldigt trevlig kväll!!

Nu är tårtorna klara...

..Så nu är det bara allt besök som saknas.

Tårtorna vart inte direkt snygga (som vanligt) men förhoppningsvis smakar dom gott iallafall!

Här står dom i kylskåpet och skäms ;)

Bilderna jag tänkte ladda upp igår :


Mogge och hans kusin Kent sköter grillen


-"Nu måste du posa Kent" :)


2 toppar från Bik bok- 2 för 99:-


T-shirt 29:- , byxa 79:-, kjol 49:- och mascara 39:- från H&M
 
så allt som allt handlade jag för 300:- BILLIGT ÄR BRA!!

Nu ska jag koka mer kaffe och hoppas att det kommer nån snart.. Det verkar somom de flesta tänkte komma i morgon..Typiskt, eftersom jag får besök av Mimi, Linnea och ev. Dessan + deras barn då..Men men..

Lååångväga besök!

Mogges kusin från Göteborg har vart här i eftermiddag. Det var mycket trevligt att ha han här en sväng, det är ju inte så ofta man ses direkt..
Vi åt iallafall grillat, potatis gratäng och sallad och till efterrätt vart det glass, grädde och jordgubbar. MUMS!!!

Förrut idag så var vi in till stan en sväng och handlade lite mat och sånt. Visste ju att det var massvis av rea på stan, så tro inte att jag kunde motstå frestelsen. Så vi åkte såklart in en sväng och på bara en liten stund hade jag plockat på mej lite kläder, TILL MEJ!! Men det var billigt som attan, så Mogge kan nog inte klaga :P

Imorgon är det kalas igen och vi har inte en aning om vilka som kommer, så det kan bli spännande..

Jag håller just nu på att (försöker) göra egen tårtbotten. Handen på hjärtat så har jag aldrig gjort det förr, så blir den misslyckad så står jag och väntar utanför ICA imorgon när dom öppnar, så att jag (somvanligt) kan köpa färdiga bottnar.
Dom ska jag inte göra gräddtårta av utan jag ska prova med någonslags hallonglasyr..Det slutar säkert med att allt blir "pannkaka" och jag köper glasstårta istället..Men man måste ju prova!

Sisst men INTE minst, så vill jag säga G R A T T I S till A N N A som fyller 30 år idag!! GRATTIS!! Hoppas att du får en bra dag/kväll!


...försökte lägga upp öite bilder, men Mogge kollar på Wrestling så det gick inte..Det kommer sen!

Tyst och lugnt!!

Nu sover båda, äntligen! Och jag sitter här och häckar!
JAg vart så trött efter att ha haft båda barnen vakna länge och att dom dessutom var missnöjda gjode inte saken bättre..
Så jag tror att jag struntar i att hänga tvätten, den får ligga i maskinen tills imorgon..

Inatt går Mogge på semester! Det känns sååå skönt att ha han hemma ett tag nu! Han ska visserligen jobba extra i 3 av dom 7 veckorna, men det är dagtid, så på kvällarna kan man hjälpas åt :)

I helgen blir det full rulle. Imorgon ska vi in och handla och på eftermiddagen kommer Mogges kusin från Göteborg och äter middag med oss.
På lördag är det kalas för kelly igen och ävem på Söndag..Det roligaste av allt på hela helgen är nog att Mimi och Linnea kommer på Söndag :) KUL!!

Nu ska jag lägga mej i soffan och somna!

Go natt!

kalas.

Idag hade vi ett litet kalas för KEllan som fyller 1 på Måndag, det var bara 4 föräldrar och deras barn som hade möjlighet att komma, men det räckte gott och väl. Mycket trevligt!

Efter kalaset bar det av till BVC med barnen och Evy (jag tog med Evy som back up) Alfons  testiklar var det inget konstigt med, tack o lov! Men KElly däremot fick ingen spruta för hon hade tydligen öroninflammation IGEN...Hon var 74 cm lång och vägde ca 9500g ..Liten och nätt tjej:)

Var in på macken och köpte en varsin korv till middag och sen åkte vi hem och fyllde lilla poolen så att barnen fick svalka sej i hettan som vart..
Efter några timmar ute så vart barnen trötta så då gick vi in och duscha och gjode oss klar för at sova...Trodde jag ja!!
Kelly har nästan nyss lagt sej och Alfons sitter här bredvid mej och leker med sina älskade bokstäver..
Båda barnen har vart jätte gnällig och allmänt jobbiga nu på kvällen och jag gissar på att det är värmen som tar på dom...?

Bjussar på bilder från dagen och sen ska jag lägga Affe!


Födelsedags barnet..


Storebror.


Petra, Hogo och Felix huvud ;)


Tommina och Hugge!!


Kellan och Felix!


Lilasyster fick en kalas gos av storebror (för en gångs skull!!)


Jag och Felix


Ellen!


Mmmm, tårta!


Hampus!


Ullis och Erik


Badar ute..Vattnet ser ut som en flytande sandlåda när båda barnen ska i och ur hela tiden :)


Kellan ny vaken efter lunch sovningen..

Nu ska jag läsa bloggar och sen ska jag hänga tvätt och sen... inget mer..

Det nalkas kalas.

Snart kommer några av våra vänner för att fika lite med oss, det blir kul. Synd bara att man inte har möjlighet att bjuda på fika utomhus sånna här dagar..Eller, möjlighet och möjlighet, det har vi väl, men våra gäster har ingenstanns att sitta :(
Det bblir iallafall ett litet kalas..

Sen idag ska vi på BVC, KEllys 1 års kontrol och Alfons ska dom kollatestiklarna på eftersom dom har en tendens att hopa ur "påsen" när han tar i.

Idag hade vi iallafall äntligen fått Mogges pengar från Försäkringskassan..Inte en dag förtidigt och mycket mer än vad vi trodde :) Glada överaskningar gillar vi. Så imåra bär det av till stan!!

Nu ska jag sätta på kaffe och vänta på våra gäster..

Hej så länge.

What you see...

...Is what you get.

Om du kommer hit och fikar med oss i måra..


Detta är alltså: banankaka, äppelmuffins, hjortron grottor, knäckkakor, choklad toppar. bullar och negerbollar.
Det var det jag orkade att göra..
Till dom som kommer i helgen kan det EV hända att det finns nån sort till..EVENTUELT!!!

.... Och tårta så klart!

Äntligen varmt!!

Idag har det vart riktigt varmt och skönt och trotts det så har jag studvis stått och bakat idag :( Inte kul, men vad gör man? Nån måste ju göra´t..

När jag inte har bakat så har vi vart ute, fikat hos Falken och ros-marie, druckit kaffe hos Evy och Nini och fikat mer hos Emilia..Sällskapssjuk idag;)

När vi var hos Falken och Ros-Marie lyckades Kelly få tag i en cigarett fimp som hon naturligtvis stoppade i munnen, jag in och karvade för att få ut det, men det behövdes inte, hon kräktes upp den :/
Senare på eftermiddagen när vi var hos Emilia märkte jag at Kellan var jätte hängig och såg inte alls kry ut, så vi åkte hem. När jag kom hem tog jag tempen på henne som visade 39.5 grader..Suck! Dessutom hade hon bajsat 5 ggr på ca 1 timme.. Så jag tänkte att jag var tvungen att ringa sjukvårdsrådgivningen bara för att höra så hon inte hade blivit klen av fimpen som hon åt. Det trodde hon inte, men hon pratade med gift centralen iallafall som konstaterade att det INTE var det det berodde på *pust* Så nu är bara frågan varför hon har feber och bajsar så mkt..Kan va andra framtanden som spökar..
Nu har hon iallafall sovit sedan 17.10 då hon fick Alvedon, så nu blir det spännande att se om hon sover för natten eller inte..


Här sitter jag och en väligt trött Alfons just nu..


Kelly lånade grannarnas gung häst..

Än har jag inte bakat...

..Men jag har haft besök istället.. Ska ta ett tryck snart och göra MINST en sort, resten tar jag imorgon..

Ullis, Hampus, Emilia och Erik har vart här nu ikväll. Har surrat en heldel och lekt med barn. Vart hungriga nu på kvällskvisten så då bestälde vi mat från Draupner och åt här hemma.. Jag fick "permis" och lämnade mina 2 sovande barn och hämtade maten. Det är inte ofta man tar sej hemmifrån på kvällen en vardag :)


Kelly och Hampus håller handen:)


Emilia har händerna fulla. Men en rutinerad "dagis fröken" klagar inte ;)
(en väääldigt trött Alfons i soffan)


Hampus och Erik.


En trött och rödrosig gos kille!

Nu orkar jag inte skriva mer, jag ska läsa bloggar och sen ska jag baka.



Det vart inget...

...Emilia, barnen var så trötta när vi åkte från Evy och Nini, så vi fick lämna återbud:( Men istället kommer dom hit :) Så blir bra ändå..
Kelly somnade innan vi nådde Myrviken, men Alfons höll sej vaken. Åkte en extra sväng till Vigge i hopp om att han skulle somna och det gjorde han...I 5 minuter..Suck! Så nu sitter vi här..Det blir tidig kväll iallafall, så jag hinner baka massor (2 sorter kanske)

Nu har jag iallafall köpt ägg som inte är flera månade för gamla, så ikväll då jäklar blir det bakning!!

Nu ska jag kolla ut i bilen och se så att kelly fortfarande sover..


Teletubbies..

..."sägeeer hej!"

JAg var så leds på Alfons Teletubbies filmer, så jag tog bilen häromdagen och köpte en ny...Då är det illa, när man frivilligt köper nya Teletubbiies filmer och tycker att det ska bli kul med "lite omväxling".. Herre gud, vart ska detta sluta? Tänk om jag börjar tycka att dom är bra snart *nervös*  ..Nä, så långt ska det väl inte behöva gå...Eller..?


Idag ska vi iallafall åka till Evy och Nini en sväng innan Mogge åker på jobbet. Han hade ju inte tid att gratta henne här om dagen, när vi var dit, så han får göra det idag istället..

Efter det så åker jag och barnen till Emilia och hälsa på..

14 (härliga) timmar!!

Kelly somna kl 18 igår och sov ända tills nu (kl 8.15) så nu önskar jag att jag la mej liiite tidigare igår, så hade jag också vart helt utsövd (kanske).

Alfons sover fortfarande, men jag trodde iofs inget annt heller, med tanke på när han somnade igår. Så det är bara att låta han sova.

Mogge ska jag snart väcka (om ´han inte redan är vaken) han hade mycket att göra idag, så han hade minnsan inte tid att sova.

Jag däremot har inget att göra så jag önska rr att KElly kunde somna om, men det kan jag väl se mej bland stjärnorna efter, så det är bara att vara vaken och se glad ut ;)

Mogge var vaken...

RSS 2.0