Om ni undrar...

.. Vad det är på högtalaren där Kelly trängt in sej, så är det välling! Inget annat än vanlig barn välling :)

Nu åkte hon i säng!

Klockan är inte ens 17.00 än, men Kelly har just fått gå och lägga sej.
Hon har skrikit konstant sedan hon kom hem från dagis och tillslut orkar man inte mer..

Så här har eftermiddagen sett ut:








Ettriga lilla tös!

Vilken morgon from hell vi hade imorse!!

Först och främst var jag döds trött och ville inte kliva upp, barnen ville tillslut att vi skulle kliva upp så då gjorde vi det.. Men det var då det brakade loss. Kelly skrek och skrek.... och skrek. "tuuuuutteeeen!" La sej på golvet och sker lite till (mycket till)
Jag förklarade för henne att hon måste äta frukost innan hon får tutten.
"INTE FIKA!!!!!"
Nej men då får du inte tutten heller!
Ungen fortsätter och skrika och grina, slänga sej på golvet, stampa i golvet och allt annat som hör där till.
Då säger jag till henne att hon får gå och sova om hon inte slutar.
"JAAAAA, SOVA, TUTTEN" Får jag till svar.
Nej, sova utan tutten säger jag och sätter henne i sängen.
Och ungefär där började hon skrika så att mina trummhinnor gick i strejk!

Efter jag duschat klart fick hon komma upp från sängen men fortsatte att tjura ända tills vi var på dagis.. Där började hon skrika när vi skulle gå, men det har hon gjort senaste tiden, så det är vi vana.

Tur att Alfons var medgörlig denna morgon iallafall :)
 

Inte-gråta-träning!

förrut ikväll kollade vi på Familjen annorlunda, där gifte dom sej.
Bruden grät i kyrkan och då kollade Mogge på mej och sa "ja, så där ska du då inte göra i kyrkan"
Gissa vad jag redan gjorde.. Grät så klart! Mogge bara skakade på huvudet och fortsatte kolla på tv:n :)

Så nu har jag suttit och lyssnat på den låt som mest troligt kommer att framföras i kyrkan. Jag har inte gråtit under någon av gångerna men jag vet att jag kommer stor böla när jag hör den i kyrkan, vet! Och då får Mogge tycka vad han vill ;)
Dessutom ska hon som sminka mej ha smink jour och rycka ut ifall det skulle behövas =)
Jag tänker på pappa och Monas bröllop när jag hör den, så kanske spelades den där eller så inbillar jag mej bara..?
Himla fin är den iallafall och jag börjar längta riktigt mycket till våran dag nu!


Nu ska jag sova!

Kvällsfika.

Alfons låg och läst högt och ljudligt i boken som han lärt sej utan till, till slut gick jag upp och sa att han skulle sova.
-"vill ha fika"  Fick jag som svar''
Så vi gick ner och fikade i soffan, macka med falukorv och te, vart det. Alfons åt väldigt mycket, så förmodligen var han hungrig trots att han åt välling innan han la sej..

Nu ligger han i sängen och är tyst, så snart somnar han nog.. Och det är klart, när vi la honom klockan 19 idag, så var ju klcokan egentligen bara 18, så det är ju inte så konstigt att han inte var jätte trött ju.

Besök

Hela eftermidagen hade jag och Kelly besök av emilia, Erik, Ullis och Hampus. Undertiden var Mogge och Alfons hemma hos svärmor och hjälpte henne att bära in ved.
Mycket trevligt var det med besök dom både fikade och åt med oss.

Efter dom åkt hem och Mogge och Alfons kommit tillbaka drog jag igång dammsugaren och när jag ändå var igång så torkade jag golven också..

Känns lite ovant att vara hemma medans båda barnen är på dagis, det har ju vart rätt mycket jobb påsista tiden och när jag vart ledig har jag haft barnen hemma.. Rätt skönt och avslappnande och göra allt i den takt man själv vill:)
Imorgon är jag också ledig, men resten av veckan ska jag jobba i Oviken, nästa vecka ska jag jobba i Hackås fram tills på Torsdagen, sen ska jag jobba både lång Fredagn och påskafton uppe i persåsen. Det ska bli spännande, det var ju ett tag sedan jag jobbade inom resturang branchen, men jag gillar det.. Man får ju träffa väldigt mycket olika människor och det trivs jag med..




109

Just nu är det 109 anmälda till vårat bröllop som kommer stunda om drygt 3 veckor..
Jag är så tacksam för all hjälp vi får och kommer få!
Allt kött har vi fått, maten får vi lagad, potatis gratängen ska vi tydligen få, nån som bakar förmodligen världens bästa 3 vånings tårta, hjälp med fest program, servett vikning, dukning, hjälp att lägga upp klänningen, nån som står i baren, barnvakt, folk som plockar disk mm mm. Känns som att allt jag ska göra nu är att säga ja i kyrkan ;) Visst ska jag hjälpa till med dukning osv. men sen är nog det mesta fixat och det känns så himla skönt, sån lättnad!
Och vi kommer inte ha någon serverings personal man får ta det man vill ha själv, så det problemet slipper vi.

Igår la Sandra i lite slingor i mitt hår, så nu känns med bättre.


Liiite ljusare i allafall :)



Mogge...

... Är hemma iallafall=)

Han kom hem runt 12 någongång, han drack kaffe med oss och sen åkte jag och Alfons för att hämta Kelly hos gammelmomma så att Mogge skulle få sova en stund.
Efter att mer eller mindre vart vaken sedan Fredag morgon tyckte jag att han kunde få sova et par timmar, snällt va? ;)

Jag passade på att hämta lite papper från Sandra som jag sedan åkte och lämnade hos Emilia, medans barnen sov i bilen. Alfons sov 3 timmar från att vi åkte hemifrån tills dess att vi var tillbaka i Myrviken, Kellan sov bara drygt en timma och börjar bli väldigt trött... Så henne kanske det går bra att lägga fast det är sommartid nu-alltså ska vi lägga barnen en timma tidigare än vanligt.


Nu ska jag mysa lite med barnen innan dom ska sova och sen ska vi lasta ur allt Mogge köpte i Tyskland..Lär kunna ta en stund antar jag.

Krulltott=)

Så här ser Kelly ut när hon är nyduschad

Inte så tjockt, men det är fina korkskruvar=)

omedveten sovmorgon.

Vilken tur att jag glömde att ställa klockan igår, eller otur kanske.. Jag vaknade halv 8 av att Alfons låg och sparkade i väggen och tyckte att det var onödigt att vakna redan, men efter jag pratat med Sandra kom jag på att klockan var en timme mer så då fick jag ju sovmorgon iallafall:)


50 kronor för dessa jeans


ta 3 betala för 2 för dessa tröjor till barnen.

Nu sk ajag sätta påkaffe för snart kommer Sandra och Stella och äter frukost med oss..

Det blir inget Kälarne i helgen eftersom Alfons blivit förkyld och hostar massor... Men en annan dag SKA jag dit!!

Äntligen hemma!!

Efter en hel dag i stan, så är jag äntligen hemma!

Dagen började med att vara hos gammelmomma klockan 9 och en timme senare var jag och Sandra på stan där jag beställde ringar till mej och Mogge, köpte klänning, hårfärg, bokstavströjor till barnen, jeans till mej och förmodligen något mer med ;)

När jag var klar på stan hämtade jag upp Alfons hos gammelmomman (och lämnade Kelly kvar tills imorgon) och åkte till momman där Alfons fick ett påsk ägg och jag fick än brun utan sol spray...
Efter vi vart där en stund åkte vi till Emma och hennes familj och vart bjudna på jätte god middag för att sen åka till Sandra och Stella för att färga våra hår (mitt och Sandras hår alltså)
Barnen lekte och bråkades om vart annat och när Alfons såg näst intill full ut av trötthet, åkte vi hem.. 1 km innan vi var hemma somnade han i bilen, men somnade tack och lov om direkt jag gjort han klar för natten och stoppat han i säng=)

Nu ska jag ringa min sambo och höra vart dom är och sen ska jag läsa bloggar inna jag lägger mej i soffan.

Tänk om Mogge såg...

.. Hur många lampor som lyser här hemma!!

Han är nämligen en sån som släcker lampan efter sej vart han än är, oavsett hur mörkt det blir och även om jag andvänder mej av lampan i fråga, han skulle förmodligen börja prata om el-räkningen ;)

Meeen, är man mörkrädd, så är det inget att göra åt. Det går inte annars...

Nu har jag iallafall laddat ner en film som jag ska se snart, en film som Mogge förmodligen inte skulle vilja se ändå och en film som förhoppningsvis inte ens innehåller spännande musik.

Imorgon blir det stan med Sandra, efter det ska jag hämta en brun utan sol spray hos mamma som hon köpt till bröllopet och efter det åker jag och Alfons och hälsar på Emma och hennes familj =)

Trevlig helg alla!

Gräs änka!

Nu har våra karlar åkt så jag och Sandra kan nog betraktas som gräsänkor ett par dagar fram över :)

Jag och Mogge har inte vart ifrån varandra mer än när jag var till Umeå och när jag sov hos Sandra efter vi vart ut en kväll sedan vi flyttade hit. Alltså jag har inte sovit själv här i huset en hel natt på 4 år =S

Så mörkrädd kommer jag att vara och det kommer sluta med att jag somnar i soffan med alla lampor tänd och när jag vaknar på natten kommer jag gå och lägga mej i Alfons säng och sova jätte dåligt... Men men..

Löst!

Nu äntligen kommer Mogge snart hem med däck till bilen :)
I Lillsjöhögen hittade han 4 däck som ska passa..*pjuh*

Man får ju inte köra med dubbdäck i Tyskland och här i Sverige får man egentligen inte köra utan vinterdäck nu (tror jag) men eftersom slutdestinationen är Tyskland där man inte får ha dubbdäck, får man alltså köra med sommar däck även i sverige.. Konstigt nog. Det känns lite vanskligt att dom ska köra genom hela Sverige med sommar däck eftersom föret kan vara precis hur som helst nu, men jag har gett min karl srikta order om att köra lugnt! Hellre att det tar en dag extra och han kommer hem, än att han vill hem fort, men kanske aldrig kommer hem *hemska tanke*

Prällen har vart här och hon verkar jätte rolig och bra. Det var samma som vigde dej och Anders, Emilia.

Nu ska jag fortsätta med maten som vi ska äta tillsammans med Sandra, Fredrik och Stella innan dom åker till annat land.

Adjö på ett tag!

Däck problem :(

Fasen också!

Däcken som vi skulle sätta på bilen som vi lånat passar inte!
Så nu är Mogge ute på jakt efter ett par sommar däck som passar på en Caddy.. Nån som har några?! ;)
Och vi vill ju inte gärna köpa ett par för över 2000:- då blir det än väldigt dyr Tysklands resa isf..Hmmm...
Alfons och Mogge åkte till min farfar för att kolla om hans passar, pasar inte dom så kanske Fredriks mammas passar.. Om inte?? Ja då får dom väl strunta i Tyskland den här helgen då, eller rent utan köpa på ett vanligt hederligt Svenskt systembolag.
Vi ska ju ha "självkostnads priser" i baren efter maten, (till maten bjuder vi på öl, nubbe, likör eller alkohol fritt och givetvis får man bål när man kommer) enbart för att ens ha råd att  ha en fest så måste vi ta en liten summa för det folk vill dricka, och det är ju frivilligt om man vill dricka eller inte.
Snålt tänker säkert vissa, men det struntar vi i. Allt annat bjuder vi ju på så...

Jag och Mogge har iallafall samma problem just nu- bildäcks problem!! hahaha!

Präst besök!

Om ett par timmar kommer prästen som ska viga oss hit..
Jag tror att vi ska gå igenom hur vigseln ska vara.. Eller så vill hon helt enkelt bara kolla hur vi bor, eller så vill hon försöka övertala Mogge att döpa sej och gå med i svenska kyrkan. Det gjorde iallafall prällen som döpte Kelly.. Haha, skulle vilja se Mogge bli döpt på bröllopet =)

Så här vart det:




Det skulle verkligen inte...

... bli så här mörkt!!

Men som sagt är det några veckor kvar så jag kan exprimentera tills jag blir "rätt" färg i huvudet...*suck*

Bild kommer sen.. Mogge håller påatt lägga över musik på Mp3 nu, så det får vänta ett tag.

Jakten på mörkt hår!

Det är inte det lättaste att få mörkt hår när man en gång blekt det, det kan jag lova!
Just nu sitter jag med tredje omgången färg i håret och hoppas verkligen att det tar den här gången. Första gången färgade jag rött (för att håret inte ska bli grönt) och efter det i med brun färg, men det bruna tog dåligt, så jag och Kelly har vart och akut handlat hår färg i Svensta nyss... Och nu sitter jag allstå här igen, men färg.

Mogga åker ikväll i sällskap med fredrik till Tyskland.. Så imorgon ska Kelly sova hos gammelmomma och Alfons ska vara där några timmar på dagen så att jag kan gå på stan i lugn och ro och fixa det jag måste.


Igår med röd färg i håret.


Just nu med brun färg i håret.

Tur att jag inte kom på att göra detta dagen innan bröllopet! isåfall hade jag vart rödi hårbotten på mitt egna bröllop och färgan skulle se ut ungefär så här:

Vackert va ;)

JAja, man kan ju inte lyckas med allt heller!  =/

Intervjun.

Nu är jag tillbaka från "intervjun" eller jag skulle snarare kalla det visningen av wärdshuset. Det gick nog bra för jag skulle iallafall få provjobba i Påsk för att se om det funkar eller inte.
Det verkar vara ett roligt och ganska omväxlande jobb och det skulle nog passa mej kanon! Jag älskar ju att få träffa folk, vara trevlig och se till att folk har det bra:)

När jag svängde ner på dagsi för att hämta barnen förrut hade dom precis lagt Kelly och Alfons var på väg att läggas ut i vagnen, så utan att visa mej för barnen frågade jag om jag skulle låta dom sova eller ta med dom hem. Dom tykte att dom kunde sova kvar där. Så  om en halvtimma ska jag hämta upp dom små liven.

Publicerade en bild förrut så att enbart Sandra skulle få se den, om ni som har bloggkoll undrar alltså;) Kanske var fler som hann se den innan jag tog bort den??
Jaja, klänningen jag hade på mej var för stor och ska skickas tillbaka, så nu måste jag på stan och leta en annan att ha på mej =/

Redo!

Nu känner jag mej redo för att bli grillad på en intervju ;)

Jag har städat och gjort mej och barnen klara, barnen får vara på dagis undertiden efetrsom Mogge både har bankmöte och nåt möte på jobbet idag. Han har nyss åkt.

Det verkar som att han åker till Tyskland redan ikväll, jag både längtar och bävar inför det. Bävar inför de/den natten jag måste lägga Kelly eftersom hon inte gillar när jag lägger henne, hon skriker länge länge då. Och jag längtar till att få rå om Alfons och göra som VI vill ett dygn, han kan man ju faktiskt ha med på kvällstid utan att han blir jätte grining ich allt för övertrött..

Sen funderar jag på att höra med Mimi om dom ska vara hemma nån dag, så kanske vi kan komma dit och hälsa på..?
Känns som att jag ska hinna med mycket på de dagar min bllivande make ska vara borta..

Jag får inte till frisyren lika som frisöern fick till den igår efter klippningen *arg*

Annars då idag?

Så var vi ialafall in till stan och gjorde det vi skulle, det vill säga: möte, klippning, inhandling till bröllopet, kika på ringar och hämta hem en släpvagn för låns.

Direkt efter barnen hämtats upp åkte jag och Petra till Malin som sminkade mej och det var väldigt trevligt:)

Och nu nyss har jag och Alfons vart bort en snabbis till Tommina för att hämta upp en påse med bröd. TACK SÅ MYCKET!!
Det gjorde vi medans Kellan skrek i sängen (Mogge var hemma såklart)

Nu sitter Alfons och kollar på Laban och vi ska snart lasta in det vi handlat idag + plocka ur Jettan eftersom Mogge och hans arbetskompis ska bytlåna bil när Mogge åker till Tyskland.. Det är vääldigt välbehövligt!

Dessutom ska jag på anställningsintervju imorgon för ett sommar jobb:)
Håll tummarna för mej!!



Provsminkad och stylad...

... Inför bröllopet=)

Men nu behöver jag smakråd!!
Jag är nämligen osäker om jag ska färga håret mörkt och på så sätt kunna andvända löshåret som jag hade på en bild förrut eller om jag ska ha längden som jag har på håret nu och ev göra mer ljusa slingor och förhoppningsvis få en bättre blondfärg?

Att få en bild på sminkningen som var bra, var näst intill omöjligt, men en bild på frillan kan ni få.. Men det är bara ungefär så här den ska se ut. Det ska vara lockigt också på bröllops dagen om det blir den här frisyern.


Vart inte så bra bild det här heller, men det är 3 inbakade flätor som går bakåt och håret fram är lite upphöjt.


Och sminket ser inte alls lika bra ut på dessa bilder som det gör i verkligheten.

Så vad tror ni om håret??
Långt och mörkt eller ljust och kort?

Snar bär det av mot stan..

.. Men först ska vi lämna barnen på dagis.

Först ska vi på möte, efter det ska jag försöka hinna med att klippa mej, kolla efter ringar (helst beställa), köpa chips och godis till bröllopet.. Försöka hinna innan klockan halv 1, eftersom vi ska hämta barnen halv 2 på dagis.. jaja, vi får väl ta det vi hinner med.

Nu ska jag plocka fram barnens ytterkläder, så dom vet vad som komma skall..
Det har inte vart roliga lämningar pådagis den senaste veckan, så om vi förbereder båda två bättre kankse det går bättre..?

Brutet ben =(

Tyvärr ringde dom återbud från Hab. i går.. barn psykologen hade tydligen brutit ett ben och kunde inte vara med så då ville dom vänta.. faaan också, vi som hade sett fram emot att äntligen få veta vad dom kommit fram till:(
Men men... Om ett par veckor trodde hon att hon skulle vara tillbaka.




Idag kom iallafall min klänning som jag ska ha efter jag ledsnat på brudklänningen, den var fin och kanske lite stor, men den får funka..

Snart ska jag på föräldramöte på dagis, men innan dess ska jag gosa med "ongan"

hej då, så länge!

Härliga väder...

.. Stanna!!

Gud vilket underbart väder vi har idag!
Nu hoppas jag att detta väder håller i sej så att vägarna tinar och blir bar, så att Mogge kan åka till Tyskland i helgen=)
Han ska ju dit och handla drickat till bröllopet och då ska jag och barnen mysa. En natt ska Kelly få sova hos gammelmomma och då ska jag och Alfons passa på att umgås. Så skönt att kunna ha en dag, en kväll, en natt och en dag till med honom. Vi kan lägga oss när vi vill, han kan sova i min säng, jag kan sova i hans säng om jag blir mörkrädd, vi kan äta vad vi vill och vi kan göra vad vi vill =)


Idag har iallafall Petra vart här medans barnen vart på dagis, vi satt ute på altanen och drack kaffe i solen. Jag hoppades på en solbränna, men allt jag fick var ett par fräknar :/
Efter vi hämtat igen barnen var vi ute fram tills middagen var klar, nu har barnen just duschat och sitter i soffan och kollar på film.


Idag åkte Kelly skoter.. Bara peltor lurarna kom på så :)









Bättre!

Nu på eftermiddagen/kvällen har jag mått betydligt bättre, även om illamåeendet går i vågor, så har jag kännt mej hyffsat pigg.
Jag har tilloch med orkat med besök av Emilia och Erik som nyss åkt hem. Dom hade med sej glasstårta så oss går det ingen nöd på:)


Slängde in handuken.

Runt halv 11 kände jag att jag inte skulle orka jobba så mycket mer, specielt inte ända tills halv 6 i kväll. Så jag ringde en annan vikarie och åkte hem.
Jag är inte magsjuk men jag mår absolut inte bra. Igår när jag la mej, så hade jag kläder, tjocktröja, fleece filt, 2 täcken och tofflor på mej, men jag frös så förbaskat ändå så jag trodde att soffan skulle gå sönder..

Så nu sitter jag här och Alfons kollar på Boog och Elliot, Mogge och Kelly åkte just till Susanne, så nu har jag och Alfons det lugnt och skönt ett par timmar:) Snoret rinne rlite på Alfons så vi får se under dagen hur han mår, om det blir dagis eller ej för han imorgon..

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag somnar här på tangentbordet;)

Ur form.

Känner mej alldeles orkeslös, illamåeende och har ont i magen- Snälla säg att det INTE är magsjuka!!

Det kan ju även bero påatt dagen har vart fullspäckad..?
Runt 11 ringde jag Sandra och vi bästämde att vi skulle åka på badet med Stella och Alfons, så vi åkte in och badade en stund, efter det kom Mogge och Kelly och hämtade upp mej och Alfons (dom var undertiden hos Mogges moster) och vi åkte till pappa för att hämta upp allt kött som Mona trollat fram:) Efter vi vart där en stund åkte vi till farfar ocg Görel för att lämna hälften av allt kött och sen vidare till Susanne där vi lämnade resten. Dom ska fixa bröllops maten.

När vi kom hem fick barnen välling och sedan var det hopp i säng för dom..

Nu ska jag läsa dagen och gårdagens bloggar!

Ny städat och fräsht!

Nu är hela huset städat och Alfons var den perfekt städ hjälpen vill jag lova! Antingen satt han i soffan eller så höll han i dammsugaren och talade om för mej vart det fanns skräp =)

Efter städningen åkte vi på ICA för att inhandla godis och mat till middagen, Alfons var trött efter det så vi for en sväng med bilen så att han skulle få somna i den.. Innan jag visste ordet av det var vi i Svensta och just där somnade min käre son. Jag passade på att gå in på Dollar en sväng där det inhandlades diverse förvarings grejer till skrivbordet samt lite annat små krafs..
Alfons sover fortfarande i bilen och nu tror jag att Susanne med familj kom hit. Dom ska äta middag med oss.

GRATTIS LINNEA, DENNIS & FREDRIK!!

Inatt fick jag ett SMS, där stod det att Dennis blivit storebror!!!
GRATTIS TILL ER ALLA!!

Idag har vi iallafall vart ute hela förmiddagen, innan dess förberedde jag för en städning som alldeles snart ska på börjas, men innan dess ska jag kolla om LInnea bloggat än =)

Mogge och Kelly åkte just till svärmor för att hämta upp min klänning, Alfons ville vara hemma med mej så han ska få hjälpa till att städa.


Varm oboy och macka vid våran egna grill plats

Vem åker?!

Vem kommer att få lämna Let´s dance ikväll tro??
Tyvärr tror jag att det blir magnus, men jag hoppas egentligen inte att någon åker.. Jag tycker att de sista tre är jätte bra allihopa.


Kelly håller nog på att bli förkyld igen eftersom hennes näsa rinner och hon klagat ("ont hajsen") på hals ont idag. Dessutom är ögonen blanka och rinniga också.. Jaja än så länge har vi klarat oss från magsjuka, så klaga ska jag väl inte göra..

Kvalitets tid!

Nu känner jag att jag har tid att blogga lite bättre =)

Nu har jag gjort helg och vi har just kommit hem från stan. Vi åkte in till stan alla 4 direkt efter jag slutat jobbet idag för att handla diverse mat prylar. Vi var även in på stan där jag fixade både örhängen till bröllopet och en sömmerska till min klänning- Evys svärdotter kunde göra det..Tjohoooo!!

Annars då..?

Mogge har blivit arbetsbefriad ett tag framöver, vi ska på Hab. på Onsdag för att få reda på vad dom kommit fram till, tårt grejorna till bröllops tårtan är beställda, vi har fortfarande inga vigsel ringar.. mm mm.

Ja det var ungefär det jag kom på att skriva om nu..










"Åhh blåa mössan väääldigt fin"  sa Alfons när han såg dem här (fula) mössan på stan idag.. Så vi köpte den när han verkligen tyckte den var sååå fin.

Nu sk ajag läsa igenom mina 120 inlägg innan Let´s Dance börjar... En del av dom iallafall

andra dagen...

..Utan bloggar :/

I kväll efter jobbet åkte jag och Sandra och käkade middag i Hackås och när jag kom hem var Evy här. Nu har hon nyss åkt och jag är trött och ska lägga mej i soffan istället för att läsa bloggar..
Får ta igen alla inlägg imorgon istället. Den som väntar på nåt gott.... ;)

God natt alla.


God natt!

Jobbat till 18.15, hem ätit, pussats med barnen, Susanne och Danne kom, dom åkte och nu ska jag sova..
Imorgon ska jag jobba mellan 7.30 och 18.00, så nu ska jag sova utan att läsa bloggar =S


Så...God natt!

Morgon tanke.

Tänk om det bodde någon i huset bredvid som jag skulle kunna drick kaffe med nu. Jag gör inte kaffe till mej själv, så ett kaffe sällskap hade suttit fint nu innan barnen ska vara på dagis. Har ju en och en halv timme på oss innan vi ska vara där.

Idag ska jag iallafall jobba på fritids i Hackås och innan dess ska jag träffa en studievägledare i Svensta..


Nu ska jag dra på lite smink och sen ska jag göra barnen sällskap i soffan framför "boog & Elliot"

Ha en bra dag!

Sötaste linslusen jag sett!!














Denna tjejen kommer driva sin mamma och pappa till vansinne, både på gott och ont!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mogge fick alldeles nyss ett hemskt samtal. En jobbar kompis hade stått på altan och plötsligt ramlade taket ner på honom- huvudet sprack och han dog :( Fy vad hemskt!!


Påsarna

Jätte dåliga bilder, men ungefär så här vart påsarna jag gjjorde närmare 100 stycken av igår




Mellis i pulkan

Efter att äntligen fått med mej en väldigt arg och sur Alfons från dagis så packade jag upp mellisen jag gjort iordning till barnen och haft i väskan.. Då vända hans humör, det var nyponsoppa och macka, Affe älskar nyponsoppa.
Kelly tjurade inte minsta lilla, men trots det lånade jag med två pulkor från dagis för att komma hem över huvudtaget.









Efter att vi just kommit in kom Emilia och Erik hit, dom ska ju ha bäbis igen så dom ska få en spjälsäng och syskonvagnen av oss..
Emilia hade med sej köttfärs så vi snodde ihop någon slags chilicon carne av det vi hade hemma och åt. Trevligt med middags sällskap!





    Dessa skor hittade jag i sko garderoben.. Vart kommer dom ifrån och när har jag köpt dom?! Prislappen satt kvar och dom ser oandvända ut =) Tur att det är vår så att jag kan andvända dom!!

Snabb respons!!

Jisses vad fort det gick innan jag fick komma på anställnings intervju =)
Det ringde nyss en dam från Persåsen och vill träffa mej nästa vecka. Det var drygt 2 timmar sedan jag skickade ansökan !!
Det är visserligen bara sommar jobb, men det är ju mkt bättre än inget alls och så är det på kvälls tid.. Kan det bli bättre! ....Ooooom jag får det vill säga.

Jobb ansökan hit...

.. och jobb ansökan dit.

Nu har jag suttit sedan jag lämnade barnen på dagis och sökt jobb. Finns tyvärr inte allt för mkt att söka, men 5 jobb har jag lyckats hitta på arbetsförmedlingens sida. Dessutom har jag gjort ett CV och fyllt i andra uppgifter om mej..

Imorgon ska jag till en studievägledare för att se vad dom har att erbjuda mej. För egentligen är jag inte specielt sugen på att plugga, men man vet aldrig.

Nu ska jag ringa arbetsförmedlingen!

Tänk om...

.. detta fanns i Kövra ;)

Kolla in detta om du bor i Östersund!!
http://www.atonce.nu/

Det är alltså en sida där man kan beställa hem blöjor, mat, dricka, godis, välling mm mm, till dörren, inom en timma kommer dom. Ganska fränt tycker jag eftersom det funkar dygnet runt =D

Ris påsar!

Nu har jag nyss gjort klart en massa "kasta-ris-på-brudparet" påsar. de flesta i vit spets och en rosa rosett runt, men även några helrosa då spets tyget tog slut... Ris påsar till en förbannelse vart det vill jag lova ;)

Mogge kollar på Night rider och jag ska vänta på ett det tar slut och sen göra hen sällskap i soffan.

GOD NATT!!

Känns bättre!

resten av dagen har inte alls vart så hemsk som tidigare..Tack o lov!

Vi åkte iväg til Evy och mötte upp Mogge efter jobbet och drack kaffe.. Ok, där var barnen långt i från solskens humör, men kaffe fick vi och det var det vi ville ha.
Sen åkte vi hem för att äta middagen som jag lagat tidigare under dagen och barnen åt som hästar. Antingen var det väldigt gott eller så var dom bara vrål hungrig. Något måste det ha vart för så där beskedligt som de åt idag äter dom aldrig annars.

Barnen har badat tillsammans och har just lagt sej..

Chefen har jag pratat med och jag ska jobba Ons, Tors, Fre och Mån.. Inget som var planerat sedan tidigare, men någon skulle visst vara ledig och jag tackar och tar emot =)


Nu är det snart bara en månad tills jag och Mogge står som nygifta. Herre gud vad det är saker att tänka på! Blir säkert jätte bra i slut ändan, men just nu känns det som allt bara är en enda stor smet.


Några minuter efter att jag friat till Mogge i höstas när vi var i Sundsvall =)


Vår vackraste dotter!


Vår vackratse son!

Toppen dag..verkligen :(

Redan imorse när jag svängde in på macken, efter att ha lämnat barnen på dagis, för köpa snus borde jag ha insett att detta inte blir en bra dag.. Jag köpne nämligen heeelt fel snus-Lingon snus= blä! Kör vidare mot Hackås och får en lastbil framför mej och inser att spolarvätskan är slut.. Jätte kul i det här föret!
Kommer instuttandes på jobbet, där det visar sej att jag tydligen inte alls ska jobba idag, trots att chefen ringde och sa det förra veckan.. Känner mej dum och åker därifrån. Tack och lov är det bra jobbar kompisar där som tycker att jag blivit fel behandlad då ingen hör av sej.. Var upprörd och åkte hem till Sandra som (tack och lov) var hemma med en sjuk Stella. Vart bjuden på frukost och det kändes bättre =)

Åkte och handlade i Svenstavik och fick ett väldigt tråkigt samtal från min svärmor som halkat ute och brytit revben, fingrar och fått hjänskakning.. Stackare!!
Det var förövrigt hon som skulle sy upp min brudklänning (sömmerska sökes!!)
Så krya på dej svärmor och hoppas du blir bättre snart!!

Kommer nyss hem från affären och upptäcker, som grädde på moset, att jag har  (precis som det ante mej) fått roliga veckan.. Och gissa vem som inte köpte några som helst varken bindor eller tamponger?!  Det var jaaaag! och inte en enda stackare hade jag hemma heller..
Först nu förstår jag hur obekvämt det är med blöjor ! ! !

Ja det var min toppen dag än så länge. Hur har eran dag vart??

korsett!

Sökte  på Tradera efter en (ny) korsett att ha under brudklänningen. Den här såg jag och tycker att det är ok att vara smal, jag vill själv bli det, men INTE så här smal.. Det är inte fint!!

Eller vad tycker ni?

Underbart Sexig och läcker brokad korsett bustier

...

Knappt något alls har vi vart ute idag, trots det fin fina vädret :(
Men istället fick vi besök av Sandra med familj som vi lagade mat med och bjöd på. Inte helt fel det heller :)

Nu ska jag göra Mogge sällskap i soffan och titta på wipeout.

Kalas!

Nu är vi nyss hemkommen från Eriks kalas. Där vart vi bjudna på både tårta, kakor och barnen fick mat, vilken tur vi har va?!  =)

Erik fick paket, men jag tror att Alfons tyckte det var roligast eftersom han fick hjälpa till att öppna dom. Paket är det bästa som finns om man frågar Alfons, oavsett vad innehållet är. Erik fick iallafall 4 stycken tröjor, nalle Puh tofflor och klossar av oss. Hoppas att han gillade det.

Ibland lyckas man få med båda på samma bild:)


Härligt vårväder! Så pass att det rcäker med fleece jacka och väst om man bara ska åka bil


Alfons skulle pråmt ha hatten


Födeledags barnet him self.


Tårtdags!


Erik tyckte det var gott med tårta och glass!


Sisst men absolut inte minst, jag!

Just nu sover Kelly och Alfons tar det lugnt inne med att bygga lite pärlplatta. Sen ska vi ut i fin vädret!

Bara underkläder kvar!!

Nu är det verkligen bara underkläder kvar till mej, sen är alla kläder till bröllopet fixade. Alla!!
Jag klickade jut hem en klänning som jag kommer att ha på mej efter jag lessnat på att gå omkring i brudklänningen=)
Kommer matcha mina bröllops skor perfekt!!

Åhh vad skönt att ha det ur världen...

Återstår bara att se om jag kan ha den när den väl kommer :S

Nu blir det melodifestivalen

Löshår!

Jag lånade med svärmors gamla tv-shop inköp  igår =)





Långt ifrån samma nyans som på mitt hår, men kan vara kul att kuna variera sej ju :)


Vart inte Kellan tjusig så säg?!




Från igår

Bilder från stan och farmor!






















Snöyran på Fröjdholmen

För en stund sedan kom vi hem från marknaden på Fröjdholmen, vi åkte dit för att se hellekoptern som var där. Alfons var överlycklig!
"kom hit hellekoptern, Alfons åka!!" 
Tyvärr kostade det 400kr per skalle, för våran del skulle det alltså bli ca 1200kr för en 5 minuters åktur.. Nja liiite väl dyrt kanske.
Alfons som annarsbrukar vara rädd när ´något låter högt, brydde sej inte det minsta och hade säkert gladeligen satt sej i helekoptern för sina sparpengar.. Jag tycker det 'r bätter att han tar körkort om ca 15 år istället:)

Efter Snöyran följde vi med Sussane och Danne till Evy, men båda barnen var så trötta och skrikiga så vart inte där så länge..
Nu sover Kelly i bilen, Alfons tittar på Djungeldjuret Hugo, Mogge kör traktor och jag sitter här och väntar på att det ny skurade golvet ska torka.

När Kelly sovit klart och Mogge skottat klart kanske vi ska upp och fira petra som fyllt år, om hon är hemma, annars åker vi dit imorgon efter att vi vart och firat Erik som också fyllt år.


BILDER:

Hamburger dags på kälken




Mallig i sina nya peltor lurar


Bus med Mimmi hemma hos Evy

Nyss hemkommen, nästan!

Barnen har bara hunnit äta välling och blivit lagda i varsin säng, resten av dagen har vi vart borta.

Dagen började med en stadstur för att uträtta lite ärenden till bröllopet. Några saker vart klara såsom mina skor, Alfons skor, väst och slips till Mogge. Ringar kollade vi bara på en affär och där hittade inte jag någon som förll mej i smaken, Mogge hittade hans, så till veckan måste jag in och hitta min och sedan lämna in dom för gravering.
Efter det var Alfons mättad av stan, så vi åkte och hämtade upp Kely hos gammelmomma för att sedan åka vidare till Farmor.
Där skulle vi måtta klart klänningen och umgås.. Klänning bli lite omsydd och kommer att se mkt bättre ut än innan. Jag litar helt och hållet på svämor min=)

Nu har vi missat Let´s dance så jag hoppas att det går att se snart på tv4:as hemsida..

Hoppas att barnen tar sovmorgon i morgon efetrsom dom kom i säng riktigt sent ikväll...Hoppas går ju!

Sov gott alla!

Uppsagd!

Glömde helt att tala om att Mogge vart uppsagd idag :/ På gott och ont var det väl egentligen..
Det var absolut inte oväntat och Mogge har hoppats på att bli varslad för att få sej en spark i baken och söka något nytt som han vill jobba med..

Nu väntar vi bara påsvar om han bli arbetsbefriad uppsägningstiden..Det vore ju inte helt fel.

God natt!

Helg!

En dag förtidigt blir det helg den här veckan!! Nu har vi alltså Fredag kväll, fast utan Let´s dance:)

Idag jobbade jag till klcokan 17 och efter det var det direkt hem till familjen som jag saknat fruktansvärt mycket idag! Mitt humör och tålamod har vart på topp och barnen fick därför vara vaken en stund extra med mamma och pappa. Dom ska ju ändå inte på dagis imorgon och halv 8 är ju igentligen inte så sent att lägga sej.

Innan läggdags badade båda barnen, det har inte hänt på minst ett år att dom badat tillsammans och haft roligt. Jätte roligt! Trots att vattnet var näst in till iskallt när vi till slut tvingande dom att komma upp, så var dom jätte nöjda.
Efter det kollade vi på Wild kids som tydligen var jätte roligt att titta på, för båda barnen satt som ljus och kollade intresserat på tv:n.

Imorgon ska vi in till stan och kolla på ringar och lite annat till bröllopet =) Alfons får följ amed oss, men Kelly får vara hos gammelmomma undertiden.. Annars skulle det inte bli mkt uträttat..

Lite bloggar innan man intar possetion i soffan!!

P.s promenad både på rasten och nu efter barnen lagt sej D.S

God morgon!

JObbat börjar inte först om 2 timmar, men ändå sitter jag här klar för dagen. Barnen äter välling i soffan framför Hugo djungeldjuret-den nya favoriten.

Imorgon verkar det som att jag blir ledig vilket är kul efetrsom Mogge är ledig alla Fredagar ett tag framöver:)


Efter dagis var vi ut på en liten sväng genom byn.


Kellan grinig.. I hennes nya overall föresten som jag köpte på fryshuset


Alfons är imponerad av kyrkor, så vi givk för att titta på Kövras egna kyrka.. Väldigt fin faktiskt!


På rymmen!


Just nu i väntan på dagis.

Latmask!

istället för att ge mej ut på en promenad ikväll efter att barnen lagt sej, så satt jag och surrade med Susanne och Danne. Det var roligare och trevligare:)
Imorgon ska vandras både på rasten och på kvällen, där med basta!!
Jag tänkte även köpa en rockringa på ICA i Myrviken eftersom jag upptäckt att det är riktigt bra träning för magen och midjan..MEN, dom var fyllda med ris eller något, så det skulle nog uppfattas som rätt störande om jag stod och (försökte) rocka rock ring framför tv:n med Mogge i soffan;) Nog för att det kan vara stötande att se mej rocka överhuvudtaget =D

Nu börjar det film på tv som vi ska se.

GOD NATT!

Handlakevillage!

Eller handsjöbyn om man så vill !!

Jag har alltså återigen vart och fyndat i en av medlemmarna i Takidas hemtrakter =)

För 205 kronor kom jag hem med detta!


Till mej! 2 linnen, en kjol, en tunnika, en t-shirt och 3 långärmade tröjor (värdelös bild)


Till barnen och födelsedags presenter.

Det sammanlagda värdet skulle ha blivit minst 1785 kronor!
Så jag råder er att åka till Handsjöbyns sport och fritids affär, även kläder som inte kommer från 5 och 10 kronors rummet är jätte billiga!! Där ska jag nog handla nästa års vinterkläder till barnen.

Jag har ringt samtalen men inte blivit mycket klokare för det måste jag säga.. Hmm kanske Mogge kan lista ut hur allt ska vara, med aktivitets stöd, a-kasse avgift, utvecklings ersättning osv..?

Nu ska jag snart hämta barnen på dagis, men innan dess ska jag ringa på badet och klaga!

Mental förberedning!

Imorgon kommer att vara en sån där super jobbig/tråkig dag, då jag inte jobbar men istället har en massa telefon samtal att ringa.. försäkringskassan, a-kassan, någon studie vägledare mm mm.. Jippie, eller så inte!
Barnen ska vara på dagis iallafall annars hade det förmodligen inte blivit mycket gjort, dom är ju inte den bästa kombinationen ibland direkt ;)

Annars idag så har förresetn gammelmomma och momma vart hit en sväng på lite kaffe, det uppskattade både vi vuxna och barnen.

Och eftersom det tydligen inte går att komentera på andras bloggar nu så vill jag passa på att säga:
 lycka till Linnea med familj som SNART kommer få bäbis.
och sen vill jag ge en krya på kram till Vinga..!

......

Har ingen rubrik efetrsom jag igentligen inte har något att skriva om, men lik förbaskat sitter jag här va?!



Idags kaickade jag iväg Alfons på dagis utan blöja.. HAde inge större förhoppningar på att det skulle gå jätte bra och det gjorde det inte heller. Men han hade iallafall kissat några gånger på pottan och toaletten, men endel kom i byxan också..
Så då fick jag en anledning til att tvätta ikväll ;)
Men man måste ju börja någonstanns och efetrsom han nästan alltid är utan blöja hemma (naken nertill) och det funkar jätte bra, han går och kissar på pottan eller säger till att han vill kissa på toaletten, så känner jag att jag vill köra på nu.. Förväntar mej inte att han ska vara "torr" på dagtid först efter sommaren, och det får gärna ta lite tid, bara det blir gjort!!

Nu är det nog svamlat om kiss och bajs för stunden =)

Okontaktbar! (Långt inlägg)

Idag har vi vart på en inte-hemma-dag dvs att vi vart och hälsat på endel för att låta dagen gå snabbare. Vi hade tänkt att vara ute hela dagen och grilla och åka skoter, men med stormen och snöyran som var lät vi det vara idag.. Istället åkte vi och hälsade på gammelmomma, gammelfarfar och Görel och sisste men inte minst Evy..
Allt var frid och fröjd tills vi kom till Evy... Alfons (och Kelly) har vart på strålande humör hela dagen, men när vi kom dit så urartade Alfons helt och hållet! HAn började att sparka på katterna och hundarna medans han skrattade och skrattade hejdlöst! Vi vart såklart jätte arga på honom och gjorde allt i vår makt för att få honom att sluta, men det gick inte att få kontakt med honom! Läskigt var det nästan.. Vi skällde på honom, vi bar honom ut till hallen, vi tog i honom och vi försökta att ta honom i famnen och prata lugnt med han.. Men inget gick, han bara skrattade och var i sin egna bubbla..
När vi bad honom titta på oss när vi pratade med honom vred han bara bort sej, Mogge tog tag om hans kinder och sa åt hom att titta i hans ögon, men då lät han så hemskt ungefär som om Mogge höll händerna om hans hals och skulle strypa honom (vilket han INTE gjorde) Visst var Alfons arg när Mogge lyfte bort honom, men 1 minut senare var det samma sak igen =(

Vi som tyckt att Alfons vart himla "vanlig" de senaset veckorna, men idag kom tydligen bakslaget..
Han har visserligen börjat slåss sissta veckorna, inte när han är arg utan snarare när han är glad, han sparkas även rätt ofta och är allmänt hård hänt och det har han mest bara vart mot Kelly förrut... Om han fortsätter så här så måste jag ringa till Hab och få en tid snart så vi vet hur ví ska hantera honom sånna här gånger. KAnkse kränker vi han när vi kräver att han ska kolla oss i ögonen?
kanske gör vi fel som skrämmer honom när han är elak med djuren (typ: om du är du med katten/hunden blir han arg på dej och gör illa dej säger vi med en arg röst osv. Annars förstår han inte att en hund eller katt kan ge igen med det dubbla)?
kanske gör vi fel när vi bär bort honom och låter han vara?
Kanske gör vi fel som tar tag i honom när vi är arga?
kanske gör vi fel överhuvud tagen eftersom han inte alls förstår att vi blir jätte arga och gör sakerna som vi just skällt på honom för, mitt framför ögonen på oss igen??

Som sagt vi vet inte alls hur vi ska hantera han sånna här gånger eftersom inget biter på han!!
Nästa gång ska jag be Evy följa på Hab eftersom hon sett mycket hur han beter sej i olika tillfällen.. Vissa gånger blir man glad att andra som man känner sej bekväm med får se hur han är, så att inte folk tror att vi inbillar oss.

Dessutom tycker jag att han ser helt tom ut i blicken jämt nu..Det såg jag bara när han var arg förrut.. Tycker det är något i hans ögon som syns, mest på bilder ser jag det men ofta annars med.. Ser någon annan det??
HAn pratar bara med munnen, inte emd ögon eller resten av ansiktet heller, svårt att förklara..


Han ögon är tomma.


Alfons skulle promt ha den rosa mössan och hans nya solglas ögon idag =)


GammelGörel, Alfosn och pappan.


Gammelfarfarn!


Bus på bygdegården i bällsta där det var vinter fik nu.


Mer bus!


Hemma hos Evy!




Mamman skulle också ha glasögonen.


och Kelly med såklart!

Nu har jag svamlat klart och det är säkert helt obegripligt det jag skrivit, men jag är trött och stressad eftersom det nya programet "whipeoute" (stavas??) börjar snart!

God natt!

Sommar tack!!

Jag vill slippa byllsa på både mej och barnen kläder, jag vill dessutom få lite färg i mitt vita ansikte!!
Sommar sommar sommar!!








Marknad...

.. Eller folk storm?!
Vilket som så var det alldeles för mycket folk för att gå med två vilda barn utan vagn på Gregoriemarknaden idag!
MEn eftersom det kryllade av ballonger med lockande motiv på på stan, så var vi så klart tvungna att leta oss ner mot havet med folk för att köpa en varsin ballong till Alfons och Stella.. Synd bara att det var vi mammor som fick bära dom sen..
Annars var det rätt kul att gå med en vän och två barn på stan idag, det var lugnt på de flesta affärer men eftersom Alfons och Stella oftast ville åt varsit håll så fick vi vuxna inte särskilt mkt uträttat. Dessutom märks det att Alfons är uppvuxen på landet, då allting, verkligen ALLT tar hans uppmärksamhet från mej-rulltrappor, lampor, träd med lampor i brunnanr i marken, skyltar med bokstäver, siffror.. ALLT!!. MEn lite små saker lyckades jag roffa åt mej i farten, jeans, 2 filmer, en bok och till Alfons, leggins+ matchande knä strumpor och hårspännen(för att ha på bröllopet, alltså hår spännenea) till Kelly.. Sen var det nog något mer med, men vad ??

 
På vägen till stan


Som sagt:åt varsitt håll ville dom:)


Bus Stella!!


En mkt hungrig Alfons åt upp heeela burgaren!


Snurran som han också köpte på marknaden.


Frukt stund inne på H&Ms golv


Alfons köpte en Nasse ballong som luften pös ut ur ganska fort.. Men tydligen kan den vara bra att ha som nackstöd =)

Nu på eftermiddagen medans barnen ätit sitt Lördags godis och tittat på Spöket Laban har jag och Mogge kollat på nätet vad han ska köpa i Tyskland innan bröllopet.. Verkar finnas mycket smaskigt och billigt =)

Nu ska jag rita lite med Alfons innan även han ska sova. Kelly sover redan.

"åka stan"

I ett par dagar har Alfons tjatat om att åka på stan, vart han fått det ifrån har jag ingen aning om eftersom det inte är ofta som han vart på stan.. Men men, vill han på stan, så ska han få åka till stan! så imorgon åker jag, Alfons, Sandra och Stella på stan och ev. går en sväng på marknaden.. Annars finns det ju många andra affärer som jag hellre går på =D

Tältet på dagis var iallafall mkt uppskattat av barnen där, så pass att vi får se om det håller en vecka på sin höjd;)

När jag kom hem fårn jobbet var det bus med barnen en stund innan det var läggdags för dom.. Strax efter 18 låg båda i sina sängar redo att sova.. (Tur det eftersom jag vart lika hängig idag som igår, hoppas bara det är trötthet och ingen sjuka av något slag på G.) När jag berättade för Alfons om att vi skulle på stan med Stella imorgon, efter han har sovit (eftersom han inte förstår imorgon, igår, idag osv så får vi förklara det så) la han sej gladeligen på kudden och skulle sova, annars brukar han ska prova att få komma upp till oss en stund till..
"åhhh sova nu, sen åka stan mamma, Stella" sa han..
Hoppas att han tycker det är roligt när vi väl är där också.

Snart är det let´s dance så nu ska jag värma upp och sätta på mej dans pjucksen ;)

Rast!

Här sitter jag på rast på jobbet..
Nog för att hela dagen har vart mer eller mindre som en rast, så är det skönt att få stänga in sej och koppla av en stund=)
Det är 13 barn på hela förskolan idag, så det är så lugnt och skänt så..Nästan så att det är fööör lugnt och man blir trött istället.
Jag har stängning idag och det brukar innebära att jag slutar tidigast halv 6, men efetrsom sissta barnen går hem redan klockan 17 idag, så kommer jag alltså sluta strax efter det jag med ..Jihooo!!

Nu ska jag läsa tidningen innan jag börjar då ska vi försöka få ihop ett lektält som jag skänkt till föskolan idag..Mys tält är det tänkt att det ska vara, hoppas barnen här uppskattar det, mina barn hemma lekte aldrig i det så då fick det åka ner i källaren där det stått och samlat damm.

Nu, tidningen!

Får jag inte magsjuka nu, lär jag aldrig få det!!

Den sista tiden har mer eller mindre alla haft magsjuka, men vi har klarat oss. Jag undrar hur länge det är tänkt att vi ska klara oss egentligen, vi har ju inte haft magsjuka på hela vintern ju?!
Idag på jobbet torkade jag både kräk och diaree på två olika barn som vart hem skickade, mådde bra hela dagen, men på eftermiddagen innan jag skulle hem började jag känna att jag var yr i huvudet och att det vattnades i munnen på mej. Än har jag inte kräkts och det har lugnat ner sej, men jag känner mej inte helt 100%:ig heller.. Så i eftermiddag har jag mest bara legat i soffan och hoppats på att inte kräkas. Kräks jag inte under natten så jobbar jag imorgon, för om jag skulle bära på någon bacill så kom den ju från förskolan iallafall.


Kan man vara annat än kär i denna unge?!


För att inte tala om denne!




Alfons och Kelly skulle promt hjälpa Mogge att dra dammsugaren genom huset förrut i eftermiddag:)


Söt ungar!

Äckligt!

Fy tusan! Var det någon fler som såg dokumentären "How dirty can i get" igår kväll??
Det var så äckligt bitvis så att jag höll på att kräkas (när killen jonglerade runt med sina avskrapade fot förhårdningar) Nu somnade jag visserligen ifrån slutet, men det kan ju inte vara hälsosamt att inte duscha på 4 veckor (eller vad det va)
Killen fick ju bekymmer med sina genitala delar efter  ett tag ju och det kan ju inte vara roligt.

*ryser*

Om 20 minuter är det dags at åka mot jobbet för att jobba fram tills klockan 15, sen skulle jag vilja hitta på något, men vad har jag ingen aning om..?


Pajjas Kelly!

Kärlek.

Vad heter ni? CArro och Mogge.. Snart Macknow =)
Hur träffades ni? Genom en av Mogges närmaste vänner och min bekanta vid namn Peppe.
Hur länge har ni varit tillsammans? 8 år i höst.
Är ni förlovade? Japp, kollade just i ringen för att kunna räkna ut antal år vi vart tillsammans =)
Bor ni ihop? japp!
Har ni barn? 2 super söta!
Har båda körkort? Ja.
Isåfall, vem kör bäst? Jag kör säkert, Mogge kör fort ;)
Kommer du ihåg er första kyss?  Japp, länge leve ris puffar ;)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Mogge sa det typ en dag efter vi vart tillsammans..Själv väntade jag ett tag.
Vem är äldst?  Mogge
Vem fyller först på året? Mogge
Vem är längst? Mogge!! Typ huvuden längre =D
Vem sjunger bäst? Mogge sjunger jätte  bra, på allvar! Jag sjunger mest. 
Håller ni i handen på stan? Sällan nu för tiden när man har barn att hålla reda på så hinns det inte med.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Inte mer än att vi umgåtts ett par veckor innan, innan dess hade Peppe bara pratat om honom som sin "rike vän" med den nya bilen... Hahaha´nu har vi varken nya bilar eller pengar ;)
Har ni någon speciell låt? Fråga man Mogge så är det förmodligen någon Twisted siterlåt, vilken som helst.. Frågar man mej så har vi det inte.
Har ni stora framtidsplaner? Dom största planerna har redan satts i verk d v s barnen.. Men visst finns det massvis med mer som vi vill göra.
Har ni gråtit i varandras armar? jajjemensan!
Bästa presenten han/hon gett dig: Måste nog vara tråkig och säga barnen, men så är det!
Vem lagar bäst mat? Måste säga jag här eftersom jag inte gillar pås pytt ;)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Leker med barn, lagar och äter mat, sitter i soffan eller framför datorn efter barnen lagt sej.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Nä men vi provar klämma in någon emellanåt :)
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? 3 km ungefär.
Blir ni lätt svartsjuk? Nej inte nu längre, det var värre i början, då var jag dödligt svart sjuk!
Brukar ni bråka? Väääldigt sällan, har bråkat riktigt 1 enda gång, men det är inte alltid vi är ense för det.
Har du slagit till honom/henne någongång? Nej, skulle aldrig falla mej in!..Inte på allvar iallafall.
Om du bara fick lova honom en sak, vad skulle du lova då? Jag ska ju lova honom att älska honom i nöd och lust, så det får bli det svaret .
Tror du att ni kommer leva resten av ert liv med varann? Utan tvivel.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer!! Jag hatar att sms:a
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Gillar hela paketet!
Brukar nån av er prata i sömnen? Han säger att jag gör det.
Hur långt skulle du kunna gå för honom/henne? ett par mil kanske ;)
Hur skulle ditt liv se ut utan den du älskar? Ensamt och tråkigt!

Vill att alla gör denna lista =9

Jag har inget att skriva om...

..Så egentligen borde jag låta bli. Tanken var det iallafall.

Men nu istter Mogge och kollar påWrestling och jag har gjort det vanliga på datorn d v s läst bloggar, kollat "fejjan" och kollat mailen.. Så vad göra nu?

Det gick fort att jobba de 10 timmarna idag, rätt roligt när man hittar på saker faktiskt, ändå var det väldigt skönt att komma hem till mina egna barn som var på glatt humör och hade saknat mej =)

Nu ska jag nog tjata på Mogge att han ska stänga av Wrestlignen och kolla på en fil med mej istället..

Om ca 35 minuter..

.. Drar mitt 10 timmars pass igång.
Idag blir det alltså jobb mellan 07.30 och 17.30.. Men det gör mej inget alls idag, för idag känner jag mej riktigt pigg och utvilad.
Igår var vi 3 vikarier på avdelningen jag jobbar på , alltså bara vikarier, men det gick jätte bra. Idag ska vi vara 2 vikarier, enbart, och vi har bestämt att vi ska ta en dag med bara roliga saker med barnen-promenad, gympa salen osv.. Och då går ju dagen sanbbare även för oss som jobbar =)

Nä, nu ska jag börja styra Jettan mot Hackås, men först ett stoppp på macken för att köpa tuggummi till Emilia =)

Ha en bra dag allihopa!

Hemska föräldrar!

Gud vilka hemska föräldrar vi är ibland!

Ikväll har vi b l a

*Skrämt Kelly för tomten, och det enbart för att hon såg rolig ut när hon vart lite rädd (inte så att hon grät, men "nej inte tomten" sa hon varje gång och sprang till någon av oss)

*Så fort Alfons sagt nej till något har vi sagt "nehe, men då får Kelly den/det/sova i din säng/borsta med din tandborste/äta din macka osv.. Och då jäklar blir det fart på honom.

*Duschat Alfons och Kelly så att båda halkade och slog sej i badrums golvet (det var självklart inte meningen, dom sprang iväg när vi skulle tvätta deras hår och dom vart inte allvarligt skadade)

*Snurrat barnen i famnen så att dom vart yra och ramlade. Dom skrattade och tyckte det var jätte ku...  Ända tills
dom ramlade av yrsel och slog sej (heller då var det inte allvarligt)

Ja och detta är bara ett axplock av det omedvetna "onda" vi gör mot våra barn... Dock älskar dom oss nog fortfarande och vi älskar dom som aldrig förr och vi gör inte detta med ett medvetet uppsåt att förstöra våra barn för livet.. ;)

I övrigt igår..

..Så var jag och kollade på Vigge byggdegård, dä festen eter bröllopet ska vara. JAg hade Evy med mej eftersom det är alltid bra att ha ett par extra ögon, byggdegården var långt över förväntan, både storleksmässig och utrustnings mässigt=)
Så där kommer vi nog kunna ha en bra fest!


Mogge och Kelly tog en paus på loppisen och åt en korv=)
På Loppisen hittade jag iallafall 2 par byxor till Alfons, bröllops skor till Kelly, vinterskor till Kelly och ett Nalle Puh data spel till Alfons (som inte funkade på våran dator) 


Liza leker med barnen och pappa och Mona lagar den super goda maten som vi vart bjudna på.. Asiatiskt!

Igår på fryshuset köpte vi även en ny overall till Kelly som förmodligen kommer att vara lite stor nu sissta delen av vintern, men lagom nästa, ett par jeans till mej och ett par mjuka jeans till Kelly..

Nu ska jag ta på mej jackan och åka på jobbet..

Ha en bra dag alla!

Bokstaven C

Regler: Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?:Caroline
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cool
3. Flicknamn: Cissi
4. Pojknamn: Carl
5. Yrke : Cirkusartist
6. Färg: Ceris
7. Klädesplagg: Cardigan
8. Mat: Citron marinerad fisk...?
9. Sak i badrummet: Clerasil
10. Plats/stad: Cecilien
11. En orsak att vara sen: Cansersjuk vän
12. Något man skriker: Cyckel jävel!!
13. Film: Come on
14. Något man dricker: cider
15. Band: Cardigans
16. Djur: Chiwawa (satavs?)
17. Gatunamn: Carlslunds gatan...?
18. Bil: Chrysler
19. Sång: Caroline (ja det finns en låt som heter så!!!)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Cirkus

Jag utmanar de som vill!

Ja jag har läst igenom...

..NAttens inlägg och konstaterat att det var en och annan felstavning.. Man kan ju inte vara bra på allt ju, jag kan tydligen inte blogga efter att jag vart på kalas där en och annan öl och cider slunkit ner ;)
Men som sagt så hade vi super roligt och jag hoppas att det inte var sista gången dom hade en sån tillställning!

Jag hade sagt till mej själv att jag skulle ta det lugnt eftersom det kommer vara massa föräldrar till barnen som jag tar hand om på vardagarna.. Men väl där, med party humöret i topp kände jag att det är MIN fritid och jag gör vad jag vill då! Det är så väldigt sällan vi är ut på något och då vill jag kunna göra som jag vill. Visst, det hade väl inte vart kul om man blitt så klen att man kräktes, var otrevlig eller somnade vid bordet- jag gjorde inget av det. Himla kul att träffa alla privat =)


En skål hemma hos Tommina och Jonas innan det bar iväg till hackås.


Framme i Hackås! (ja, Tommina hkar sej aningen för att se jämnlång ut med mej)


Part glada Jonas, Tommina och Mogge


Våra bordskavaljeer!


Sen var det frågesport! Och eftersom Tommina var i vårt lag ringade vi såklart in alternativ X


Och visst var hon bra på att suga (stooora tuggummin) men tyväärr vvar hon inte bäst.


Tappra försök till att dansa.








Jag vet inte om kameran känner av fotagrafens syn ;)


Alla var vi glada och danssugna!






Han var nyktarer än vad han ser ut =)




Hemma igen!

Idag har vi iallafall vart på loppis på Folkan och på massa ndra ställen.. OCH hämtat hem Alfons som haft det jätte bra med moffa och morbödrer och mostrar i Sällsjö.
Jag har inte vart jätte klen idag, men jag var heller inte körbar, så jag tog med mej Mogge och Kelly in till stan och vi hade mamma-pappa-och-kelly dag idag.

Nu ska vi titta på film och invänta jobb imorgon.

God natt!

Oj oj oj!

Jag sim skulle ta det lugnt ijkväll!!

Så fel jag hadde! Jag är inte så pigg som jag trodde att jag skulle vara när vi kom hem, men OJ så kul vi har haft! Jag och Mogge har dansat och musiken (som b l a en jobbar kompis stod för) var kanon! Jag har uppåkt att jag MÅSTE läa mej att dansa.. Jag försöer görna styra och stäälla i allt vad son gäller dans.. Det går sällan bra efterson det är kilen som ska styra :-O
Jag dansade även med an pappa till ett utav barens som jag har, hans stpooade mej flera gånger och talade om att det var killen som skulle föra.. Jaja, jag har sagt till Mogge att vu måste gå en dNS KURS SÅ så jag kan lära mej dansa utan att göra bort mej..

Nu vatten och sänegn... Jag ska ju på Loppis imorgon, hur ska det gå?!

God matt!!

P.S önska mej en fiiin bakfylle!! D.s"

RSS 2.0