Skratta eller gråta??

Att äta middag tillsammans med en annan tre barns familj kan vara intressant.. Eller förjävligt.. eller (faktiskt) alldeles, alldeles uuunderbart.
Idag vet jag inte riktigt vad som hände?!

En bäbis bajsar genom blöjan, den ena mamman får bajset på sej. Medans den andra mamman tvättar rent den ner bajsade bäbisen, kissar ett andra barn på sej, ett tredje barn kliver i bajset på golvet, ett fjärde barn ramlar i trappen, ett femte barn skriker efter mat.. och ett sjätte barn som jag inte har en aning om vad han pysslade med..?

Och allt detta när vi just svalt maten.. Yeey ;)

Jaja, efter att ha slitit mitt hår ett tag så kan jag nu skratta åt det hela.. Tänk om nån hade filmat katastrofen!




Kommentarer
Postat av: Cemo

Haha! Barn ska väl ha lite hull på kroppen när de börjar krypa, annars så försvinner de någonstans mellan soffan och elementet. Vi har börjat blanda i smält smör i all hennes mat så hon tuffar till sig lite!

2012-01-09 @ 21:11:32
URL: http://cemos.blogg.se/
Postat av: Anna

Hans ex tigger pengar jämt.. Är ändå typ 6-7år sedan de gjorde slut. Gunnar är ju så himla snäll också, så han har ju lånat ut pengar (som han aldrig kommer få tillbaka) när hon bett om det. Jag mailade henne och bad henne sluta be Gunnar om pengar, för han har en ganska trasig ekonomi med mycket skulder, sen ska vi ju själva ha en liten. Hon hade blivit skitsur och skickat sms till Gunnar att han inte bryr sig ett dugg om Jonna längre (hennes dotter som Gunnar var med och fostrade från 2år till 7år, och även haft bra kontakt med efter de bröt upp), och så skrev hon enbart för att ge han dåligt samvete. Han som redan har dåligt samvete över att han och Jonna inte umgås lika mycket längre.. Har inget emot Jonna alls, snarare tvärtom, hon är jättego. Men sen hade hans ex i alla fall skickat 1 till sms där det stod att hon skulle sluta fråga om pengar.. så kanske 5öringen trillade ner till slut.

2012-01-11 @ 21:56:51
URL: http://desenastetankarna.blogg.se/
Postat av: Kicki

Hihihi!

2012-02-06 @ 21:05:26
URL: http://ekogatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0