Snart blir det möte..

Snart kommer det en man från kommunen hit (han som har hand om bostads anpassningen), snickaren som renoverade vårt badrum och även en man i från samma by som oss som hjälper oss som har barn med särskillda behov.

Det är så att när vi fick vårt badrum renoverat i våras, så hade vi ingen toalett att bruka undertiden. Snickaren kom på den brilljanta idén att sätta ner den gamla toan och handfatat i våran klädkammmare. Snickaren pratade med kommunen om detta och han från kommunen var senare här och godkände rördragningen för att detta skulle vara möjligt. Bara att sätta igång! Det vi skulle stå för själva var resten av renoveringen, alltså väggar, golv, fönster osv.. Självklart!

( Anledningen till att vi fick ett badrum var för att en arbetsteraput var här och kollade på det och sa att Alfons ska kunna sköta sin hygien på ett annat sätt än det som plågar honom, alltså duschen. Vart badrum var så litet att det inte fick plats ett badkar och därför behövdes det även byggas ut)

Ett tag efter att allt var klart, både uppe på toan och nere, dimper det ner en räkning på 14 000:- för rördragningen... Hmmmm... Så nu var ju vi så illa tvungen att betala denna då han på kommunen inte ville tala med oss. (det var då vi tog kontakt med han som hjälper familejr och barn med särskillda behov)

Ett samtal senare från hjälp killen, så hörde han från kommunen av sej... Så där av mötet ideg.. Alltid ska det strula!

Och detta är inte för att vi är giriga eller vill pressa systemet på så mycket pengar som möjligt bara för att Alfons är Autistisk, utan för att Rätt ska vara rätt. Vem säger att vi har råd med detta. Hade vi vetat om denna faktura kanske vi inte skulle ha haft råd och istället föredragit en "bajja majja"...?

Well well...

Slutresultat uppe:



Inget märkvärdigt alls, men i gämförelse ned inna så är det en revolution!

Slutresultat nere: (saknas liser osv..)

Kommentarer
Postat av: Marleen

Skittråkigt när det "alltid" ska strula till sig.



Håller massor av tummar att det löser sig.

2011-10-06 @ 09:59:25
Postat av: Maria

14000 kr är ju inget de flesta har liggandes "till övers" bara sådär. Hoppas ni får rätt!

2011-10-06 @ 10:46:58
URL: http://lchfmaria.blogg.se/
Postat av: Kicki

Fint iaf, det tycker jag :) (och det spelar ingen roll vad anledningen är, har ni rätt tll det, så har ni rätt till det) :)

2011-10-07 @ 22:24:09
URL: http://ekogatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0