antibiotika till Ebba :(

Lilla Ebba har problem med tårkanalerna, detta är tydligen ganska vanligt hos spädisar, men tydligen inte lika vanligt att de måste få antibiotika droppar mot det. Vilket Ebba måste nu i 5 dagar, i ögonen... TYPISKT!

Ögonen har kletat sedan hon föddes och imorse var ögonlocken alldeles svullna och röda samt att det rann tårar näst intill konstant på henne. Men när Mogge kommer hem från jobbet med hennes medicin hoppas vi på andra bullar :)

Annars idag har jag vart till stan och handlat UTAN barn (japp alla moral tanter läste rätt!!) De stora på förskola och den lilla  hos gammelmomma och momma, riktigt skönt att kunna handla i lugn och ro!

Sedan när 80% av familjen var samlade (maken på jobbet) så åkte vi till Tommina med en korvring och bad henne laga mat till oss..Detg gjorde hon :)

Nu ska jag passa köttfärslimpan jag slängt ihop som står i ugnen..

Kommentarer
Postat av: sara

Visst är det skönt att handla utan barn :)

Jag ska på en veckas semester i turkiet när min dotter är 4 månader :) Det ska bli skönt att komma iväg och hon överlever utan mig :)

Håller med dig att man måste få göra saker utan barn även fast de är bäbisar :)

2011-06-23 @ 18:55:24
Postat av: Lola

Du är ju som en duracellkanin! :-D Så där pigg o rörlig som du är var inte jag efter mitt snitt! O verkligen inte efter förlossningen med Hedda (vaginal).....Jag är impad!

2011-06-23 @ 20:00:49
Postat av: sara

Alla mina barn har jag lämnat ganska tidigt för jag ser absolut ingen anledning till att ha med sig dom oavsett om dom är en vecka eller 5 år om man har möjlighet att få lämna dom en sväng! :)

2011-06-25 @ 09:47:36
URL: http://sasandman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0