Jag hoppas inte att jag missförstods..

.. i mitt inlägg om barnvakt osv.
Det enda vi önskar är lite intresse, thats it! :) Barnvakt eller lån av barn är bara en ren och skär bonus, för både mej, Mogge och barnen.. och förhoppningsvis även för den som lånar dom.



Jaja.

Ikväll och eftermiddag har bara jag och barnen vart hemma. Mogge är på Möte, så vi har passat på att städa och fixa inför helgen (Mogge fyller år imorgon och på Lördag ska han firas)
Helt sanslöst vad kvalitetstid man kan få med barnen genom att städa. Barnen älskar att vara delaktiga i allt vi gör och så länge de är intresserade av allt ifrån matlagning till städning till vika/hänga tvätt, så är dom välkommen att hjälpa. Tycker nog även det är rätt bra att börja i tid att visa dom hur saker fungerar. Alfons kan
t e x starta tvättmaskinen med allt som hör där till (fylla med tvätt, tvätt/sköljmedel och sen starta igång rätt tvätt program) och Kelly kan duka fram t e x en hel frukost till familjen, alltså sådant man måste kunna resten av livet sen :)

Jaja, kvalitetstid var det.. Mellan dammtorkning och damsugning har vi hunnit med massa hab träning och spel, käka mat och tittat på "mamma mu" så nu är det så gott som tipp topp här hemma.. ett par dagar ;)

Nu kommer snart maken, så då ska han bli servad med mat och en folkis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0