Han överlevde!!

Haha, Alfons överlevde denna simlektion också. Även om han är mycket försiktig i vattnet och inte alls lika
"fisk-lik" som de andra barnen i simskolan.. Men han är i poolen och klarar av att ha vatten upp till halsen.. stooort steg för lill gubben!

Förra veckan, hans första simlektion, så tog han sej verkligen vatten överhuvudet (BOKSTAVLIGEN) genom att utan att tänka sej för traska ut i den djupare delen av poolen där han inte bottnade. Simläraren hjälpte ett annat barn just då och varken såg eller hörde honom, så gissa om jag tackade gudarna att jag stannade kvar!
Simläraren hade nämligen sagt till gruppen innan att föräldrarna inte fick vara med vid nästa lektion, till oss sa hon aldrig det och det kommer inte på frågan att jag lämnar mitt icke simkunniga barn i en pool (som är 8m djup på en halvan som enbart är avdelad på ytan) med 1 vuxen och ca 9 andra barn. ALDRIG!!
Jag lyckades iallafall tillslut på simlärarens reaktion och så hon simmade bort och hjälpe honom upp. 3 sekunder till och jag hade hoppat i fullt påklädd..
Han har haft ganska svrt att smälta den händelsen eftersom det han berättat förfolk om sin simskola är att han "drunknade" :)


Kan även erkänna att jag vaknade en natt och grät, då jag drömde att ingen hörde när jag ropade simlärarens namn och när jag tillslut fick upp honom levde han inte.. *ryser*

Kommentarer
Postat av: Linda persson

Vilken kämpe Alfons är. det som skedde på badhuset får bara inte ske. Tur att allt ändå gick bra.

Kram!

2011-12-07 @ 09:48:29
URL: http://123minsida.se/famlindqvist
Postat av: Marleen

Usch, sikken tur att det gick bra till slut.



Och otroligt vad modig han är som vågar i vattnet igen, vet i tusan om jag vågat plaska mer än med tårna om jag varit nära att drukna.



Modig kille!

:):):)

2011-12-07 @ 10:00:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0