21 December!

Snart jul, herre jävlar vad fort det går!

Igår var jag in på stan och köpte klart de sista klapparna, mycket folk men absolut inte så illa som jag trott att det skulle vara.. Så nu kan jag i godan ro sätta mej ner ikväll och slå in det som är kvar och veta att alla får varsin klapp :)

Jag och Mogge hade bestämt att inte köpa något till varandra i år eftersom att det kom hem en 52" platt tv härom dagen, så det fick bli våran gemensamma klapp helt enkelt. Dock så hittade jag stor (jävla otyplig) en grej som jag släpade genom hela stan som jag tycker att han kan få från barnen och som jag tror att han behöver.

Idag är de stora ungarna på dagis och jag håller påatt julstädar för fulla muggar och när barnen kommer hem ska vi göra lite julgodis.

Imorgon bär det av in till stan igen för att handla julmaten.. Själv hade jag klarat mej med enbart revbensspjäll, i looove them!



Bjuppar på en bild från helloween festen hemma hos Anders och Emilia.

Kommentarer
Postat av: Anna

Men va snällt! Tackar och tar emot allt vi får, och som jag skrev, att det är inom familjen/släkten, är ju ett stort plus. Vet inte varför, känns fräschare på nå vis :p Tänkte att jag och gubben ska ta oss en tripp uppåt landet innan bebbens ankomst, så skulle vi ju faktiskt kunna svänga förbi er =)

2011-12-21 @ 21:38:17
URL: http://desenastetankarna.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag är likadan, jättedålig på att kommentera ;)

Tack! God jul & Gott nytt år till er också :)

2011-12-22 @ 12:19:02
URL: http://cajjot.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0