ZZZzzZZzzzzZZZZzZzzZ!!!

Hela familjen sover, barnen sedan ca 2½ timmar och Mogge sedan 2 timmar tillbaka.. Ska tillägga att han jobbat sedan 03.30 imorse också :)

Jaha, så det är bara jag som är vaken här hemma då... Trisst, men det är ju lugnt och skönt iallafall ;)

Imorgon blir det badet med Emma, ska bli kul. På kvällen- förmodligen inget alls...

Nu ska jag nog göra Mogge sällskap i soffan!!

Good night party people!!


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Hej Caroline! Vad kul att höra av dig. Vilken mysg blogg du har! Med mig är det bara fint. Jag bor numera i Skövde och är egen företagare. Jag har en inredningsbutik i city och driver även en webshop (www.mikadesign.se) Sambo och har en bonusson. Trivs som fisken i vattnet. Hur har du det? Såh på facebook att du är gift. Är det dina barn du har bilder på i bloggen? Vad gör du får något? Du bor kvar i Östersund ser jag?

Kram

2010-09-12 @ 10:08:26
URL: http://secondchange.blogg.se/
Postat av: Mikaela



Jag flyttade för nästan 6 år sedan. Tiden har gått så fort. Nej, jag har ingen kontakt med någon från Torvalla. Från andra ställlen i Östersund. Tommy L har jag kontakt med men han bot iofs inte kvar i Östersund.

Du ,förresten såg dig på tv förresten. HAHa, vad häftigt. Läste nu på din blogg vad ni fick av strix, Lite väl snålt tycker jag, ni var ju så bra att ni skulle fått bättre "betalt" ;)



Vad söta dom är era barn. Och vad fina namn. Vart jobbar du nu för tiden? Har du mycket kontakt med någon/några från Torvalla?

Kram

2010-09-13 @ 12:33:28
URL: http://secondchange.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0