Tv-premiär :)

Japp, i Måndags hade jag och Sandra vårt första (och förmodligen sista) framträdande i rikstäckande tv.. Ullared is the shit !! ;)

Vi sökte för skojs skull när hela gänget skulle åka ner, tyvärr var det ingen annan av tjejerna som var intresserade och dessvärre var Strix väääldigt intresserade. Dom ringde upp oss några dagar senare och ville verkligen att vi skulle komma ner. Efter lite förhandling med strix television, så åkte vi ner (förhandligen gick ut på att få en natt på campingen av dom). Så japp, jag och Sandra tog 2 turer ner till Ullared och Gekås i sommar..
Det vi inte hade räknat med var att vara sååå trötta! Vi hade jobbat på Fredagen och körde sen heeela natten, klockan 6 på morgonen var vi framme och klockan 8 mötte vi upp tv-teamet...Inte en blunds sömn där emellan!

Vi handlade med kameror i ansiktet, en mygga under sjalen samt en stooor mick hängandes ovanför oss och det var inte så roligt alls!! Nervös som bara den och på allvar visste vi nog inte vad vi handlade den gången :)

Efter dom filmat klart åkte vi till våran husvagn och sedan åkte vi ner till Gekås igen för att handla mer.. Klockan 17 på eftermiddagen sov vi.. för natten!!
In på Gekås en sväng till morgonen där efter och sedan började färden hem...

Jaja, kul i efterhand men vi ångrar bittert att vi inte sovit innan vi fick kameror upptryckta i nyllet, svårt att spela pigg liksom :D

Kommentarer
Postat av: Joanna

jag sa ju de! =)



ni var grymma iaf! så jävla skööna! :)



ha de gott! kram

2010-09-11 @ 13:16:13
URL: http://joannaolowa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0