Tacksamt ;)

Redan igår bestämde jag och barnen att vi skulle baka pizza till middag idag, som vi sen skulle äta i soffan (Annars äter vi aldrig i soffan iallafll inte barnen, i soffan tittar man på tv thats it. Så att äta i soffan var stort!)

På vägen hem från jobbet passade jag även på att köpa med mej ostbollar, villket heller inte hör till det vanliga Fredagsmyset här hemma, vi brukar försöka hålla oss till frukt och grönt i vanliga fall... Men inte idag, idag var mamman i i hushållet på glatt humör, extra generös och helt utan anledning. God sinnes stämmning!

Vi plockad fram allt här hemma, kavla, hacka - champinjoner, lök, tomat, oliver, kronärtskocka, banan osv. Barnen valde noga vad som skulle vara på deras egna pizzor..








Mamman, som var glad i hågen, mötte upp mina utsvultna barn i vardagsrummet med deras nygräddade, egenhädigt gjorda pizza.. "Åhhh vad dom ska äta och må gott i mitt sällskap, detta är verkligen Fredagsmys" Tänkte jag för mej själv med ett brett leende på läpparna..


*TRUMVIRVELL*

Barnen kommentar på det hela var "Jag tycker inte om pizza, jag vill inte ha!!" Sagt och gjort, barnen åt inte en enda tugga.. Tur att jag tycket det var gott iallafall :)

Nu ligger barnen i respektives säng, maken jobbar och jag väntar på Idol.. Precis i sin vanligaordning en Fredag kväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0