Att sätta barn på pause! (klago muren!!)

Just nu har jag försökt att sätta barnen på pause, och det går väl.... så där...suck!!

Har haft Tommina, Jonas, Hugo, Felix, Emilia, Erik och Isabelle här på lunch idag.. Stojjigt värre!
Och som vanligt (nu mera) fungerar det inte alls med någonting, någon gång med Alfons.. Jätte tråkigt och jätte tröttsamt!

Han bara kastar allt han kommer åt så fort han har möjlighet, låter säkert som en bagatell, men när det är ett 3 år långt problem som enbart är bättre eller sämre (och just nu är som värst) så blir det tillslut ett enormt problem och en vidrig påfrestning. Jag vet inte hur jag ska få honom att sluta? Att skälla, lyfta bort honom, ta bort leksaker, ta i honom i armen osv, inget av det fungerar.

Som idag t e x. kommer jag upp på hans rum, då har han lyft ner dock skåpet, står och håller för sina öron (ena örat med sin axel och andra med sin hand) står och hejdlöst kastar möblerna tvärs igenom rummet.. Bagatell, japp! Men inte när det är 1 incident av 50 per dag. Möbler, skor, soff kuddarna, alla leksakerna, sängkläderna drar han ur sängen och kastar.. osv.. saker går sönder och dom missbrukas...

Dessutom är han ju våldsam mot lillasyster!

Jag känner mej maktlös och som en hemsk förälder som är arg 75% av dagen (känns det som) och det tar på energin.
Förmodligen känns allt extra jobbigt nu när Mogge jobbar 7 dagar i veckan och kommer oftast hem efter att  barnen lagt sej.. Avlastning?? Vad är det?

Idag lät det som att han skulle komma hem i tid ochdå, då åker jag.. vart vet jag inte, men hemifrån och sen ikväll ska jag till Emila och pyssla (läs: dricka kaffe)

jaja, stackars mej, jag vet ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Känner igen det där! :S

2010-10-18 @ 10:52:58
URL: http://m-mammatill2.blogspot.com
Postat av: macknow

Ja det är jätte jobbigt! Jag skulle kommentera pådin blogg imorse, men ser inte boktäverna man måste knappa in för att komentera..Dom kommer inte fram..

2010-10-18 @ 14:00:40
URL: http://macknow.blogg.se/
Postat av: sara

Ja det är stackars dig! Hoppas verkligen att det blir bättre för nog fasen är det trist och jobbigt när man mest bara är arg :/

2010-10-18 @ 20:01:58
URL: http://sasandman.blogspot.com
Postat av: tess

Åh fy... förstår att orken o tålamodet tar slut.. försök få någon som lånar era barn över en helg om det går... bara ladda batterierna... kram på dig

2010-10-19 @ 21:00:44
URL: http://tessedholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0