D I S C O ! ! !

"Thats the way-aha aha-i like it-aha aha"

Igår trotsade jag barnens sjuka tillstånd och åkte iväg på barn disco i Fåker med dom. Jag hade lovat dom detta hela veckan och hade vi inte åkt, hade dom aldrig förlåtit deras gamle mor..

Och det gick jätte bra, även om det allra roligaste var att gå till fiket alldeles själv för att köpa popcorn och saft..
Dom dansade lite men inte nämnvärt mycket direkt :)

Båda barnen verkar vara på bättringsväg, så nu hoppas jag att jag tar mej iväg på jobbet på Måndag. Alfons kan iallafall gå, men Kelly vette tusan.. Jaja, det är ju 2 dagar kvar tills dess och då kan ju mycket hinna hända..

Imorgon ska jag iallafall sälja bort alla barnkläder som barnen vuxit ur, ser ingen anledning att det ska stå nere i källaren och samla damm.. Mycket har jag givit bort till vänners barn, men ändå hade jag massa kläder kvar.. Men i morgon ryker dom (hoppas jag)!!

Hmmm, nu låter det som barnen har någon slags vattenlek på över våningen.. Dillemma, låta dom leka och blöta ner hela övervåningen eller stoppa dom och dom börjar bråka om något..?

Kommentarer
Postat av: O;s mamma, gissa vem.

jag kommer aldrig aldrig aldrig erkänna det, men när jag var "liten" och hade FF över helgen så fick jag och mina kompisr för oss att ha vattenkrig, innomhus, med vattenslangen....



det blev en del att torka, och helt otroligt att vi inte fick mängder av vattenskador. Men sablar vad kul vi hade...

ung och väldigt dum... fin kombination!!!

2010-03-13 @ 15:56:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0