Alfons HAR en diagnos!!

Jag vet inte om alla har förstått att Alfons har Diagnosen Atypisk autsim.. men det har han iallafall!
Mycket av det han gör, gör säkert många andra 3-åringar också, men det jag försökte få fram i inlägget om hans "sömnproblem" var att DET VAR DROPPEN!! Hade det vart första gången och BARA det som var problemet, så hade jag nog inte vart speciellt utmattad och less enbart pga det...

Han är hyper och vet inte var han ska göra av sej själv och blir näst intill obstinat. Man är helt trött i huvudet efter 30 minuter med honom och jag orkar knappt med att se honom.. Hemskt att säga och erkänna kan vissa tycka, men så är det! Bara att acceptera!


Sen kan jag inte skylla allt på hans diagnos och vet absolut inte om läggningen igår beror på Autismen eller helt vanlig trotts.. Gissar på kombinationen..

MEN ifråga sätt inte hans diagnos snälla, för det hör jag sååå mycket av iallafall.. Typ "han som är så duktig kan väl inte vara autistisk" eller "men han som är så lugn.." osv..

Han har vart jätte lugn, alltså föör lugn, men nu är han det absolut inte! Men han är heller inte "vild" på samma sätt som andra 3-4 åringar genom att klättra och upptäcka världen... snarare så att han skakar av frustration, skriker som ett monster och stänger av och försvinner extra  mycket.. Han hör inget, alltså hör verkligen inte! Precis som han vore döv..Vilket jag vet att han inte är!

Nu ska jag titta på Bollibompa kvällens höjdpunkt eftersom det innebär 1 timme till läggning av barn!





Kommentarer
Postat av: Mimi

Du ska inte behöva försvara varken dig själv eller Alfons. Det är väldigt väldigt fel om någon ifrågasätter, det ska du inte behöva ta.



Jag förstår att du är trött och slut och skulle göra vad som helst för att hjälpa dig, om jag bara kunnat. Du är jättetuff! Och nej, man behöver inte vara stark jämt :)

2009-09-02 @ 18:29:37
URL: http://faxbrink.blogspot.com
Postat av: Desirée

Jag håller med Mimi!! Kram

2009-09-02 @ 19:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0