Kalas...igen...

I Torsdags fyllde Danne år och idag var vi dit och firade han. Han fick sin present redan i sommar- en röjsåg/trimmer, så idag kom vi dit lottlösa men därifrån väldigt mätta =)

Innan vi var dit var vi till Emilia och även en sväng till Evy, vi hade en del annat att göra med eftersom Mogge vart klen igen idag, så planerade vi om och skjutsade hem han igen istället.. Nu har han vilat och ser genast liiite piggare ut.

Barnen har vart jätte duktiga idag och näst intill inga bråk har det vart och det har vart sååå skönt. Jag har kunnat slappna av!! (kors i taket!!)


Tess: Jag är Emmas "kompis" alltså kontakt person, men kände henne lite sedan innan. Hon är världens mysigaste tjej och det är hela hennes familj, så även om jag inte fick betalt så skulle jag umgås med henne. Hon är mer än riktig kompis kan man skanske säga =)
Får man fråga vem du är?? :)

Hoppas alla har en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: tess

Aha. Jag känner hennes syskon (familj) så blev nyfiken :) Har läst din blogg tidigare o vi gick väl typ på torvallaskolan samtidigt?! Eller nåt sånt ;) Pratades vid lite om det förut... kram kram

2009-10-18 @ 11:49:27
URL: http://trettiosjukvadrat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0