En mamma, 2 barn och ingen vagn..

..var vi påstan idag och det gick kanon bra!! Visserligen gick dom inte bredvid mej och var knäpptysta hela tiden, men å andra sidan har jag inte dresserat dom som hundar heller;-)

Vi tog iallafall bussen från Torvalla där vi lämnade bilen, enbart för att barnen skulle få sin premiär tur i en buss. Alfons hade visserligen åkte buss ett par gånger när han var pytteliten (och redan då var han jätte rädd för pysandet av bussdörrarna när dom öppnandes och stängdes, det var han nu med och höll för öronen varenda gång) men Kelly åkte för allra första gången och det var en upplevelse för båda två=)

På stan köpte vi inget särskilt förutom barens Lördags godis och hårfärg till mej (som jag nyss tvättat ur och håret vart aningen fräshare)

Bussen tog vi naturligtvis även tillbaka till Torvalla och åkte  till gammelmomma så barnen fick se sin pappa på deras tak =)
Vidare till Rusta där vi köpte en ljusslinga att ha på altan räcket och trots sina 16 meter, var den alldeles för kort... Även en lysande snögubbe fick komma med hem till oss =)


Så nu sitter tomten och snögubben på bron och kolar så att barnen är sälla fram till jul =)


Lunchen intogs på McDonalds idag.

Väl hemma igen har vi bara tagit det lugn och plockat lite..
Nu ska jag kolla runt lite på internet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0