Årets lek..

Tyvärr är barnens bästa lek just nu att kasta saker! Alltså stora saker såsom stolarna, dockvagnar, och allt annat som är stort på deras rum.. Dessvärre resulterar det många gånger per dag i att någon gör illa sej och blir ledsen..såklart!
Och för att försöka vänja dom av med detta dåliga beteende så är vi benhårda med städningen. Allt ska plockas ihop och det är så fort vi kommit på dom med att kasta saker hej vilt omkring sej. Dessvärre är det dubbelt så mycket bråk, skrik och gnäll både på oss vuxna och på barnen just på grund av detta.. Det tär vekligen att bråka ideligen, både på humör och kraft =(

Alfons har desutom lagt sej till med ett otroligt styggt beteende till och det är att hyscha eller säga åt oss att vara TYST så fort vi säger något till han oavsett om vi säger det med rg röst eller om vi bara ber han snällt att vara lite försiktig med något. Det låter otroligt fult, tycker jag, när ett litet barn ber än vuxen på ett strängt sätt att vara tyst.. Så ska det inte vara!!

Men hur får vi han att sluta med det då?!

Nu ska vi åka och hälsa på farmorn!


Kommentarer
Postat av: sandra

Dom är ju verkligen för söta dom små.. har ingen aning hur ni ska få ett stopp hans tystande, antar att det ger med sig till slut men tills dess kan jag förstå att ni blir tokig!

2009-11-15 @ 13:00:22
URL: http://sandrajorgensen.blogg.se/
Postat av: sara

Det ger nog med sig. Felicia höll på så ett tag och nu har hon börjat med "Jag pratar inte med dig, bara med pappa/mamma" och det låter så jävla uppkäftigt. Men det kanske är perioder dom har?? Jag hoppas det iaf så man inte misslyckats helt ;)

2009-11-16 @ 10:07:58
URL: http://sarasandman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0