kalas, stenplockning, rabatt-bygge, gnälliga barn, Emilia, Susanne..

Rubriken summerar dagen ganska så bra!

Dagen började ioförsej med en rejäl sovmorgon! Klockan 9.45 väckte barnen oss utan ett enda avbrott under natten. Skönt att sova, men mindre skönt att stressa. Runt klockan 11 kom nämligen barnens faster och kusin hit för att uppvakta Alfons i förskott och innan dess skulle vi hinna, duscha, äta frukost, dammsuga, fixa bakelser och klä oss så klart. Vi hann men det var inte mycket marginal måste jag säga.. Vill man så kan man!




Engla hjälper Alfons att öppna paketen ifrån henne-en bok, en pyssel bok med sax, kallsonger och ett linne =)


Goooos!

Efter att dom åkt tog vi en sväng till Svenstavik för att handla lite..
..När vi kom hem började gnället, barnen har bråkat och gnäll och slagits mest hela dagen.. Då får man inte mycket gjort kan jag tala om! All energi går at till att medla mellan barnen och att vara arg :(
Men jag hann iallafall få till en ram runt en rabatt av gamla/otympliga "pinnar" och plocka upp lute sten från gräsmattan.

Vid klockan 18 hade vi ätit klart våran middag och då åkte barnen i säng. Alfons somnade men Kelly har nyss lagt sej igen efter att ha vart uppe en liten stund med oss.

Emilia kom och hämtade vagnen, madrassen till spjälsängen och en hög med kläder och skor till Erik och näst kommande lilla bäbis =) och fikade med oss. Även Susanne var hit en snabbis på en kaffe.

Nu ska jag baka något lättsamt till Alfons kalas, typ muffins eller socker kaka eller liknande.

Kommentarer
Postat av: Marleen

Är det rosa grädde som du har lagt på bakelserna?



Såg mumsiga ut... :)

2009-05-23 @ 23:17:41
URL: http://zasett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0