Toppen dag..verkligen :(

Redan imorse när jag svängde in på macken, efter att ha lämnat barnen på dagis, för köpa snus borde jag ha insett att detta inte blir en bra dag.. Jag köpne nämligen heeelt fel snus-Lingon snus= blä! Kör vidare mot Hackås och får en lastbil framför mej och inser att spolarvätskan är slut.. Jätte kul i det här föret!
Kommer instuttandes på jobbet, där det visar sej att jag tydligen inte alls ska jobba idag, trots att chefen ringde och sa det förra veckan.. Känner mej dum och åker därifrån. Tack och lov är det bra jobbar kompisar där som tycker att jag blivit fel behandlad då ingen hör av sej.. Var upprörd och åkte hem till Sandra som (tack och lov) var hemma med en sjuk Stella. Vart bjuden på frukost och det kändes bättre =)

Åkte och handlade i Svenstavik och fick ett väldigt tråkigt samtal från min svärmor som halkat ute och brytit revben, fingrar och fått hjänskakning.. Stackare!!
Det var förövrigt hon som skulle sy upp min brudklänning (sömmerska sökes!!)
Så krya på dej svärmor och hoppas du blir bättre snart!!

Kommer nyss hem från affären och upptäcker, som grädde på moset, att jag har  (precis som det ante mej) fått roliga veckan.. Och gissa vem som inte köpte några som helst varken bindor eller tamponger?!  Det var jaaaag! och inte en enda stackare hade jag hemma heller..
Först nu förstår jag hur obekvämt det är med blöjor ! ! !

Ja det var min toppen dag än så länge. Hur har eran dag vart??

Kommentarer
Postat av: Svärmor

Inte btutit bara fått några sprickot i revbenen å stukat två fingrar.

Tur man skriver med pekfingrarna bara, hehehe.

Hälsa alla , kramis

2009-03-16 @ 20:22:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0