Marknad...

.. Eller folk storm?!
Vilket som så var det alldeles för mycket folk för att gå med två vilda barn utan vagn på Gregoriemarknaden idag!
MEn eftersom det kryllade av ballonger med lockande motiv på på stan, så var vi så klart tvungna att leta oss ner mot havet med folk för att köpa en varsin ballong till Alfons och Stella.. Synd bara att det var vi mammor som fick bära dom sen..
Annars var det rätt kul att gå med en vän och två barn på stan idag, det var lugnt på de flesta affärer men eftersom Alfons och Stella oftast ville åt varsit håll så fick vi vuxna inte särskilt mkt uträttat. Dessutom märks det att Alfons är uppvuxen på landet, då allting, verkligen ALLT tar hans uppmärksamhet från mej-rulltrappor, lampor, träd med lampor i brunnanr i marken, skyltar med bokstäver, siffror.. ALLT!!. MEn lite små saker lyckades jag roffa åt mej i farten, jeans, 2 filmer, en bok och till Alfons, leggins+ matchande knä strumpor och hårspännen(för att ha på bröllopet, alltså hår spännenea) till Kelly.. Sen var det nog något mer med, men vad ??

 
På vägen till stan


Som sagt:åt varsitt håll ville dom:)


Bus Stella!!


En mkt hungrig Alfons åt upp heeela burgaren!


Snurran som han också köpte på marknaden.


Frukt stund inne på H&Ms golv


Alfons köpte en Nasse ballong som luften pös ut ur ganska fort.. Men tydligen kan den vara bra att ha som nackstöd =)

Nu på eftermiddagen medans barnen ätit sitt Lördags godis och tittat på Spöket Laban har jag och Mogge kollat på nätet vad han ska köpa i Tyskland innan bröllopet.. Verkar finnas mycket smaskigt och billigt =)

Nu ska jag rita lite med Alfons innan även han ska sova. Kelly sover redan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0