ko utsläpp och middag med Emma!

Förmiddagen spenderades i Vigge där vi tittade på ko utsläpp, grisar och lekte i sandlåda, men eftersom Kelly bestämde sej för att det var morgon kl 04.30 imorse så åkte vi ganska tidigt därifrån i tron om att Kelly skulle somnai bilen.. Det gjorde hon inte.
Efter ett tag kom petra och Ellen hit och fikade med oss, samtidigt som dom åkte hem åkte vi till gammelmomma en snabbis innan vi hämtade upp Emma på hennes jobb.
Efter Emma var upp plockad åkte vi vidare till Brunflo där vi vart bjudna på hemma gjorde köttbullar, potatis, sallad och sås. Efterrätt vart vi inte utan heller, den bestod av glass, grädde, jordgubbar och choklad sås.. Måste jag säga att vi var proppmätta när vi åkte..?
Alfons fick paket av dom också ett siffer pussel och en sån där spiral som kan gå i trappor samt en varsin väska med godis i.. Tack och bock!

När vi kom hem lekte barnen en kort stund och sedan vart det en välbehövlig dusch för deras del, jag har skjutit upp det några kvällar nu, men eftersom dom såg ut såhär efter ätit glass, så var det ett måste!


Bordsskick är inte mina barns starkaste sida ;-)
Dessvärre är det morsarvet.








Emma, våran Emma!

Nu ligger barnen i sängarna och förhoppningsvis sover dom också=)

Kommentarer
Postat av: Susanne

Som jag alltid brukar säga: Lyckliga barn är skitiga barn!

2009-06-11 @ 23:15:27
Postat av: Mona

Heyy det finns inte en Macknow som kan äta utan att se ut så där i trynet efteråt....inte ens med 45 år i hårdträning (på att äta alltså) :-D

2009-06-13 @ 08:55:43
Postat av: Linda

Vilka söta skitungar :)

2009-06-15 @ 14:37:14
URL: http://bbsbrud.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0