Imorgon...

..Kommer jag att vara barnledig ett dygn!!

Jag har ordnat så att båda barnen sover borta imorgon och då ska jag passa påatt måla sovrummet. Äntligen!
Visserligen jobbar jag till klockan 17 och efter det ska jag på utvecklingssamtal, men en del lär jag ju ska hinna iallafall=)

Momma och gammelomomma hämtar barnen redan klockan 12 imorgon på dagis och sen sover Alfons hos sin momma och Liza och Kelly sover hos gammelmomma. Jag tror att alla vi 3 här hemma är i stort behov av lite egentid, att alla får komma ifrån varandra och bara göra det man själv vill. Annars måste ju Alfons och Kelly dela på min uppmärksamhet och jag känner inte att jag orkar med att vara lekmamma, städerska, kokerska, tvätterska, målare, fröken osv, osv om jag aldrig får göra nåt för mej själv här hemma. Typ måla eller städa eller tvätta, allt som jag i vanliga fall måste göra medans jag ser till att barnen inte bråkar och slåss.
Vi har ju annars bara barnvakt om ska göra nåt, alltså iväg på något, men aldrig bara för att vara hemma.
Och dessutom så går barnen så sena dagar hela veckorna nu så att vila upp sej lite med en halv dag och en hel ledig dag blir kanon bra!

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Egen tid behöver man ibland och just att man får egen tid hemma, kunna pyssla på i egen takt med saker och ting är guld värt. Lycka till med målningen :)

2009-06-23 @ 20:16:49
URL: http://http://kanasblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0