Idag!

Idag har vi tagit en riktig mysdag.

Dagen började med att vi tog färgorna in till stan så att barnen skulle få åka "båt", det var väldigt uppskattat av båda två =)
Väl inne i stan så åkte vi in på Byggmax för att köpa virke till räcket på altanen. Till en början gick det bra att ha barnen lös inna på Byggmax drive in, men efter en stund tyckte dom inte det var roligt längre, så då tog vi en promenad till barnens hus där vi köpte en varsin glass som vi åt i solen.
Sen gick vi tillbaks och Mogge mötte upp oss. Vidare till McDonalds där lunch/middag intogs och sedan tillbaka till färgorna för att åka "båt" även hem.

Istället för att åka hem på en gång åkte vi till Evy och Nini där vi vart bjudna på fika.

Väl hemma så var vi ute en kort stund innan det var dags för barnen att duscha och göra sig iordning för kvällen. Kelly har somnat för andra natten i rad utan nappen och hon har heller inte haft någon napp på dag tid sedan i Fredags.. Så nu ska den bort *hoppas hoppas hoppas*
Vi har sagt att hon har glömt den hos farmor och att vi får hämta den en annan dag. Lite vita lögner måste hon väl kunna ta ;-)


På ena färjan på väg in till stan








I väntan på att färjan hem skulle komma fick barnen kasta sten i sjön








Nu är allt virke uppburet på altanen och det är alltså bara att sätta igåbg att göra räcke...men det tar vi en annan dag ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0