Halta Kelly.

Idag på jobbet fick jah samtal från dagis om att Kelly haltade. När jag hämtade henne så såg ju även jag att hon inte kunde gå riktigt, hon såg rent utav rolig ut när hon stapplade fram.

Eftersom hon hade så ont så fick vi tid hos läkaren i Myrviken som också kinstaterade att hon hade ont och mest troligt i höften och att det kunde röra sej om en infektion eller inflammation. Så läkaren skickade iväg en remiss till akuten och sa att vi skulle åka in och göra ett ultraljud på höften på vänstrabenet och ta blod prover.

Så vi åkte och lämnade Alfons hos gammelmomma och åkte vidare till akuten. Där vart vi sittandes, ca 3 timmar efter vår ankomst så fick vi komma in i ett rum och dumma, dumma jagtrodde att vi strax skulel få hjälp... 2 timmar senar kommer en undersköterska in och kollar på Kelly och säger att hon verkar pigg i övrigt men att hon verkar ha svårt att stödja sej på sitt vänstra ben. "Jo tack jag vet, det är därför vi är här!"

Hon talade omför mej att om det är en infektion eller inflamatin så brukar dom ha feber, så hon hämtar en annan dam som tar tempen i örat på Kelly som visar 38.5 (eller nåt) Visserligen ingen hög feber alls, men ändå feber.
Sen skickar hon hem oss och säger att vi ska höra av oss om det blir högre feber eller om hon får ondare i benet..

Tack för att du tog tempen på min dotter efter att ha väntat i 5 timmar och hållt henne vaken, det hade jag kunnat gjort själv hemma!

Tack och lova så var Carro sååå snäll att hon kom in till oss med mat, välling och blöjor. Tusen miljoners tack! Det var värt super mycket!

Kelly somnade på vägen hem, vilket inte var så otippat eftersom vi inte kom hem först nyss, nästan. Tack och lov var hon så trött att det bara var att lägga henne i sängen, bara klä av först. Tandborstningen får vänta tills imorgon.

Nu ska jag sätta mej i soffan och ladda upp inför vår road trip imorgon=)

Kommentarer
Postat av: Marleen

Visst är det kul att sitta på "akuten" :(

Man blir ännu gladare när man gjort det till ingen nytta :(



Får hoppas att snuttan blir bra självmant snart, och inte behöver gå och lida extra i onödan...

2009-06-05 @ 03:57:34
URL: http://zasett.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh jag blir tokig, o ni som har en bit att åka också! Det borde vara så att när man kommer in på akuten så får man samtidig med sig en advokat somkan föra ens talan - när en trött förvirrad förälder tappar tråden! En som kan kräva undersökning då den har ordinerats av läkare tidigare under dagen! Ring akuten o säg hur du känner!

2009-06-05 @ 05:45:25
URL: http://mammasara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0