Busladan och ännu mer paketöpning=)

Idag efter jobbet åkte jag och hämtade upp mina barn för att sen åka vidare till busladan i Hällne. Där var det riktigt roligt med både, bollhav, en lång häng bro i taket som ledde til en rutschkana, ett litet lekrum för de mindre, hoppborg mm mm. Även om mina barn var lite reserverade så tyckte iallafall Alfons det var roligt med bollhavet.

På vägen hem lyckades jag köra vilse.. Vilse i grannbyn, hr fasen går det till?! Jag trodde jag körde samma väg hem som jag tog dit, men tydligen inte.. Hem kom jag iallafall men absolut inte den väg som jag trodde att det skulle vara =)

Väl hemma så var Evy här med paket til Alfons och en varsin liten godispåse med olika döskalle godisar till barnen (tur att det är lill-Lördag;-))
I paketet till Alfons låg det en jätte häftig liten plast väska med aki av plast innuti, till det följde det med en penna som man fyllde med vatten och när man ritade med den på arken, så kom motivet fram.. Jätte fränt och dessutom försvinner motiven när vattnet torkat. Alfons äslakde den och satt i drygt 2 timmar och ritade.. Tusen tack!!

Jag passade påat duscha Kelly medans Evy var här och när hon åkte var det bara tt lägga dom. kelly ville inte somna, men jag sa god natt och gick därifrån. Hörde att hon "nö gnällde" lite, men efter en stund var hon tyst och nu sover båda sedan drygt 2 timmar tillbaka =)

Nu ska jag läsa bloggar för att sen gå och lägga mej i soffan

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0