3 års kontrollen..

..gick kanon bra!

Enligt BVC sköterskan så ligger Alfons tydligen långt, väldigt långt före andra 3 åringar i huvudet. HAn har ju svårt för andra saker då istället, typ klä på sej, bli torr, prata (även om det är ganska bra nu så är det inte kanon bra heller), och andra motoriska saker.
Så att han var inteligent och tidig var ju väldigt roligt att höra. Det är ju inget som syns direkt, för när jag ser andra i Alfons ålder så tycker jag att han verkar väääldigt mycket senare än dom, men intligens är ju inget som syns direkt.
Det han hade svårt för var det här med bakom, framför, under osv.. men allt annat kladae han gallant och mer där till =)

Innan dess var vi till moman och hälsade på barnen trivdes så bar där så jag t o m  fick åka iväg på loppisen i Torvalla en snabbis medans barnen stannade kvar med henne och Liza =) Där hittade jag et vitt litet Lack bord till Kellans rum och 2 3/4 byxor till mej för drygt en hundra lapp.

När vi umgåtts klart åkte vi till Evy och lämande Kelly för att kunna ge Alfons egentid på kontrollen.

När vi kom hem efter BVC så har vi städat och plcokat och möblerat om på Kellys rum så nu är det bara dammsugning och skurnining kvar men det tar jag efter att barnen somnat.. vilket inte verkar vara några planer som Kelly har fetrsom hon just nu ligger och skriker i sängen =(

Kommentarer
Postat av: Marleen

Härligt att det gick så bra!!!

Hur går det med lillgummans haltande?



Det vore skitskoj om ni kom ner...

Dock så ska vi försöka åka på en sista minutenresa, och vi vet inte riktigt när den kommer att ske...



Mats har semester v.29-32 och någon stans där har vi bestämt oss för att åka den dagen en resa dyker upp...

Därför kan vi inte boka något, Stefan är också påväg ner någon gång där i krokarna, men vi har inte vågat boka något med dem heller...





2 barn i bilen hela vägen... hmm, blir tufft.. men åker du så att du tajmar deras sovande, så kan vi ta med oss barnen ut så får du sova :):):):)





Det är skattepengarna vi ska resa för.

Får strax över 15.000:- tillbaks, så blir det några pengar över så kommer de nog läggas på en ny bil till Mats... om han hittar någon .

2009-06-10 @ 21:18:15
URL: http://zasett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0