Kvällen!

Kvällen tillbringades med mycket gott sällskap i form utav Susanne, Danne, Sandra, Stella, Fredrik, Tine, Micke och Mogge och Alfons, såklart. Kelly hann bara vara med en stund eftersom Susanne kom nämligen på att hon ville ta med Kelly hem så att dom hann mysa extra länge. Hon ska ju vara med Kelly imorgon medans resten av familjen åker till Sundsvall i jakt på klinkers, men hon ville ha sov sällskap inatt så dotra tog hon med sej hem =) Tur att Kellan äääälskar både Susanne och hennes grabbar, tack och lov verkar det vara ömsesidigt!

Eftersom åkte så var karlarna nere i källaren och rev ut gamla pannan och vi fruntimmer+Alfons satt ute tills nästan nyss, då det var god tid för både höggravida Tine och Alfons att sova ;-)

Mycket trevligt har vi haft det iallafall.

Har glömt att tala om att kellys kanin Grön återfanns dagen efter hon försvann och stoppades i buren igen. Ett par timmar senare var hon på rymmen igen, men kom tilbaka ännu en gång. Då byggde vi om buren lite och sedan dess har hon inte rymt mer. Känns som att jag skulle kunna ha dom lösa eftersom dom förmodligen skulle komma tillbaka för att äta och ev. sova i deras hus. Men risken att dom äter upp både mina och resten av Kövras rabatter känns för stor.





 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0