Vart och när?

Har fått frågor på komentarerna. Ni undrar vart och när vi ska gifta oss.
Den 18/4  i Hoverbergs kyrka, efter det bjuder vi på mat i Vigge bygdegård (jag har skrivit fel på inbjudningarna, där står det att det ska vara i Hoverbergs bygdegård, men där får man inte servera alkohol)
Det blir ett enkelt bröllop, inget onödigt tjaffs ;)
Vi kommer som sagt bjuda på mat och dryck till maten, efter det så kommer det att finnas bar med självkostnads priser till de som vill dricka. Det kommer inte vara någon flådig tre rätters utan någon annan god mat som vi dukar upp som buffé. Tårta ska det vara, en vånigstårta, så klart, och ev. blir det något band som spelar och vi hoppas i så fall att alla kommer att dansa om det blir så att vi har live underhållning..

Något som var lite kul var att, mamma som "poolar" med brorsan till han som sjunger i Lasse Stefans ringde i går och talade om att dom hade ringt till Olle (heter han så sångaren) och frågat om dom hade möjlighet att komma och sjunga på vårat bröllop....Men tyvärr så var dom uppbokad på annan ort då, så dom hade inte möjlighet..Men det hade ju vart lite kul OM dom hade kunnat :) Dessutom är han som mamma dejtar tydligen kusin med han som sjunger i Scotts också..Vilket kap va ;)

Så det var lite info om bröllopet det..

Just nu lsitter Kelly nerbäddad i voksin ute i bilen och sover. Alfons ville inte alls sova så han får vila i soffan tillsammans med Teletubbies bara.
Vi var iallafall bort på ICA och efter det åkte vi till Evy och hälsade på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0