Kalas dag.


Till Susanne: Vi mötte dej i Myrviken, vi vinkade allt vi kunde men du såg oss inte. Tisst att vi inte var hemma, men ni är välkomna en annan dag!


Först idag var vi till Moffa med familj och firade Liza hon fick pengar och vi fick fika. När det var dags att åka därifrån ville Alfons stanna, men vi ville ha med han på nästa kalas och både moffa och Mona skulle jobba, så det gick inte.
Sen åkte vi vidare mot Lillsjöhögen för att fira Therese, hon fick lotter (vad ska man hitta på??) och vi fick båda mat och fika! Barnen lekte bra och när det var dags att åka därifrån ville Alfons stanna där med...MEn även därifrån fick han följa med hem.


Kelly busar med pappa!


Alfons var nyvaken och ledsen, men när han fick en ballong av faster Therese vart det bättre :)


Kusin Engla med faster Therese i bakgrunden.


Bokstavs tavlan är Alfons störtsa favvo hos Engla :) (Han ser arg ut, men det var han inte, bara kladdig runt munnen och en kamera blixt ;))


Kelly och Engla busar.


Söta Engla vart lite trött och vilade en snabbis på soffan


KRAAAAM!


Spela spel var kul!


Gooooos!


Fotografen Engla!


Även detta är det fotografen Engla som tar.

Nu när vi kom hem upptäckte vi att Kelly har feber, inget som har märkts på henne annat än att hon vart lite varm och glansig i ögonen, hon har vart pigg ändå..Så det kan nog vara 18 månaders sprutan som spökar. Alfons har vart hes men har inte haft ont i halsen eller vart hängig, är dom inte sämre i morgon får dom gå på dagis sina 5 timmar. JAg är ledig imorgon och ska in till stan och fixa lite ärenden =) Sandra hjälper du mej nån kväll i veckan??

Kommentarer
Postat av: ~:AnnA:~

Ooh, är det så Therese ser ut. Sist jag såg henne hade hon väldigt långt hår ;P Det är väl en 10år sen sist :O

Söt-barnen då ^^

2009-01-18 @ 22:28:26
URL: http://familjengk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0