IPREN!

Redan igår efter jobbet kännde jag mej väldigt hängig, men också alldeles för rastlös för att bara spendera kvällen hemma. Så jag åkte och hämtade barnen på dagis och sen mötte vi upp Mogge på Brunflogrillen och käkade efter det bagav vi osss hem till Emma och hennes familj för att fika, även Evy var där, det var trevligt!
När det egentligen redan var läggdags för barnen så åkte vi hem, dvs ca 18.30, båda barnen höll sej vakna, men Alfons som åkte med mej, var tjurig bitvis.
När vi just kommit hem kom Susanne hit och drack kaffe med oss, och vi la även barnen..Då var jag helt slut i kroppen!
Igår kväll och i natt hade jag frossa, jag frös så att jag inte kunde ligga stilla i sängen och när jag vaknade imorse hade jag ont i hela kroppen och hals och näsa :(
Men jag åkte iväg på jobbet för att senare tigga åt mej ett par Ipren, då vart det bättre, lite iallafall och sen åkte jag och köpte min egna förpackning..Jag är alltså förkyld:( Jag vill inte!! MEn imorgon är det Fredag och sen är det helg, så imorgon tänker jag knapra fler Ipren och överleva arbetsdagen..Så det så..Vila kan jag göra i helgen...Eller så inte, vi har två födelsedagar att fira i helgen, så det lär knappast bli mycket vila, och imorgon efter jobbet ska jag träffa Emma..Bara roliga sake rjag ska göra visserligen, men trisst att det ska vara fullt upp när man är klen..

Jaja, färdig tjatat om min svaga kropp!
Nu ska jag läsa bloggar och jag hoppas på många eftersom jag aldrig var in på datorn igår. 

Kommentarer
Postat av: Nettan

uscha...krya på dig!!!!

2009-01-22 @ 22:53:37
URL: http://nettaniversen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0