Halleluja!!

Im baaack!!

Nu har vi dator igen :) Vi hade dator redan igår men då kunde jag inte komma in på bloggen. Halva nöjet med dator sitter ju i att blogga ju!
Det var hård disken på datorn som pajjat och vi har ingen back up, så alla våra bilder och annat som vi sparat är borta, dessutom var det lääänge sedan som vi brände ner bilder på skiva och framkallade.
=( Men som tur är så har jag lagt ut mycket bilder på bloggen som jag kan kopiera och framkalla:)
Nu har vi iallafall köpt en extern hård disk...

Annars sedan jag skrev har det inte hänt så mycket. Jag har jobbat hela veckan och även hela förra, vi har bytt rum på övervåningen-Kelly har Alfons gamla, Alfons har vårat gamla och vi har lekrummet. Vi har inte målat om några rum Alfons och Kellys nya rum funkar att ha kvar den gamla färgen, men vårat nya (som var lekrummet) går INTE att ha kvar så länge till..
Vad har vi gjort mer då...?
Idag har vi vart på Hab. med Alfons dom tyckte att han var mycket bättre att prata och det tycker även vi, dom sa att vi har rätt att söka stöd familj och att han är super duktig på det mesta som har med färg, form, bokstäver, siffror och musik..Det visste vi ju redan men det är alltid kul att höra från andra med =)

Emilia har jobbat på barnens dagis idag och skulle komma hit och hälsa på så fort hon hämtat Erik hemma..Trevligt med lite besök!!
Det var det dock inte igår när Sandra och Stella kom hit en sväng =( Först körde Sandra fast i backen på väg hit upp och sedan var Affe på sitt allra värsta humör som även smittade av sej på KElly. Sandra var grinig över bilen och våran uppfart, medans jag var grinig över mina barns humör..Men men, bättre lycka nästa gång ;)

Ja det vart ett rätt långt inlägg, men jag har ju saknat detta och nu är jag tillbaka!!

Ses ikväll!! och imorgon kväll och kvällen efter det och kvällen efter det och kvällen efter det och......ja ni fattar :)

Kommentarer
Postat av: Susanne

Grattis! Skönt att du är vid datorn igen, jag har ju saknat att få läsa om era bravader... (bra ni köpte en extern också - de e ju aldrig fel...)

2009-01-15 @ 21:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0