Goood morgon!

...Eller något åt det hållet iallafall.

Barnen vaknade ovanligt tidigt idag och var inte alls på "leka själv"-humör, nej inte alls, snarare "vi ska gnälla och vi ska slåss ända tills mamma kliver upp"-humör. Så tillslut tog jag min sprängande huvudvärk, rinnande näsa och ömma hals och pallarade mej in i duschen.
Till min enorma lycka hittade jag nyss en Teletubbies film som inte barnen sett på jätte länge (jag hade glömt bort att vi hade fler i lådan) som jag satte på och nu sitter båda som små söta, lugna ljus i soffan och tittar. Alfons har egentligen ledsnat på de 4 Teletubbies filmer som vi varvat mellan nu, han är så pass less att han inte tittar på tv:n, men den ska stå på och det ska vara Teletubbies som visas. Han vägrar Nalle Puh och de andra barnfilmerna vi har och när barnen är sjuka är det väldigt skönt att ha filmer som faller dom i smaken, så att dom kan ta det lugnt men ändå inte vara rastlösa.

Alfons har börjat med att han ska välja kläder själv på morgonen när vi klär på oss, man har inget alls att säga till om. Igår skule han ha pyamas byxor och en t-shirt, perfekt sjuk utstyrsel, men idag då skulle han ha jeans, husr skönt är det när man är hängig ich bara vill mysa då..? Jaja, han har valt själv och han vet vart det finns ombyte om han kommer på andra tankar..

Kommentarer
Postat av: Tine

Vilken tur du har som har två barn som tittar på film. Elvira är överhuvudtaget inte intresserad av tvn... Sköt om er! kram

2009-01-27 @ 12:00:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0