Ännu ett nytt år!

Jisses vad tiden går fort nu! I år är det året då Alfons blir 3 år och Kelly blir 2! Herre gud säger jag bara.

Igår firade vi in det nya året väldigt lugnt och sansat. Jag började dagen med att sova till efter klcokan 10 och senare när det var dags för barnen att sova lunch la även jag mej och sov 2 timmar.
Undertiden jag sov var Mogge ute och eldade upp granen och andra brännbara saker.

strax efter att jag vaknat kom Sandra, Fredrik och Stella hit. Vi satt och surrade en stund och sen bar det av mot Svenstavik för att äta. Där var det stängt överallt. Då åkte vi till Åsarna för att äta där..Där  var det stängt.
Tillslut ringde vi till Pelins i Myrviken och där var det öppet, så då åt vi där. Vi var de ända som var där så barnen fick röja bäst dom ville utan att störa andra mat gäster.

Efter att maten var intagen åkte vi hem till oss för att skjuta raketer och äta ost och kex, chips, godis, ostkrokar och annat gott..Men vi var för mätta..Och trötta. Klockan 9 låg vi vuxna i soffan och småslömrade medans Kelly sov i sängen och Alfons och Stella dansade och lekte för fullt.
Klockan 10 åkte våra gäster hem och jag somnade på soffan..Jag var alltså inte vaken på 12 slaget :/ Mogge var nog vaken då, men somnade en liten stund senare även han...Party party ;)


Stella i väntan på fyrverkerierna.


Kellan väntar också, men vet inte på vad.


Affe puffen!


Så här "glad" var både Alfons och KElly när det var dags för raketer..Dom tyckte inte om det!


Godis!


Söt propp!


En cigarett och en cider!


Fredik.


Jag plockar bort efter den fruktansvärt vilda festen vi haft :)

När vi skulle ta oss lite likör insåg vi att minst 2 av de halv fulla flaskorna var flera år för gamla..Ooops, vilka party prissar vi är..Så dom var bara att hälla bort :(

Kommentarer
Postat av: Sandra J

Tack för det vilda partyt! =) vi hade trevligt iaf och det är väl det som räknas.

Vi var ju iaf trött som efter en röjjarfest med tanke på att alla sov utom Mogge på tolvslaget men det är väl så med småbarn, varje dag är som en fest - inte sant? ;-)

2009-01-01 @ 20:47:39
URL: http://nogg.se/sajo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0