Ombytta roller!

Igår var Alfons hemma från dagis eftersom dom tyckte att han vart hängig. Idag var det tänkt att båda skulle gå på dagis, men Kelly hade såklart feber och hosta inatt =( Så hon vart hemma och Alfons fick gå eftersom han ville det..Imorgon får han också gå men lillasyster ska vara hemma.

I eftermiddag har Evy vart här hemma med Kelly medans jag, Mogge och Alfons åkte in på utförsäljningen på Westvalls där vi hittade en hel kostym till Mogge att ha på sej på bröllopet =) Den var nedsatt från 3200:- till ynka 500:-= Jätte bra! Så nu är det bara lite små detaljer kvar till oss att köpa i kläd väg.. Hittade även en siden slips till Alfons där för 50 :- de andra siden slipsarna dom hade där på full pris kostade mellan 300-600:- så gissa om vi sparat pengar idag!! Slipsen var visserligen en i vuxen strl, emn går nog att sy till en lagom Alfons strl..Eller hur svärmor?? ;)

Har dessutom bokat (eller momma har) bokat något slags en mans band som ska spela på bröllopet idag (Alltså han vart bokad idag, men ska spela 18/4 så klart)
Det får duga!

Så två stora punkter på bröllops-planerings-listan är bockad idag..Weeey!

Nu ska jag avrunda för dagen och ladda upp för jobb imorgon.

GOD NATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0