Fler tips tack!

Fick just tips av Sandra som jag gick några månader gymnasie med!
Vi kommer att ha självkostnads priser i baren och ringarna kommer att vara i antingen tittan eller silver, egentligen är inte det för att hålla kostnaderna nere utan för att jag tycker dom är snyggast..Typ borstat silver eller nåt åt det hållet..

Men nu vill jag gärna ha fler tips på hur man kan få ett bra men någorlunda billigt bröllop!!
Så, tips någon?

Kommentarer
Postat av: Gärdvall

Potatisgratäng kan väl inte bli så dyrt, eller? Och gott är det ju också! Och så får ni väl hålla utkik och köpa massor av kött, typ fläskkarré eller liknande, när det är billigt. I april borde det väl gå grilla!? Någon får grilla dagen innan och sedan värmer ni när det är dags.

2009-02-07 @ 21:19:04
URL: http://gardvall.blogg.se/
Postat av: Lola

Vi sa ifrån oss alla presenter (man har ju redan allt när man är sambos) o så fick gästerna istället sätta in en VALFRI summa på ett konto. Pengarna användes till mat o fest.

Det är mitt tips för att få ner kostnaden. :-)

2009-02-07 @ 23:21:26
Postat av: Sara

Tack för kommentaren :) Jag hoppas jag med annars är det ett bra tillfälle att sluta eftersom det kommer vara så i 6-8 veckor. MINST! Gruvar mig redan och snusar som en tok ;)



Kycklingklubbor, skinka, kassler och liknande brukar det ju vara rätt bra priser på och det kan serveras kallt. Nu har du säkert redan funderat på detta men ändå ;)

Eller som kommentaren ovan, en valfri summa som present som kan gå till festen :)



Vad mysigt (men lite stressigt kan jag tänka mig) att få planera bröllop :D

2009-02-07 @ 23:27:28
URL: http://sarasandman.blogg.se/
Postat av: Mimi

Jag borde ju vara expert på att hålla kostnaderna nere eftersom vi hade jättebilligt men perfekt bröllop/dop!! Men då stod iofs min bror för maten, så den biten slapp vi tänka på öht...



Men jag tycker att dina pastavarianter låter super! Lite buffé av olika billiga, goda kompotter m typ baguetter eller nåt till. FInns ju mycket grönsaker som är billigt och gott att ha i så det behöver inte alls vara mycket av det köttiga =)



2009-02-08 @ 19:46:09
URL: http://www.faxbrink.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0