Dagen har gått...

..Och här sitter jag medans Mogge skottar av altanen och barnen sover, såå skönt att slappa framför datorn efter en hektiskt helg! Mindre skönt för Mogge som har ett helt hav till altan att skotta bort snö ifrån, vi vet ju alla hur mycket snö det har kommit sista tiden. Vore trist om carporten under rasade in..Söndags nöje =)

Alltid roligt med besök, mindre roligt när man känner att man inte hinner prata med alla och att platsen inte räcker till!
Mogge har fått många fina presenter i helgen så som bla: fleece jacka, lotter, dasstidning, pengar, presentkort, handskar, brandlarm, en påse öl, mm mm mm..Inge synd alls om honom alltså!

Det verkar ha löst sej på matfronten till bröllopet iallafall:) Tydligen har Mona (pappas fru) trollat fram massa älgstekar som vi kan göra tjälaknul av.. Tusen tack!! (eller luras pappa???) vad vill ni ha för dom?
Så till det kommer det förmodligen serveras 2 olika potatissallader, sås och grönsallad. Det borde väl duga alldeles enormt va?
Nu är det bara Tyskland resan kvar som verkar vara lite strulig eftersom man inte får köra med dubbdäck i Tyskland och här i Sverige vill man ju inte gärna köra utan dubb-vad göra? Byta däck vid Sverige gränsen låter ju inte så smidogt, man ska ju få plats med drickat någonstanns med.

Mycket babbel i detta inlägg, så jag avrundar med bilder från dagen:


Varför inte rita med munnen!? (notera en toffsen som syns..Hon hade 2!!)




Jag- alltid, verkligen ALLTID lika fin på bild... Ttyvärr är det väl så här man ser ut :(


Tok unge!!


Kommentarer
Postat av: Gärdvall

Tycker du han ser ut som 60..??

2009-02-22 @ 19:21:17
Postat av: Mona

Det ska nog ordna sig med stekarna :-)

fast det skulle underlätta om jag visste på ett ungefär hur mycket ni behöver, så jag vet om det är mission impossible och jag måste börja trolla med knäna :-D

2009-02-23 @ 13:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0