Alfons och mamma dag

JAg och Alfons har haft en kanon dag idag! Inga sura miner, inge stress, god mat och massa bad!

Vi började dagen med att åka på mat piraten för att handla lite redan strax efter klcokan 10 var vi där, Alfons fick hjälpa till  med allt han ville och vi tog den i den tackt vi ville. Efter det vart det tidig lunch på MAX där vi satt och pratde MASSOR och åt mat ( det verkar som om Alfons tar igen allt missat prat nu, för munnen går i ett om precis allt och inget)
Klockan 13 skulle vi möta upp Emma och Maritha på badet, men vi hade gott om tid på oss så vi åkte på JULA och köpte 2 nya bilstolar till Alfons- en i varje bil som han uppskattar enormt eftersom han nu äntligen får åka åt rätt håll d v s framåt!
Ändå hade vi gott om tid kvar innan klockan var 13, så redan 12.30 var vi ombytta och klara och entrade poolerna på badhuset. Alfons var inte rädd alls idag och badade och plaskade massor, när Emma och Maritha kom lös han upp som en sol och tyckte det var hur kul som helst. Dessvärre skadade han sin tå på ett "skruvhuvud" i botten på en bassäng så han fick ett ganska djupt sår som blödde massvis, jätte länge blödde det, säkert en timma och de som jobbade där fick gå efter och spola golven där det var röda små fotspår överallt.. Han klagade inte mycket påatt han hade ont när vi var där, då ville han bara bada, men när vi bytte om började han hallta och hade jätte ont.. Stackaren kunde int ens gå till bilen för han hade så ont.. Så nu får vi passa att det inte blir någon innfektion och hålla rent.





När vi kom hem åt vi mat och sen gick vi ut och lekte fast klockan igentligen var "vällings dags" och var ute drygt en timma och skottade snö och fixade i bilen så att nya bilstolen skulle gå att ha i Audin... Sen tog såklart jag och Affe en prov åktur :)





Nu sover barnen och Alfons var såklart helt utmattad efter mer än 3 timmars bad och en massa annat roligt idag, så han somnade nog i o m att vi lade honom.. Kelly med för den delen fast att hon och pappa bara vart hemma idag och tagit det lugnt..

Jag springer mellan datorn och Let´s dance.. Nu ska dom dansa igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0