Valborg=vilken annan dag som helst.

Idag har det vart sista April hela dagen och vi har inte firat det något alls..Inte det minsta!

Efter att jag hämtat barnen pådagis, åkte vi bort till farfar och Görel där vi vart bjudna på fika. När Mogge slutat jobbet möttes vi upp på Tages för en middag..

När vi kom hem var vi ute och lekte tills det egentligen var läggdags för våra små, men eftersom Stella, Sandra och Fredrik kom så var barnen uppe betydligt mycket längre och lekte istället =) Så liiite specielt vart det för dom idag iallafall. Det är inte varje dag Alfons är vaken till efter klcokan 22 och Kelly till nästan kl 21 !!

Kom just på att jag skulle till Carro idag för att gratta Oliver.. Jag tror påalvar att jag håller påatt bli dement! Jag har inget minne alls..Inget!! Folk kan tala om för mej vad jag gjorde för några år sedan och jag minns det inte, minns heller knappt nåt av min skolgång och det är jätte hemskt! Varför?!

Sen måste jag passa på att skriva GRATTIS VINGA också!! JAg skickade SMS till dej förrut, men jag har fortfarandeinte fått leverans rapport, så det kanske har åkte vilse.. Hoppas vi får komma en annan dag med paket och kanske få oss en kop kaffe/saft.

Marleene: Han var påintervju på något slags astfalts verk.. Jag tror att dom tillverkar astfalten.. Lite osäker, men något åt det hållet var det :D

Kommentarer
Postat av: Carro

ja jag tror oxå att du är dement, minns du att vi var till sundsvall igår?? =) Oliver går det ingen nöd på vi kan ta det en annan dag! Kram på er

2009-04-30 @ 23:02:07
URL: http://dacarro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0