Nu är det nära...=)

Nu är det bara Torsdag och Fredag kvar, sen är det dags för bröllop. Vårat bröllop!!

Idag efter vi lämnat barnen på dagis åkte vi tillsammans med Evy och Susanne in till stan för att handla det som var kvar att handla tills på Lördag, typ sallad, förrätt, engångskameror, nåt att ha bålen i mm mm mm. Hela audin var full innan vi kom hem, men ändå vart det mycket billigare än vad vi hade trott och räknat med att det skulle bli. Så det var ju bra, ungefär hälften av vad vi räknat med att det skulle kosta var vad vi betalade.

Efter vi kommit hem, ställt in all apåsar i källaren och hämtat barnen på dagis åkte vi upp till Petra en sväng. Men eftersom Kelly började tjura redan när vi hämtade henne på dagis idag och det inte gav med sej, så åkte vi hem efter drygt en timma.. När vi kom hem var hennes humör värre än någonsinn, hon har nog skrikit, gnällt och tjurat minst 90% av eftermiddagen. Minst!

Nu sover iallafall båda ungarna och Mogge håller påatt tvätta bilar och byter till sommar däck..Själv har jag plockat ihop allt som ska till bygdegården imorgon..Det blir nog några vändor innan vi har fraktat dit allt...*pjuh*














Kommentarer
Postat av: Mimi

Det är klart att vi är bra föräldrar ändå, om inte de bästa! :D



Det är som sagt lätt att ha visioner innan de små liven anländer, men jag skulle vilja se den som håller fast vid alla.



Du, nu är det nära, ruskigt nära!! :)

2009-04-15 @ 20:51:04
URL: http://faxbrink.blogspot.com
Postat av: Desirée

vaaa är de redan nu i helgen ni gifter er?? fasen vad fort de har gått sen du skrev ut de! Hoppas ni får en fantastisk dag!! =)

2009-04-16 @ 08:53:09
URL: http://mammatillmelvin.blogspot.com
Postat av: Lola

Spännande med bröllop o med tanke på att vädret ser lite ostadigt ut så passar jag på att säga att om det snöar på eran bröllopsdag så betyder det att äktenskapet blir lyckligt. :-)

2009-04-16 @ 10:54:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0