Ingen telefon=(

Jag har haft min telefon i bakfickan idag och på  så sätt råkat trycka fel pin kod flera gånger, så jag måste ange PUK kod och den har jag inte... Så om 3 dagar (arbetsdagar) skulle jag ha den i brevlådan..Jippi! Så är det nån som vill mej nåt så får ni ringa på hemtelefonen.


tack Mona för att du förklarade hur det låg till, för när vi satt där fattade jag inte så mycket mer än att han klassas som autistisk..


Imorgon på självaste skär Torsdagen ska jag jobba, stängning dessutom. På Fredag och Lördag ska jag prov jobba i Persåsen. Hoppas att jag fixar det, så jag har ett sommar jobb i sommar=)

Efter jobbet idag så var jag till Emilia och kollade på festprogrammen som hon fixat, dom var kanon bra! tusen tack!

Kommentarer
Postat av: Mona

Inte så mycket till förklaring är jag rädd....

Jag antar att det blir flera möten för er på hab, då kommer ni få föklarat för er. Det är aldrig lätt att ta in information så där så ta det i er egen takt och låt det sjunka in.

Och var inte rädd för att fråga på hab om ni inte hänger med eller inte förstår. De ska förklara samma sak femton gånger om det krävs :-)

Som du sa tidigare, han är ju fortfarande samma goa kille som innan diagnosen. Det är ju bara det att det underlättar att veta på vilka sätt man ska hantera saker.



Kram på er.

2009-04-09 @ 09:11:31
Postat av: Linda

ska du in till stan någonting?

jag jobbar ju på elgiganten och om du kommer dit så kan du få PUK koden av mig på direkten :)

Kram

2009-04-09 @ 21:50:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0