Herr och fru Macknow!

Nu har jag just duschat av mej bröllopet som vart helt fantastiskt, Liza har åkte hem, Kelly sover och Mogge  hämtar nyckeln till bygdegården.

Kvällen igår var kanon bra och dagen likaså. Sandra, Cissi och Malin fixade mej sååå fint innan så jag kände mej som värsta bombnedslaget..Tyvärr känner jag mej inte fullt lika fräsh idag..Men så får det vara=)

Just nu är kameran på villovägar, men den kanske kommer tillbaka så då kommer lite bilder på det hela.

Dessan: Kalaset gick iallafall loss på drygt 17000:- men då är allt inräknat, kläder, ringar, hotell, lokal kostnad, mat, smink, musik, bordsdekor, tårta allt som man behöver för att gifta sej helt enkelt! Så det vart ett billigt bröllop men helt kanon iallafall, mer än så behöver det inte kosta:)

Kommentarer
Postat av: Desiree

Men jäklar de var ju jätte billigt =) Många man pratat med har sagt typ mellan 50-100 tusen. De måste ju vara så dyrt för att man ska ha rolig kväll. Kanske man tillochmed har roligare när de är lite billigare ;) Man behöver inte ha sån ångest =) Längtar tills korten kommer upp nu så man får se! kram

2009-04-19 @ 14:19:28
URL: http://mammatillmelvin.blogspot.com
Postat av: Mona

Vaddå kände dig som ett bombnedslag? Du VAR ju ett bombnedslag. Nu förstår jag varför folk gråter på bröllop, när ni kom in och jag såg hur jäkla vacker rent ut sagt du var, fick jag torka ett par tårar i ena ögat :-)



Vi har precis kollat igenom bilderna och de blev nog hyfsade trots den dåliga fotografen. Ni ska få alla så småningom.



Och...GRATTIS på födelsedagen :-)

2009-04-19 @ 14:34:31
Postat av: Svärmor

Grattis frun på födelsedagen å tack för en lyckad dag med fint bröllop,god mat , dryck & musik. Vi hörs , hälsa make å barn , kramizz

2009-04-19 @ 17:16:01
Postat av: Tine

Grattis måste jag säga, både på födelsedagen och till ett, som det låter, härligt bröllop.

2009-04-19 @ 20:28:43
Postat av: Kicki eller Pether

GRATTIS! :)

2009-04-19 @ 21:05:37
URL: http://allahososs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0