*..*..*..*

Dagen och kvällen har vart i lugnaste laget. Vi har vart ute en sväng på gården och lekt, vi har vart på ICA, vi har haft besök av Susanne, Joel och Marie-Louise och vi har myst i största allmänhet.

Alfons var vädigt svår att lägga ikväll trots att han inte sovit en blund på hela dagen, han grät och skrek förtvivlat när jag lämnade hans rum. Jag försökte ligga i hans säng och få honom att somna, men det gick inte.. Så det slutade med att han fick komma upp och vara vaken ända till klockan 21!!
Han har tydligen börjat drömma väldigt mycket. Inget som vi märker av på nätterna eller så, men han  pratar om väldigt konstiga saker och oftast på morgornarna.. Mycket blod och olyckor och jag kan inte förså vart det kommer ifrån?!
Det är allt ifrån: "bilen ramla vägen kommer blod ratten", "inte kissa golvet kommer blod snoppen då", "trädet ramla bilen kommer blod trädet" och jag förstår inte vart han har fått rädslan för blod ifrån?? Han har ju bara blödit en gång och det var när han gjorde illa tån på badet och det besvärade han inte alls då.
Och dessutom får han väldigt många panik slag (eller vad mans ska kalla det) Han kan komma springandes och hålla för öronen och säga "dinosarien kommer" och se livrädd ut..

Är det någon som vet vart han kan få allt ifrån?! och säg inte att det kommer från tv:n för det ända som rullar på tv:n när barnen är vakna är barnfilmer..Ev att han har sett början på något Let´s dance avsnitt och dom är ju inte läskiga direkt.


Kommentarer
Postat av: Mona

Barn snappar upp så mycket.

Det kan räcka med att han hört någon prata om en olycka de läst om i tidningen. Kan han ha bläddrat själv i en tidning? Tyvärr får man ju se diverse "smaskiga" bilder i ÖP tex.

Det är ju inte ovanligt att barn kommer in i en period med mycket mardrömmar.

2009-04-13 @ 09:01:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0