SÅLD!

yes! Mogge har precis sålt Audin..Han hade inte ens annonserat ut den innan man som Mogge köpte den av, för snart 7 år sen, ringde och ville titta på den. Han köpte den! Trots att jag backat in i ett träd med den...2 gånger....Samma träd dessutom :/
Så nu är det en bil mindre här på gården :) Minst 1 kvar..MINST! Nu har vi 5 bilar och en traktor. Någon som vill köpa en Chrysler, automat, stor och rymlig..Perfekt familje bil..Jo faktiskt det är det, även fast vi inte vill ha kvar den längre, vi känner att vi klarar oss med en mindre bil.

Så det var skönt ett litet klirr i kassan som vi inte hade räknat med alls just nu..Tyvärr så finns det redan hål att stoppa dom i, så det böir inget onödigt lyx alls..

Nu ska jag kolla klart på filmen på 3:an och förhoppningsvis somna innom det närmsta..Jag somnar alltid framför tv:n när inte Mogge är hemma. Alldeles för rädd för spöken för att ligga i sängen upp, ensam..

Nu är reklamen slut!

Go natt :o *gäsp*

Kommentarer
Postat av: sara

Haha, jag är rädd för spöken jag med. På allvar! Jag vet inte alls hur jag ska kunna säga till felicia att dom inte finns när den dagen kommer....

2008-09-02 @ 22:45:20
URL: http://sarasandman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0