Födelsesdags kalas.

I Söndags fyllde min gamla klasskompis dotter 3 år. Idag var jag och barnen och firade henne.

Vi hade det trevlig som vanligt när vi ses, även om det blir allt för sällan. Vi vart bjudna på mat, fika och mina barn fick lite födelsedags presenter dom med..I efterskott. Alfons fick en Laban bok och en Laban skiva, Kelly fick ett pussel och tillsammans fick dom en kartong med lera i olika fäger och BOKSTAVS formar till..Gissa om Alfons vart glad?! Både bokstäver, lera och Laban! KAn det bli bättre:)
Izabella fick lite paket av oss och jag hoppas att hon vart nöjd.
När klockan närmade sej 18.00 begav vi oss hemöver. Kelly somnade innan vi lämnade parkeringen. MEn nu sover hon igen, i sängen. Alfons ligger i sängen, men han skriker som en tok. Jag vet att han är trött, så jag hoppas att jag kan stå ut att höra hens oljud ett tag till (tills han somnar..Och det helst innan Idol börjar)

Innan vi for till Izabella så var vi ju först på dagis, som vanligt, sen gick vi hem och åt lunch. Efter det packade vi oss in i Chryslern och for in mot stan, barnen somnade i bilen så jag passade på att handla Izabellas paket då (kelly vaknade och fick följa med) Efter det åkte vi till gammel momma och fikade.Barnens Momma kom även dit en stund.

Lite bilder från dagen:


Alfons och Izabella kollar in alla bokstäver som följde mid till leran.


Alla goda ting är 3 :)


Alfons.


Sandra!


Födelsedags barnet har klätt upp sej med båda handväska, ryggsäck, hårband, diadem, klänning och ballerina..Sååå söt!


Alfons bygger pärlplatta. Det tyckte han var riktigt kul (ett tag)
så sånt ska vi köpa hem.

Kelly slappar i soffan innan dagis med världens mest barnvänliga katt, Pojsson!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack för idag! Roligt att presenterna blev bra och omtyckta:) Izabella älskade pärlorna och snörena :) Så här ska det byggas halsband och armband :) Du kanske kan få ett :) Ja allt för sällan blir det, nu måste jag skärpa mig! Haha fina bilder, dock ej på mig...Haha! Kram

2008-09-10 @ 21:23:10
URL: http://lillis85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0