Det fick jag visst äta upp!

10 minuter efter det att jag skrev förra inlägget, vart jag tvär klen! Huvudet kändes som om det skulle explodera och jag mådde som en påse hundskit:(
Vi åkte mot stan för att gå på loppisen men innan dess tänkte vi äta på MAX, jag fick knappt i mej något alls av maten, för det kändes som att den skulle komma upp igen..Men eftersom jag misstänkte att jag skulle bli vrålhungrig senare, så packade jag ihop min burgare och la den i väskan (nä, jag är inte så kräsen!!;))

Vi gick på loppisen och visste inte om jag skulle orka ta mej igenom hela folketshus eller om jag skulle ramla ihop och dö. Jag överlevde och hittade dessutom lite kläder till Kelly och en leksaker till Affe (en sån där vit platta med små hål i som man ska stoppa i plastpluggar) och 2 små nalle Puh nallar.
Tille Kelly vart det, Röda Puma skor, 4 byxor, en tunika och 2 tröjor.
När vi åkte från Loppisen kvicknade jag till och vart tvärhungrig, precis som jag trodde och gissa om det var gott att hitta en burgare i väskan då ?!

Nu gissar jag på att jag har lite blogginlägg att läsa så det är vad jag ska syssla med ett tag nu innan jag och Mogge ska kolla på film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0