HAN KOMMER HEM!!

Pratade nyss med Mogge i tron om att han var på jobbet, när jag var på väg och lägga på somnade äntligen Kelly och då smög det fram att Mogge var på väg hem! Underbara karl!

Men typiskt såklart att Kellan somnade, men ändå det bästa!

Alfons är fortfarande vaken eftersom jag inte törs gå upp till övervåningen än för då vaknar säkert KElly, lätt väckt som hon är! Men snart ska även han få sova!

Kommentarer
Postat av: Mimi

Vad skönt att han kom hem!!



Jag vet inte hur många gånger som M fåt komma hem från jobbet och underlättat för mig, men det måste få vara så ibland om vi ska överleva och orka dagen efter och efter och efter.



Hoppas du kan slappna av ikväll och att det är en bättre dag i morgon! Och du är iaf inte ensam om att sitta bredvid tjuriga barn och grina, det ska du veta. Kram på dig, du är super!

2008-10-21 @ 21:01:22
URL: http://faxbrink.blogspot.com
Postat av: Sandra

Vännen då! Förstår att det är jobbigt och att man inte orkar! För jag som föregående talare Mimi, har också gjort samma sak, grinat och varit tjurig...

Du är en av de starkaste personer jag vet! Vem skulle klara av att ha två barn om inte du!? Inte jag iaf! Du är en toppen mamma och ska inte känna att du inte duger för det gör du, många gånger om!

Skönt iaf att Mogge kom hem iaf! Kan ni få lite extra tid till varann iaf! =) Hmm läste en sak som du skrev om Alfons, att han läser sig till sömns med en bok och lampan tänd. Så gör Izabella också, hon sov också helt bäcksvart förut men inte nu, kanske någon idé de har för sig de som är så stora =) Kram på dig gumman! Bara att ringa om det är något!

2008-10-21 @ 22:17:09
URL: http://lillis85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0