Fredagen.

Nu tar jag igen mitt bloggande!

I fredags hämtade vi upp Alfons på dagis efter lunch och for inm till stan och handlade. I våran värld skulle Alfons somna på väg in till stan, eftersom han kvällen innan var vaken till klockan 12 och väääldigt trött på morgonen när jag väckte han för att gå på dagis... Det var i våran värld det! HAn somnade inte och var därför på sitt allra värsta humör när vi var framme på Lidl. Han och Mogge väntade i bilen medans jag och Kellan handlade, så grinig var han.

Eftr bagaget var fyllt med mat påsar var tanken att vi skulle åka på Elgiganten och köpa en ny kamera. MEn Alfons var fortfarande väldigt arg och trött och vägrade och sova plus att det var fullt med folk där, så då sket vi i det :(

Sen bar det av mot Eastern palace för att käka lunch/middag med mamma, Tim och Liza. Kellan åt med god aptit medans Alfons åt enbart en glass eftersom han när vi kom på dagis för att hämta honom 11.45 satt han fortfarande och åt på sin 3:dje portion med mat (dom börjar äta 11) så han var mätt och ville inte ha, helt acceptablet en sån gång :)
Vi tackade mamma för maten och for till Momma för att gratta henne.
Där vart vi bjudna på tåtra och massa annat fika. Mamma och Tim tog bussen dit och Liza åkte med oss, så vi träffades även där..En mycket trevlig dag slutade med att barnen var riktigt trötta och rastlösa så vi for hem.. Lyckades hålla barnen vaken i bilen ända hem!

En stund senare kom sandra, Fredrik och Stella hit och drack kaffe samt kollade på Idol med oss..

Fullspäckad och trevlig dag/kväll! (om man bortser från Alfons humör bitvis då)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0